Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuinpoorten maken:

Tuinpoorten maken

Ik wil twee hardhouten tuinpoorten laten plaatsen met de hoogte van twee meter. Verticale planken op stalen frame. Linkse poort 110 breed, rechtse poort 70 breed. Linkse poort (meest in gebruik) sluit met cilinderslot op rechtse poort. Poorten allebei openen naar buiten. Rechtse poort (bijvoorbeeld via stang op 1 meter hoogte) stabiliseren. Graag ook plaatsen.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinpoorten maken uit heel Nederland:

Tuinmuur metselen en 2 tuinpoorten plaatsen

Samen met mijn buurman wil ik de achterzijde van de tuinen dicht laten zetten. We willen ieder een stevige tuindeur en daartussen een gemetselde muur. We willen een afspraak maken om de klus hier even te beoordelen en in te meten. Daarna ontvangen we graag uw gedetailleerde offerte.

Schutting met poorten maken en plaatsen

Betreft 2 tuinschermen van (bijvoorbeeld exclusive recht) 180 x 180 van Gamma vermaken tot 4 schermen van circa 165 x 90 rechtopstaand. Vervolgens 2 tuinpoorten van (bijvoorbeeld exclusive recht) 180 x 90 vermaken tot 165 x 90cm. Zeven hardhouten palen plaatsen in beton en de tuinschermen monteren. We willen een balk van circa 5. 30 meter over de 7 palen laten monteren. Tot slot 2 tuinpoorten met klinken en sloten monteren. Oude schutting verwijderen we zelf. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Elephant tuinschermen plaatsen

Bij ons en de buurvrouw moeten de tuinschermen worden vervangen. We willen dat doen met Elephant composietschermen. Het gaat in totaal om 6 schermen van 180 x 180, twee tuinpoorten en twee of drie rasters van 60 x 180 (of, indien mogelijk 2 halve schermen en 1 raster). We hopen nog gebruik te kunnen maken van de kortingsaanbieding deze week om de 6 (of 7) schermen te bestellen.

Buitenschilderwerk rondom de woning

Buitenschilderwerk. 2 tuinpoorten, deuren+kozijn 2 garagedeuren openslaand/ oppervlakte ongeveer 3m x 2m. deur/kozijn; alle voorgaande delen tweezijdig . Alleen buitenzijde: 1 raamkozijn, 1m bij 1m Plafond afdak 30m2 : aflakken. Garagemuur aan buitenzijde wit maken 7m x 2. 20.

Tuinschutting + 2 tuinpoorten

Het plaatsen van 9 tuinschuttingen en 2 tuinpoorten met slot. Graag afspraak maken voor persoonlijk advies m.b.t. het plaatsen voor een hoekwoning. Aanschaf palen, schroeven, deurbeslag via Praxis. Graag zo spoedig mogelijk contact.

Door de storm van donderdag 18-01 jl. is ...

Door de storm van donderdag 18-01 jl. is de schutting tussen mij en mijn buren half omgevallen. Ook is de tuinpoort uit zijn hengsels losgerukt. Er moeten dus een nieuwe stevigere schutting incl. palen en betonnen ondersteuning en ook een nieuwe tuinpoort met nieuwe achterschutting, ook incl. betonnen ondersteuning, geplaatst worden. Tussen mijn tuin en die van de buren is ca. 2,5 houten schutting nodig. De achterkant beslaat 1 hele schutting en een tuinpoort. Het probleem is dat er nu geen tuinpoorten te koop zijn, dus misschien van een schutting een tuinpoort te maken??