Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterbron laten slaan of pulsen:

Waterbron laten slaan of pulsen

Ik wil een waterbron laten slaan/pulsen op een stuk grond. Hier ligt een zandgrond. Het grondwater schijnt op 8 meter te zitten. De waterbron is voor het sproeien van een moestuin. Optioneel ook een mechanische of een diesel/waterpomp.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterbron laten slaan of pulsen uit heel Nederland:

Waterbron in de achtertuin slaan

Wij willen in onze achtertuin een waterbron om van daaruit onze tuin water te geven. Locatie waar bron moet komen is niet te bereiken met groot materieel. Onze buren hebben ook een bron en die zit op 15 m diepte, dat zou diep genoeg moeten zijn. Het leveren van een pomp is niet nodig, die hebben wij al.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil graag een puntstuk laten slaan voor de beregening van de tuin. Ik heb het zelf geprobeerd met 11/4 buis met punstuk. 4 meter diep maar ik krijg er geen water uit. Kan deze getest worden of gelijk een nieuwe slaan en wat kost dit? Werkende hydrofoorpomp aanwezig.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Graag zou ik in de achtertuin een waterbron/put geslagen hebben. Wat kost dat? Het installeren van een bronpomp doen we zelf. Ik heb een achterom met een poort van 2,05 meter hoog.

Waterbron in de tuin slaan met een kraantje

Bij een kleine Leger des Heils afdeling hebben we een moestuin waar deelnemers als dagbesteding groente verbouwen. Hiervoor hebben we een beregeningsbron nodig. De moestuin is 10 bij 15 meter. Het liefst met een kraantje waar we een tuinslang aan kunnen bevestigen. Vanwege slechte communicatie met een ander bedrijf zijn we nu verlaat en willen graag zo snel mogelijk de bron plaatsen.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Wij gaan onze achtertuin renoveren. Graag wil ik weten wat het kost om een puntstuk te slaan in onze tuin. Wil graag een offerte voor een compleet werkende installatie.

Waterbron slaan

Ik wil een waterbron laten slaan voor het besproeien van de achtertuin van circa 5000 m2. Wij zijn al bezig met de vergunning.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik wil graag een waterput maken in de tuin om met grondwater de tuin te kunnen besproeien en bijvoorbeeld de auto te wassen. Graag ontvang ik een offerte wat het kost. Het perceel (totaal 635 m2) is gelegen in Bunnik, redelijk dicht bij de Krommerijn. De bovenste laag grond is vooral kleigrond (en al best vochtig). Dank voor uw bericht.

Waterbron slaan en kraan aansluiten

Voor een gezamenlijk moestuin project met buren willen we een bron laten slaan en kraan aansluiten waar een slang aan kan worden bevestigd.

Puntstuk slaan voor een waterbron

Wij willen graag een puntstuk in de achtertuin laten staan (besproeien tuin), offerte graag compleet met pomp en andere toebehoren.

Waterbron / waterput slaan

Ik wil graag een waterbron laten slaan op stuk wei dat we huren, de waterbron zou zijn voor water voor een paard. Geen idee hoe diep de waterbron moet komen. Er is overigens stroom aanwezig. En het terrein is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius