Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor vijver repareren:

Vijver repareren

In mei jl heeft de woningbouw werkzamheden uitgevoerd aan mijn woning bij het verwijderen van de steiger is de vijver beschadigd en is deze leeg gelopen. Er is een gat in het vijverzeil zichtbaar. Graag wil ik weten wat de kostenzijn voor reparatie zodat de woningbouw de reparatie kan vergoeden.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vijver repareren uit heel Nederland:

Folie van de vijver repareren of vervangen

er loopt heel langzaam water uit de vijver weet niet waar het lekt of wat probleem is/zit

Vijverfolie repareren eventueel met beekloop pomp met fontein

De vijver is max. 3x3 en heeft 3 bakken. Ergens zit een lek (al gevonden), maar we willen een volledige vervanging van de folie. Slechts 1 bak staat op de folie, de andere bakken staan los en zijn verbonden door slangen en licht hoogteverschil. Evt een pomp erbij leveren van bv oase of pontec met fonteinoptie. De slangen liggen nog gewoon in de vijver. Graag offerte voor folie vervangen incl en excl pomp.

Vijver laten repareren met nieuwe vijverfolie

De vijver is br. 1.60 mtr, lang 6.60 mtr. en loopt in trechter vorm naar het diepste punt 0.75 mtr.

Betonnen schutting en houten tuinpad repareren

Klus 1) Een betonnen schutting is aan 1 kant aan het verzakken. Wat kost het rechtzetten ervan? Klus 2) Langs de vijver ligt een houten pad, waarvan enkele planken los zitten, omdat het hout eronder waar de planten op vastgeschroefd zijn, verrot is. Wat gaat dit ongeveer kosten? Het gaat om ca. 6 planken.

Lek in een vijver opsporen en repareren of folie geheel vervangen

Mijn vijver blijkt lek te zijn, ik weet niet of het lek nog te vinden is of dat het folie geheel vervangen dient te worden. De vijver is ongeveer 4 bij 5 meter. In het midden van de vijver is een eilandje gerealiseerd. Rondom de vijver is beplanting. Graag ontvang ik een offerte.

Vijver met lekkage repareren

Mijn vijver is ongeveer 3 x2 meter in 2 delen. Een deel ongeveer 40 cm diep andere deel ongeveer 1 m diep. Er is een lek ontstaan door een bezoek van de reiger. Het ondiepe deel is gerepareerd met een nieuwe laagvijver folie. Het diepe gedeelte heb ik zo gelaten. Als ik nu de vijver vul blijft het ondiepe gedeelte met water gevuld tot aan de overgang naar het diepe gedeelte. Ik neem dus aan dat het diepe gedeelte de boosdoener is. Ik kan er zelf nu niets meer mee en het probleem is dat er ongeveer 60 grote en kleine vissen inzitten. Ik zoek dus iemand die voor een redelijk bedrag de vissen er uit kan halen, de vijver folie vervangt en aan laat sluiten op het ondiepe gedeelte.

Vijver repareren

Vijver heeft een scheur in de betonnen zijkant. Om scheuren in de toekomst te voorkomen willen wij de vijver graag laten bekleden met vijverfolie (liefst met dakrubber dat ingebrand wordt, als dit geschikt is). De vijver heeft een afmeting van ongeveer 5 m2 en is 75 cm diep. Het water kan ik eventueel zelf met een buurman eruit halen. Er is een tuinpoort aanwezig. Graag ontvang ik een offerte inclusief materiaalkosten.

Vlonder repareren in de tuin

Het is een vlonder naast een vijver van ongeveer 18x1,20 m. Sommige planken moeten mogelijk vervangen worden en er zijn ook planken los. Graag een offerte om dit op te knappen.

Lek in een vijver opsporen en repareren

Ik heb een lek in een vijver van circa 10 x 1 meter en zou deze graag opgespoord en gerepareerd willen hebben.

Lek in een vijver opsporen en repareren

Ik heb een nieuwe woning gekocht met een vijver ( ca. 2x1 mtr) in de achtertuin. Bij bezichtigingen in februari leek deze nog prima in orde maar bij sleuteloverdracht afgelopen week stond er nog een laagje water in. Vermoedelijk een lekkage. De klus omvat inspectie van de vijver, rapporteren van het mankement (ivm verhalen kosten op vorige eigenaar) en uitbrengen van offerte voor reparatie

Partners

Partners van Casius