Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor twee bomen flink terug snoeien:

Twee bomen flink terug snoeien

Ik wil 2 bomen flink terug laten snoeien door een vakman. Het gaat om een treurwilg en om een grote populier van ongeveer 1 meter in diameter en met een hoogte van ongeveer 18 meter. Ik ontvang graag vooraf uw offerte. Ik stel uw bezoek op prijs.
Onze klant uit De Heen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor twee bomen flink terug snoeien uit heel Nederland:

Coniferen en blauwspar met wortel en al verwijderen

Wij willen een aantal bomen laten kappen en ook de stronken laten verwijderen. Het gaat om 2 grote coniferen en 1 grote blauwspar, allen ongeveer 10 meter hoog en om 3 kleine coniferen van ongeveer 5 meter hoog. De bomen staan allemaal op eigen grond, maar er schijnt een boom tussen te staan die eigendom is van de gemeente. Ik ga dat navragen en eventueel een vergunning aanvragen. Ik ontvang graag uw offerte. Al het afval moet worden afgevoerd, omdat we als volgende stap de tuin willen laten aanleggen. Daar komen we dan later bij u op terug.

Bomen snoeien

Nu de bomen bijna kaal zijn willen wij een offerte opvragen voor het flink terug snoeien van de haagbeuken op ons terrein. Ze zijn veel te groot geworden en belemmeren het zicht op het pand en de lichtinval naar binnen. Het zijn zes groepjes van vier bomen (3 groepjes vóór het pand, 1 in het hoekje bij de parkeerplaats en 2 links en rechts van de voordeur). Om een beetje beter beeld te krijgen heb ik een paar foto’s toegevoegd. De foto’s zijn helaas een beetje donker geworden.

Tuinen winterklaar maken

Wij willen graag de voor- en achtertuin winterklaar laten maken. De achtertuin is ongeveer 9 bij 15 meter en de voortuin 9 bij 5 meter. In beide tuinen hebben wij bestrating liggen en beplanting staan. De beplanting dient te worden terug gesnoeid inclusief de bomen. Verder dient het onkruid te worden verwijderd en horen wij graag van de vakman welke werkzaamheden er verder uitgevoerd moeten worden.

Onderhoud aan de tuin plegen

Het betreft een offerte aanvraag voor wat onderhoud in de voor- en achtertuin. De voortuin wil ik graag onkruid vrij laten maken en de tuin laten egaliseren. Er liggen nu op 3 niveaus tegels in de voortuin, dit wil ik terug laten brengen naar 1 niveau. In de achtertuin wil ik graag enkele bomen en struiken laten snoeien, een kippenhok laten verwijderen, verzakte tegels ophogen en de schuur laten inspecteren omdat deze volloopt bij zware regenval.

Rooien en snoeien van bomen

Ik wil in mijn achtertuin 3 coniferen van circa 6 meter hoog die tussen ons en de buren staan, laten kappen ofwel met wortel en al laten verwijderen en afvoeren. De achterkant van onze woning is alleen via een weiland en slootje te bereiken. Eventueel kan met behulp van een kraan de afvoer worden verzorgd over het dak van de serre heen. Verder hebben wij een hulststruik van ongeveer 3 meter, die wij drastisch terug willen laten snoeien. Wij nodigen bedrijven graag uit om de situatie te beoordelen.

Snoeien en/of kappen van bomen

Ik ben mijn volledige tuin aan het opknappen. Ik wil hierbij graag van een vakbedrijf advies krijgen over het snoeien en kappen van diverse bomen. Er staat een boomgroep van een zestal "waterwilgen" die nu ongeveer 12 meter hoog zijn. Ik wil er mogelijk drie laten kappen en de overige drie terug laten snoeien tot ongeveer 6 meter. Verder staat er een Zwarte Els die ik volledig wil laten kappen ofwel wil laten toppen. Ook hierover krijg ik graag advies. Ik ontvang graag een prijsopgave voor de kosten van het kap- en snoeiwerk.

Bomen flink laten snoeien

Op onze volkstuin hebben wij een wilg staan van ongeveer 20 a 25 meter hoog. Deze is toe aan een flinke snoeibeurt, waarbij ook de hoogte sterk verlaagd wordt, deze moet zeker 5 a 10 meter terug gesnoeid worden. Ook staat er een conifeer (taxus) van een meter of 10-15, deze moet ook wat lager gesnoeid worden, maar wel met mooi vormbehoud. Graag ontvang ik een opgave voor de wilg en conifeer apart, zodat wij kunnen beslissen of wij 1 of beide bomen laten snoeien. Het is op een volkstuinen complex en het moet wel zo gesnoeid worden dat er geen schade ontstaat aan de omliggende tuinen. Graag ontvang ik een offerte.

Boom snoeien en inkorten in de voortuin

Graag ontvangen wij een offerte voor de snoei of het toppen van een aantal bomen in en voortuin. Vanaf de straat is deze tuin bereikbaar. We weten niet of voor het toppen van een boom een vergunning nodig is in deze regio. De bomen zouden op 2 maart getopt mogen worden zodat ze nog weer uit kunnen lopen. Het gaat om waarschijnlijk 3 bomen om te toppen of flink terug te snoeien. Wij horen graag van u.

Appel- en pruimenboom snoeien

Snoeien van een appel- en pruimenboom. Vorig jaar is de pruimenboom voor ongeveer 1/3 terug gesnoeid, de appelboom niet. Nu hebben wij niet zo'n grote tuin, maar de pruimenboom groeit door. De bomen dienen goed gesnoeid te worden.

Bomen snoeien

Ik wil graag 3 bomen laten snoeien, ze worden echt veel te groot voor mijn tuin. De moerbei bomen hebben een hoogte van 2,5 a 3 meter. Eromheen staan vierkante taxus boompjes en liggen er stenen. Optioneel wil ik de bomen laten rooien en er kleinere bomen voor terug.