Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor coniferen verwijderen en schutting plaatsen:

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

De linkerkant van de tuin is bereikbaar via een gang. Ik wil aan deze kant de coniferen laten verwijderen (meter of 15) en in plaats daarvan een stevige schutting met poort laten plaatsen. Aan de achterkant zit nog een stuk schutting van 3 meter die vervangen mag worden. Tussen mijn buren en mijn tuin is ook nog een meter of 15 aan coniferen en een klein stuk schutting. Ook deze verwijderen, afvoeren en een nieuwe schutting plaatsen.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor coniferen verwijderen en schutting plaatsen uit heel Nederland:

Stronk frezen en 3 coniferen verwijderen

In de voortuin heb ik een boomstronk zitten die ik wil laten frezen. Stronk is niet heel groot. In de achtertuin heb ik 3 coniferen van ongeveer 2,10 hoog. Deze verwijderen en afvoeren.

Verwijderen en afvoeren schutting en beplanting en geul realiseren

Het verwijderen en afvoeren van schutting met klimop en bamboe en een geul voor het planten van een coniferen haag +/- 25 meter.

Coniferen en boompjes rooien en verwijderen wortels en een grote treurwilg flink terugsnoeien

Ik wil graag coniferen laten verwijderen en kleine smalle boopjes die er bij tussen staan. Graag met frezen en verwijderen van wortels enz erbij ook afvoeren van alles. Verder staat er een grote treurwilg (onder draden van een hoogspanningsmast)die zover mogelijk terug gesnoeid moet worden dit ook incl afvoeren van alle snoeiafval.

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Aan één kant van de tuin van 12,5 m lang plus achterkant met poort moet vervangen worden door een toog schutting. De oude schutting inclusief resten van coniferen dienen afgevoerd te worden.

Coniferen en snoeiafval verwijderen

Ik wil een deel van mijn Coniferen verwijderen. Het betreft 5 meter breed en 3 meter diep. Het gaat om ongeveer 20 coniferen van 2.50 meter hoog.

Coniferen verwijderen uit achtertuin

Ik zoek een bedrijf die circa 60 meter coniferen kan verwijderen op de afscheiding van onze achtertuin. De coniferen zijn met tractor/apparatuur goed te bereiken, perceel grenst aan weg/weiland.

Laurier verwijderen en Coniferen terugplaatsen

Uit onze tuin willen we een Laurierhaag laten verwijderen (ongeveer 7/8 meter) en hier coniferen voor terugzetten (van ongeveer 1.60 meter hoog). De Laurier is inmiddels een ruime meter breed met stevige stronken en dit is bijna niet smal te snoeien. Graag willen we weten wat de mogelijkheden en prijzen zijn, dus zowel het extreem smal snoeien van de Laurierhaag, het verwijderen van de Laurierhaag en het eventueel meteen aanleggen van een Coniferenhaag.

Coniferen verwijderen en afvoeren

Ik wil 6 coniferen laten verwijderen. De coniferen zijn 5 meter hoog. De stam is ongeveer 20 cm. Het afval mag ook afgevoerd worden.

5 Coniferen verwijderen en afvoeren

Ik zoek een hovenier die 5 boompjes uit mijn voortuin kan verwijderen. Het gaat om het uitfrezen en afvoeren van deze boompjes. Het gaat om een stuk van ongeveer 2 bij 2 meter.

Plaatsing composiet-schutting

Het plaatsen van een circa 14 meter lange composiet-schutting inclusief het verwijderen en afvoeren van de thans bestaande coniferenhaag en gedeeltelijk doorgeschoten coniferen. Er moet geen poort geplaatst worden. De tuin kan buitenom bereikt worden.

Partners

Partners van Casius