Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuinschermen monteren:

Tuinschermen monteren

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een schutting. De grond is al ontworteld, er stond een heg die al verwijderd is. De schutting en bijbehorende materialen zal ik dan in huis hebben. De schutting wordt ongeveer 6.60 meter lang. Mochten er verder nog vragen en/of opmerkingen zijn, dan verneem ik dat graag.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinschermen monteren uit heel Nederland:

Tuinschermen met hardhouten palen monteren

Wij willen graag een houten schutting met hardhouten palen (materiaal aanwezig) laten plaatsen aan de achterkant en zijkant van de achtertuin houten tuinschermen van 2 x 2 meter, 1 houten deur van 1 x 2 meter en 10 hardhouten palen. Ik heb een plattegrond bijgevoegd. De palen kunnen aan de achterkant van de tuin waarschijnlijk niet diep in de grond geplaatst worden. Op ongeveer 30 centimeter diepte zit de rand van een laag beton in de weg. We weten zelf niet hoe de palen het beste geplaatst kunnen worden.

Monteren van drie tuinschermen

Monteren van 3 tuinschermen materialen zijn al bij de gamma gekocht incl. De palen en schroeven.

Tuinschermen en tuindeur monteren

8 tuinschermen en een tuindeur

WPC Elephant lichtgrijze design Tuinschermen en poort

Wij hebben betonpalen met betonplaat onder met daartussen houten schermen van 180 x 180 cm ertussen. De houten schermen willen we vervangen voor Elephant WPC designscherm licht grijs. Het zijn 9 schermen van 180 x 180 cm en 1 scherm van circa 80 cm breed en 180 hoog dat moet op maat gemaakt worden. Ook willen we onze houten poort vervangen door Elephant WPC poort licht grijs, de afstand tussen de betonpalen is 110,5 cm. In totaal willen we dus 10 WPC schermen waarvan 1 op maat maken en een WPC poort/tuindeur laten monteren.

Tuinschermen plaatsen

Ik wil negen tuinschermen plaatsen en monteren. Schermen van 180 bij 180 cm. Eventueel ook nog licht grondwerk verrichten. Ik heb een achterom.

Tuinschermen plaatsen

Lengte is 10,5 meter, geimpregneerde tuinschermen 1. 80 x 180 + palen + bevestiging materiaal. + Monteren Graag de offerte per Email.

Tuinschermen met poort monteren

Heb 10 stuks tuinscherm met poort die ik gemonteerd wil hebben. Het gaat om de achtertuin, het is een hoekwoning met een paadje er naast. De oude schutting moet afgevoerd worden.

Tuinschermen monteren

. Ik zou graag 2 offertes willen ontvangen. Door de storm zouden er schutting opnieuw geplaatst moeten worden. Aan 1 kant gaat het om het opnieuw plaatsen van 3 schuttingen met bijhorend 4 palen. En aan de andere kant staat de schutting helemaal wankel en schreef, gaat om 6 schuttingdelen

Tuinschermen monteren

Ik wil graag 4 tuinschermen van 180 bij 180 laten plaatsen in de tuin. En de oude verwijderen en laten meenemen. De palen mogen ingegraven worden. 1 tuinscherm moet op maat gezaagd worden. Wij hebben stormschade en we hebben geen achterom.

Reparatie schutting en tuindeur

Ik wil 7 tuinschermen en een tuindeur laten monteren. Ik heb al een offerte voor de benodigde materialen. Het gaat om schermen van 180 bij 180 en een deur van 100 cm ongeveer.

Partners

Partners van Casius