Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Breugel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Breugel heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Breugel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Breugel of directe omgeving.

45 klanten uit Breugel bevelen een bij Casius in Breugel aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Breugel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Breugel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Breugel:

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik wil graag een waterput om de tuin met grondwater te kunnen beregenen.

Tuin afgraven en vlonder installeren

Ik wil circa 40 m2 gras afgraven, afvoeren, bodem uitvlakken, worteldoek plaatsen en vervolgens een houten vlonder installeren.

Grondwerk

Graag ontvangen wij 2 offertes. De eerste om alleen ongeveer 10 kuub tuinaarde af te graven. Daarnaast een aanvullende offerte voor het leggen van sierbestrating een terras van 14 m2 een betegeld deel rond zandbak bij het huis van 5 m2 en een tuinpad van ongeveer 10 m2. De bestrating zal bestaan uit 60 X 60 cm betontegels. Graag hebben we de werkzaamheden begin mei.

Renovatie van een vijver en graszoden leggen

Mijn vijver van ongeveer 5 x 2 meter heeft een flinke opknapbeurt nodig. De vijver is is lek en de vijverfolie moet worden vervangen. Om de vijver heen wil ik ongeveer 60 m² graszoden laten aanleggen. Indien mogelijk wil ik deze klus in april of mei laten uitvoeren. Ik laat de situatie hier graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.

Grond afgraven en zwarte aarde storten

Ik wil mijn voortuin voorzien van graszoden. Hiervoor dient de bestaande aarde afgevoerd te worden in verband met de bestaande wortels en nieuwe aarde gestort worden. De oppervlakte is ongeveer 30 m2. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van de oude aarde, het storten van de nieuwe grond en separaat het leggen van de graszoden.

Bestaande schutting verwijderen

Ik wil graag mijn bestaande schutting omgestoten hebben. Daarnaast moet er een gedeelte teruggeplaatst worden met nieuwe materialen. Hopelijk is dit mogelijk. Ik wacht uw reactie af.

Nieuwe schutting plaatsen

Wij willen in onze achtertuin een nieuwe schutting laten plaatsen over de gehele lengte, ongeveer 12 meter. Onze wens is 3 schuttingdelen met houten schermen en de overige delen met gaaspanelen. De onderzijde moet van betonnen platen zijn. Wij voeren zelf de bestaande schutting af. De tuin is goed bereikbaar via onze garage.

Betonnen schutting leveren en plaatsen

Beton schutting leveren en plaatsen: lengte 8,3 bij 22 meter met een hoogte van 2 meter. Met motief (nostalgie/kasteel) in de kleur terracotta/sand.

Schutting rond de tuin laten plaatsen

Ik wil 30 meter schutting laten plaatsen. Dit zal in 2 lengtes geplaatst moeten worden, 22 meter en 8 meter. Het gaat om beton platen met een motief, ook wel kasteelmotief genoemd in de kleur terracotta. Graag 2 offertes een met enkelzijde motief, en een met dubbelzijdig motief i.v.m. als de buren niet mee betalen