Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterbron laten slaan of pulsen:

Waterbron laten slaan of pulsen

Ik wil een waterbron laten slaan/pulsen op een stuk grond. Hier ligt een zandgrond. Het grondwater schijnt op 8 meter te zitten. De waterbron is voor het sproeien van een moestuin. Optioneel ook een mechanische of een diesel/waterpomp.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterbron laten slaan of pulsen uit heel Nederland:

Waterbron laten slaan

Ik wil graag een waterbron laten slaan. Graag ontvang ik van u een aanbieding! Een bron is voldoende; ik regel de rest met een passende pomp en tuinslang. Het is toegankelijk voor een karretje.

Waterbron in de tuin slaan

Ik wil een nieuwe bron laten slaan. Diepte is 10 tot 12 meter. Buis diameter moet ongeveer 75 of 100 of 125 mm worden.

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Een puntstuk met pomp slaan. Via de garage toegankelijk en anders via een achterpad.

Waterbron of waterput laten slaan

Wij hebben een tuin van ongeveer 1000 m², die reeds grotendeels is aangelegd (planten, struiken, bomen, grasmatten). Graag zouden wij deze tuin met grondwater kunnen besproeien. Wij hebben reeds een waterpomp aangekocht. Kan er iemand een gat slaan/boren van minimaal 10 meter diep (of dieper), want op 8 meter diepte zit er nog geen grondwater bij ons (reeds geprobeerd).

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil een waterbron slaan in de tuin om een gazon, paardenbak en tuincentrum te bewateren. De tuin is ongeveer 4000 m2. Ik weet niet hoe diep het grondwater is.

Waterbron of waterput laten slaan

In mijn achtertuin wil ik een waterbron laten maken inclusief pomp voor goede beregening. Er zit hier bij 8-9 meter roest in het water, maar ik wil graag helder grondwater, dus waarschijnlijk moet er iets dieper geboord worden Wie kan mij helpen met een offerte.

Waterbron voor tuinberegening laten slaan

Ik wil graag een offerte laten uitbrengen voor het slaan van een puls, inclusief pomp voor het beregenen van ongeveer 2000 m2 tuin.

Waterbron of waterput laten slaan

Wij zijn geïnteresseerd in het slaan / boren van een waterbron om zo de tuin van water te voorzien. Onze tuin is ruim 1000 m2. Graag horen wij wat de mogelijkheden zijn en welke kosten daaraan verbonden zijn. Daarnaast hebben wij gehoord dat het water in onze regio niet goed zou zijn voor de tuin en hopen van u te horen wat de kwaliteit van het water is en voor welke doeleinde het te gebruiken is.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil een puntstuk slaan voor een waterbron in een tuin van 6000 m2. Het grondwater is zit ongeveer 1.20-1.30 meter.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik zou graag een waterbron willen laten slaan in mijn tuin en een bewateringsplan laten maken, zodat ik vanuit één punt de hele tuin kan laten beregenen. Wat zijn de kosten van een bron en welke mogelijkheden zijn er om automatisch te laten beregenen?

Partners

Partners van Casius