Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin afgraven en weer ophogen:

Tuin afgraven en weer ophogen

Ik graag wil mijn tuin leeg laten scheppen, daarbij nieuw zand, worteldoek en grint er op. Ik heb een tuin van 9 meter lang 5 meter breed er staat in de hoek een boom die moet wel blijven, daar wil ik bamboe takken tegen zetten voor de stevigheid. De werkplek is goed bereikbaar.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin afgraven en weer ophogen uit heel Nederland:

Tuin afgraven, boomstronk en heg verwijderen

Graag ontvang ik een indicatie voor het afgraven van de tuin van 25 m2. Daarnaast dient er een boomstronk met een diameter van 55 cm verwijderd te worden en een kleine heg. Hierna mag er een klein laagje grind geplaatst worden.

Tuin afgraven en afvoeren

We willen graag weten wat de kosten zijn om de tuin af te graven en afvoeren. Ook laten bestrooien met nieuw zand. De tuin is ongeveer 40-42 m2.

Bestrating leggen bij een nieuwbouwwoning

Als onze nieuwbouwwoning wordt opgeleverd, laten we de tuin daar afgraven en geel zand leggen. We zijn op zoek naar een vakman die daar dan ongeveer 45 m² bestrating kan leggen in december. We kopen daarvoor keramische tegels van 60 x 60 cm. Graag ontvangen wij uw offerte.

Tuin voor achter verbouwen

Graag zou ik offerte krijgen voor het ombouwen van onze voor en achtertuin: Voortuin is ongeveer 120 m2, nog een strook langs het huis van ca 20 m2 en achter is het totaal 160 m2. Leeghalen en egaliseren/afgraven Laurierhaag van 24 meter en 180-200 cm hoog. Ingraven en opzetten trampoline 200 m2 graszoden leggen terras en paden 50 m2 grijze betontegel 60x60 aanvullen met bestaande koppelstenen. Totaal straatwerk 72 m2. Verhoogde border met aan de zichtkant 20 meter stapelstenen x3 hoog. Pop up sproeiers. Planten groter formaat steeneik. Ik ben benieuwd naar jullie offerte. Graag zou ik de posten met losse prijzen zijn. Alvast bedankt. Groeten,

Tuin afgraven vanwege zevenblad

Ik wil de voortuin van 9,5 bij 9,5 meter wordt afgegraven en dat het deel dat bestraat was weer bestraat wordt. Tuin is makkelijk te bereiken en er zijn geen obstakels.

Afgraven, afvoeren en aanvoeren zand

Tuin nieuwbouwwoning afgraven, afvoeren van aarde en nieuw zand aanvoeren. Tuin ongeveer 300 m2

Tuin afgraven en ophogen met zand

Graag offerte voor afgraven van tuin en weer ophogen met zand. Tevens paar kleine stronken van struiken wegfrezen. Inclusief afvoeren van materialen. De tuin is bereikbaar.

Tuin afgraven en kering plaatsen

Tuin met grind afgraven en kering plaatsen. Er dienen 4 vlakken afgegraven te worden: 2,60 x 2,32 x 1,57 meter 1,15 x 1,65 x 1,57 meter 4,05 x 4,00 x 1,85 meter 1,18 x 0,70 x 0,83 In totaal 43,11 m3. Er dient ook een ander gedeelte opgehoogd te worden. Betreft 8 x 5 meter met een hoogte verschil van ongeveer 20 cm, het loopt nu schuin af. Grind voeren we zelf af. De kering die er nu staat moet in overleg afgebroken worden. Een kering plaatsen, ongeveer 4.60 meter.

Tuin afgraven en nieuw zand aanbrengen

Onze voortuin dient 20cm afgegraven te worden, de grond afgevoerd en opgevuld met zand. Voortuin is goed bereikbaar voor kleine graafmachine

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen

Afgraven van 30cm voortuin 4m x 4m Contact via mail

Partners

Partners van Casius