Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor complete tuinaanleg:

Complete tuinaanleg

Graag zouden wij onze tuin willen vernieuwen, we hebben hierbij een ontwerp bedacht. Echter zouden wij wel van gedachte met de vakman willen wisselen wat voor onze tuin het beste is. De achtertuin bij onze 2 onder 1 kap woning is al leeggehaald en bestaat nu uit zand. Wij hebben hiervoor de volgende wensen: - Bestrating a 30 m2. - Graszoden/kunstgras a 30 m2. - Vlonderterras op piketpalen a 12 m2, circa 15 cm verhoogd. - Vijver 5 m2, circa 50 cm verhoogd. De tuin is alleen via de garage te bereiken. De deur is 2 meter hoog en 83 cm breed.
Onze klant uit Chaam (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor complete tuinaanleg uit heel Nederland:

Nieuwe tuinaanleg

Tuinaanleg met tuinhuis en overkapping. Ik weet nog niet precies wat ik wil, ik ben echt op zoek naar iemand die mij wat meer informatie kan geven. Vergunning nodig? Weet ik nog niet Complete oplevering? Ja Afmetingen? de tuin is 6 meter diep en lengte is 8.5 meter. Tuinhuis wil ik niet dieper dan 2 meter hebben.

Tuin afgraven en egaliseren

Onze voortuin (met aanhanger te bereiken ondanks auto vrije straat) was een klein bosperceeltje van 6,4 bij 4,5 meter. De bomen zijn a gekapt en ik ben aan het uitgraven begonnen. Er zijn al 2 aanhangers grond afgevoerd. Gezien de hoeveelheid werk, toch maar besloten om het uit te besteden. Complete tuin, minus 2 aanhangers dus, moet tot ongeveer 15 cm worden uitgegraven, daarna grotendeels vullen en egaliseren voor bestrating. Ongeveer 4,5 bij 3 meter vullen met zwart zand voor tuin aanleg. Afvoer oude grond en aanvoer en levering nieuwe grond is voor de hovenier. Bestrating en tuinaanleg wil ik graag zelf doen. Zie de bijlage voor de huidige situatie.

Complete tuinaanleg

De achtertuin bij onze 2 onder 1 kap woning is al leeggehaald en bestaat nu uit zand. Wij hebben hiervoor de volgende wensen: - Bestrating, terrastegels 60 x 60 cm a 30 m2. - Graszoden a 30 m2. - Vlonderterras op piketpalen a 12 m2, circa 15 cm verhoogd. - Vijver 5 m2, circa 50 cm verhoogd. De tuin is alleen via de garage te bereiken. De deur is 2 meter hoog en 83 cm breed.

Complete tuinaanleg

Onze tuin is 80 m2. We willen een nieuwe tuin. Nu bestaat een groot gedeelte uit gras. Dit moet eruit. En we willen de helft betegelen en de andere helft met grind beleggen.

Complete tuinaanleg

Wij willen een tuinontwerp laten maken en de tuin aan laten leggen. Graag komen wij met u in contact. Het betreft een nieuwbouw kavel in ter Aar.

Complete tuinaanleg

Voor de aanleg van onze tuin zou ik graag een offerte willen aanvragen. De tuin is 6 meter diep en 5,20 meter breed. Links achter staat een schuur die 2 x 3 meter is. Aangezien het een kleine tuin is, denken wij aan alleen bakken met planten langs de schuur en schutting. Voor de bestrating willen graag grote stenen in wildverband. De schutting staat er al. Volgens mij moet de tuin niet meer opgehoogd worden.

Complete tuinaanleg

Ik zit in een nieuwbouw en ik heb een voor - en achtertuin van bij elkaar ongeveer 45 m2. Het staat vol onkruid en wanneer ik het net heb weggehaald dan staat binnen 2 weken het onkruid weer hoog en hoe! Doordat ik nu helaas mijn baan ben kwijtgeraakt heb ik helaas niet zoveel te besteden, maar wel genoeg om mijn tuin te kunnen doen hoop ik. Ik heb zelf ook een tuinontwerp en beplantingsplan gedaan en heb al een opzet gemaakt hoe ik de voor -en achtertuin wil hebben. Ik heb meerdere tuinontwerpen gemaakt, dit meer om de kostenpost te vergelijken en wat haalbaar is. Ik hoop dat wij wat voor elkaar kunnen betekenen. Ik hoor graag van u.

Complete tuinaanleg

Er is nu niets, alleen aarde met wat stenen. We hebben alles al leeggehaald. Ik heb een idee van wat ik wil met de tuin. Een deel moet speelgedeelte worden. Er staat een schutting met poortdeur. Het betreft een vrijstaand huis. Naar de poortdeur toe moet een pad gemaakt. 90 of 100 m2 aan tuin in totaal. Graag even komen kijken en een ontwerp bespreken.

Complete tuinaanleg

Wij hebben een tuin van ongeveer 36 m2 meter en die willen we laten aanleggen, met een terras en schuttingen. Hiervoor wil ik graag een offerte aanvragen bij u. Misschien is het mogelijk om een afspraak hiervoor te maken. Graag licht ik een en ander toe in een telefonisch gesprek.

Complete tuinaanleg

Het betreft een offerte aanvraag voor de aanleg van een tuin van 9 x 9 meter groot met een inkeping van 3 x 3 meter. Wat regelen wij zelf: - Afvoer oude beplanting, stenen, vlonders, et cetera; - Aanschaf hekwerk & palen, overkapping, bestrating, zand (soorten en hoeveelheid in overleg met de hovenier), aarde, grind, verlichting. Wat verwachten wij van de hovenier: - Bestraten van de tuin; - Plaatsen opsluitbanden ten behoeve van groen; - Ophogen plek vlonder. Nu 80 cm diep. Gelijk te trekken met tuin. Aan vlonder zijde zit een sloot, dus benodigd materiaal dient geregeld te worden door de hovenier; - Plaatsen nieuw hekwerk naast overkapping (5 meter); - Plaatsen overkapping. Graag offertes inclusief benodigd materiaal. Offertes met uurloon wijzen wij bij voorbaat af.