Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor straten:

Straten

Wij willen graag een tuin aanleggen van 35m2 inclusief ophogen.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor straten uit heel Nederland:

Sierbestrating leggen

Achtertuin van 45 m2 straten met tegels van 80x40. Oude tegels al verwijderd. Iets ophogen met zand. Voortuin van 30 m2 met split grond en 8 siertegels als looppad.

Opnieuw straten van terras (40m2)

Het opnieuw leggen van bestaande bestrating. Achtertuin is 40 m2

Grind verwijderen en oprit straten

Ons oprit is volledig bedekt met grind. Dit wil ik graag laten verwijderen en daarna gestraat hebben. Oprit is 17m bij 4m.

Tuin bestraten

Ik wil m'n gras vervangen door straatwerk +- 80 vierkante meter uitgraven +- 12 kuub grond en dicht straten + leveren straatwerk

Bestraten straatwerk

Wij hebben op dit moment in de tuin bestrating en kunstgras. Dit moet er allemaal uit, vervolgens willen wij de tuin opnieuw laten bestraten straten met de oude tegels. Het moet dan natuurlijk wel her en der worden opgehoogt. Tuin is 18m2.

afgraven tuin en nieuw aarde/zand erop brengen

Materiaal: • Afvoeren van de grond/wortels zonder schoon grond verklaring en Pfas. • Leveren schone tuinaarde. • Leveren straatzand. Arbeid: • Uitgraven van de grond van circa 165 m2 op 20 cm diepte. • Verwerken van 15 cm straatzand waar bestraat wordt. (50 m2) • Verwerken van 20 cm schone tuinaarde voor in de borders.(110 m2) Eventueel meerwerk: straten 50 m2

Extra etage plat dak

Graag laat ik een extra etage op mijn platte dak maken met een complete levering incl. elektra/waterleidingen, cv, trap. deuren, kozijnen etc. Afmeting ongeveer 4,5 breed bij 11 meter. Ik ben opzoek naar een aannemer die mij kan ondersteuning in dit proces, dus voor mij ook de vergunning kan aanvragen. Ik heb bij de gemeente gekeken wat er nodig is voor de vergunning aanvraag en dit is: tekeningen door een architect, een constructieberekening voor de draagkracht van het dak etc. Mijn vriendin woont een paar straten verderop, zij heeft een extra etage, ik wil het zoals zij. Ik heb foto's gemaakt van huizen bij mij in de buurt met een extra etage voor de gemeente. Ik weet dat bij mijn vriendin's opbouw de hoeken niet van beton mochten zijn omdat dit te zwaar was. Graag wil ik een prijs van prefab en traditionele bouw hebben. Ik heb onderzoek gedaan op internet en weet ongeveer wat de prijs van een opbouw zou worden, maar ben nu opzoek naar iemand die mij verder kan helpen. Ik wil namelijk echt een opbouw hebben. Als ik de vergunning heb wil ik direct beginnen.

Houtkachel verwijderen en afdoppen

Ik zoek een openhaardenspecialist die een spekstenen kachel verwijderen en drie straten verderop in de schuur plaatsen ter opslag. Daarnaast moet ook het rookkanaal afgedopt worden. De spekstenen kachel heeft wel ter verstaan 30 stenen dus is een kleine puzzel (ik help mee)

Diverse electra reparatie

Reparatie electra in trappenhuis, verlichting, deuropener, deurbel? En bewegingssensor. Aanleggen kabelgoot/ vernieuwen electra in badkamer en nazien en of reparatie overige electra en aansluitingen. N.B op ander adres dan hierboven, 2 straten verder in Rivierenbuurt. Appartement staat leeg, sommige dingen zijn verouderd

Verzakking van putdeksel

Offerte aanvraag voor het vervangen van een put bedragen. Taken die uitgevoerd moeten worden. Het zagen van +/- 500 mm rondom de put het asfalt in, dit verwijderen, vervangen de put, het geheel aanvullen aan met zand, verdichten het zand, de put rondom straten aan met klinkers en het afruimen van alle vrijgekomen materialen op/ en overige materialen afvoeren.

Partners

Partners van Casius