Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor jeu de boulesbaan aanleggen:

Jeu de boulesbaan aanleggen

Er is een openbaar plantsoen die gebruikt mag gaan worden om een jeu de boulesbaan aan te leggen. Wat kost dit? Het is een baan van 13 x 3 meter.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor jeu de boulesbaan aanleggen uit heel Nederland:

Jeu de boulesbaan aanleggen

Wij willen een Jeu-de-boule baan in onze binnentuin laten aanleggen van 13 meter lang bij 3 meter breed. Binnentuin is zelfs met een auto prima bereikbaar.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Jeu de boulebaan aanleggen. Ik zou graag offerte willen voor een 3 x 13 en 5 x 15 baan.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Ik wil op onze hockeyclub een jeu de boulesbaan laten aanleggen. Een vrij simpele en eenvoudige. Graag hoor ik wat de kosten hiervan zijn en wanneer dit kan gebeuren. Gras. In onderling overleg met vakman

Jeu de Boulesbaan aanleggen óf laten aanleggen

Wij zijn een Dorpscomité en willen (indien haalbaar, betaalbaar) een Jeu de Boules baan laten aanleggen in de Kasteeltuin (bestaande uit gras met klei eronder). Gras afvoeren hangt van de kosten af. Graag zouden wij van u wat prijzen ontvangen van de kosten hiervan. Wij dachten zelf aan een baan van 3 x 15 meter?

Jeu de boulesbaan aanleggen

In onze tuin van het complex willen wij een jeu de boulesbaan laten aanleggen. Kunt u ons hiervoor enkele offertes doen toekomen.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Ik ben met project bezig in een oude tennishal, daar wil ik 5 Jeu de Boulesbanen. De banen, zijn al gemaakt. Stoeprand wordt 13 x 3 meter. Totale oppervlakte wordt 13 bij 15 meter.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Voor willen we 4 jeu de boules banen aan laten leggen met grit verharding volgens zoals een officiële baan behoord te zijn. Het moeten wedstrijd banen zijn met een totale oppervlakte van 12 x 14 meter. Rondom afwerken met een betonnen rand. Met een stoep van circa 1 meter breed. En voorzien van 4 houten bankjes. Ligt nu een grasveld.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Wij willen graag bij een zorghuis een Jeu de Boulesbaan aan laten leggen in Zwaag. Het zal een baan worden met de standaard afmetingen. kunt u mij een kostenberekening sturen evt?

Jeu de boulesbaan aanleggen

In de binnentuin van een seniorenappartmentencomplex in Kortenhoef is voldoende ruimte voor de aanleg van een jeu de boulesbaan. Graag ontvang ik een prijsopgave voor de complete realisatie hiervan. Inclusief het verwijderen van een graslaag en jea de boulesbaan naar wedstrijdmaten. Er is een poort waar de vakman met een auto doorheen kan rijden.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Graag offerte voor aanleg van twee jeu de boules banen met afmetingen 3 m x 13 m en 4mx15m ( wedstrijdgrootte).