Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin afgraven en weer ophogen:

Tuin afgraven en weer ophogen

Ik graag wil mijn tuin leeg laten scheppen, daarbij nieuw zand, worteldoek en grint er op. Ik heb een tuin van 9 meter lang 5 meter breed er staat in de hoek een boom die moet wel blijven, daar wil ik bamboe takken tegen zetten voor de stevigheid. De werkplek is goed bereikbaar.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin afgraven en weer ophogen uit heel Nederland:

Tuinaanleggen

Een klei tuin afgraven en dan nieuw zandbad en tuinaarde daarna ook het liefst nog betegelen maar ook eventueel mee denken ober tuinontwerp

Afgraven en afvoeren van tuingrond

Onze voortuin van ongeveer 35 vierkante meter moet tussen de 15 en 20 cm afgegraven worden. Verder ligt er ongeveer nog 4 kuub grond van een ander gedeelte van de tuin op. Kunt u hier een offerte voor mailen?

Tuin afgraven

Een deel van de tuin is verhoogd, deze zouden wij graag op gelijke diepte met het voorste gedeelte van de tuin hebben. Het gaat om een oppervlakte van ~22m2 en de hoogte is 60cm. Er is een achterom maar deze is niet heel ruim. Wat zouden de afgraaf kosten inclusief afvoerkosten hiervoor zijn?

Oprit aanleggen

In hoek van tuin moet oprit worden aangelegd. Grindtegels liggen al op het stuk grond, zand en opsluitbanden moeten worden geleverd. Deel grond afgraven en afvoeren om ruimte te creëren voor zandlaag en vervolgens betegelen.

15 cm afgraven en afvoeren

Tuin moet 15 cm afgegraven worden tuin is 60 m2

Tuin afgraven en grond afvoeren

Ik wil graag de tuin ongeveer 20cm laten afgraven en de grond laten afvoeren. Het oppervlak is ongeveer 35m2 en bevat veel wortels plus een aantal boomstronken.

Tuin afgraven en vullen

Wij hebben een nieuwbouw woning en een tuin wat nog helemaal gedaan moet worden. Wij willen graag dat het zand wat er nu ligt gegraven wordt en afgevoerd. Ook moeten er nieuw zand in natuurlijk en tegels erin. Graag zouden we willen weten hoeveel het gaat kosten om zoiets te kunnen doen.

Tuin afgraven en afvoeren

Onze tuin willen wij graag ca 20 cm opgraven en al het troep daarbij afgevoerd hebben

Tuin afgraven en afvoeren

Op 28 april wordt er een nieuwe schutting met overkapping geplaatst. Nu moet de pachysandra verwijderd worden. Het gaat om twee stukken de eerste is 2 bij 4 meter. En die andere is meter bij een meter. De tuin begrenst aan de weg, hierdoor makkelijk bereikbaar.

Bestrating leggen in achtertuin

In de achtertuin zullen wij de oude tegels zelf verwijderen en de grond afgraven. Hierna dienen er keramiek tegels van 60 bij 60 cm gelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 35 m2 en de tuin is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius