Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Chaam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Chaam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Chaam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Chaam of directe omgeving.

23 klanten uit Chaam bevelen een bij Casius in Chaam aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Chaam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, volledige aanleg tuin, complete tuinrenovatie, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren, nieuwbouwtuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Chaam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Chaam:

Complete tuinaanleg

Graag zouden wij onze tuin willen vernieuwen, we hebben hierbij een ontwerp bedacht. Echter zouden wij wel van gedachte met de vakman willen wisselen wat voor onze tuin het beste is. De achtertuin bij onze 2 onder 1 kap woning is al leeggehaald en bestaat nu uit zand. Wij hebben hiervoor de volgende wensen: - Bestrating a 30 m2. - Graszoden/kunstgras a 30 m2. - Vlonderterras op piketpalen a 12 m2, circa 15 cm verhoogd. - Vijver 5 m2, circa 50 cm verhoogd. De tuin is alleen via de garage te bereiken. De deur is 2 meter hoog en 83 cm breed.

Complete tuinaanleg

De achtertuin bij onze 2 onder 1 kap woning is al leeggehaald en bestaat nu uit zand. Wij hebben hiervoor de volgende wensen: - Bestrating, terrastegels 60 x 60 cm a 30 m2. - Graszoden a 30 m2. - Vlonderterras op piketpalen a 12 m2, circa 15 cm verhoogd. - Vijver 5 m2, circa 50 cm verhoogd. De tuin is alleen via de garage te bereiken. De deur is 2 meter hoog en 83 cm breed.

Waterput in de tuin laten pulsen

Ik wil een put laten pulsen in de achtertuin. Deze is goed bereikbaar. Ik weet niet hoe diep. De achtertuin is goed bereikbaar.

Waterput slaan voor beregening tuin

Mijn tuin van ongeveer 350 m2 wil ik graag beregenen met grondwater. Graag een offerte voor het slaan van een waterput. Het zal ongeveer 10 meter diep moeten. De tuin is goed te bereiken, afhankelijk van de grootte van de machines. Er wordt eind van deze maand bekeken waar en of er wateraders lopen. In overleg moet er ook een pomp geleverd worden.

Drainage om het huis aanleggen

Drainage rondom het huis aanbrengen. Ook de bodem afgraven voor een oprit en het terras. De oprit is 10 x 3,5 meter. De diepte van de tuin naar een afwaterpunt is 20 meter. De afmeting van de woning is 12 x 8 meter. De bestrating ga ik zelf leggen.

Grond afgraven en straatzand storten

Ons nieuwbouwhuis wordt eind 2016 opgeleverd. Er moet ongeveer 27 m² grond ontgraven worden in de achtertuin, en opgevuld met straatzand/ophoogzand, laagdikte 15 cm. Dit als voorbereiding voor de aanleg van een terras. Wat kost het grondwerk, ontgraven, afvoeren, straatzand aanvoeren en aanbrengen?

Coniferen verwijderen en eventueel nieuwe schutting plaatsen

OVER EEN LENGTE VAN 15.5 METER MOETEN 36 CONIFEREN (HOOGTE 3.30 MTR) EN 1 BOOMSTRONK VERWIJDERD EN AFGEVOERD WORDEN. DEZE ZIJN BEREIKBAAR VIA EEN CARPORT. VERDER MOET ER EVENTUEEL EEN NIEUW AAN TE SCHAFFEN SCHUTTING WORDEN GEPLAATST, UITGEVOERD IN HARDHOUTEN PLANKEN OM EN OM GEPLAATST MET V-GROEVEN, HOOGTE 2.00 METER OVER EEN TOTALE LENGTE VAN CA 18.5 METER. UITVOERING WERKZAAMHEDEN AUGUSTUS-SEPTEMBER 2013. Leveren en plaatsing schutting in overleg met het bedrijf.

Op zoek naar een turn-key ...

Op zoek naar een turn-key hoveniersbedrijf dat goed adviseert over subsidies van LNV en de mogelijkheden die er binnen deze kaders zijn om voor ons een parktuin te realiseren in het buitengebied.