Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin afgraven, afvoeren en ophogen:

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen

Afgraven van 30cm voortuin 4m x 4m Contact via mail
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin afgraven, afvoeren en ophogen uit heel Nederland:

Afgraven, afvoeren en aanvoeren zand

Tuin nieuwbouwwoning afgraven, afvoeren van aarde en nieuw zand aanvoeren. Tuin ongeveer 300 m2

Tuin afgraven en ophogen met zand

Graag offerte voor afgraven van tuin en weer ophogen met zand. Tevens paar kleine stronken van struiken wegfrezen. Inclusief afvoeren van materialen. De tuin is bereikbaar.

Tuin afgraven en kering plaatsen

Tuin afgraven en kering plaatsen. Er dienen 4 vlakken afgegraven te worden: 2,60 x 2,32 x 1,57 1,15 x 1,65 x 1,57 4,05 x 4,00 x 1,85 1,18 x 0,70 x 0,83 In totaal 43,11 m3. Er dient ook een ander gedeelte geëgaliseerd te worden. 8x5 meter met een hoogte verschil van ongeveer 20 cm. Grind voeren we zelf af. Kering die er nu staat moet in overleg afgebroken worden.

Tuin afgraven en nieuw zand aanbrengen

Onze voortuin dient 20cm afgegraven te worden, de grond afgevoerd en opgevuld met zand. Voortuin is goed bereikbaar voor kleine graafmachine

Tuin afgraven en weer ophogen

Ik graag wil mijn tuin leeg laten scheppen, daarbij nieuw zand, worteldoek en grint er op. Ik heb een tuin van 9 meter lang 5 meter breed er staat in de hoek een boom die moet wel blijven, daar wil ik bamboe takken tegen zetten voor de stevigheid. De werkplek is goed bereikbaar.

Tuin afgraven en wit zand storten

Ik wil samen met mijn buurman de tuin uitgraven en wit zand storten. Het gaat om in totaal ong 70 m2.

Tuin renoveren

Graag willen wij de volgende werkzaamheden in de tuin laten uitvoeren: - De grote boom rooien, huis hoogte verwijderen en houtzagen voor eigen gebruik. - Slopen tuinhuisje. - Tegels verwijderen, ongeveer 60 m2 - Beplanting verwijderen, ongeveer 5 m2 struiken, heggen - Tuin afgraven - Terras bestraten, 60 m2 - Tuin egaliseren en grasmatten aanleggen, ongeveer 110 m2 - Ingraven trampoline. De tuin is bereikbaar via een poortdeur van 1.20 bij 2 meter.

Afgraven en afvoeren van grond

De tuin dient te worden afgegraven. Er is een gedeelte van ongeveer 4 m2 waar ongeveer 20 cm afgegraven moet worden. In dit gedeelte dient er ook nog een wortel van een conifeer en een klimop verwijderd te worden. In een gedeelte van 8 m2 dient er 10 cm afgegraven te worden. De grond dient ook door de vakman afgevoerd te worden.

Border afgraven en grond afvoeren

Border in mijn tuin ongeveer 20 cm afgraven en afvoeren. Grootte border ongeveer 7 m2.

Afgraven tuin en ophogen met zand

Wij wonen sinds kort in een nieuwbouwwijk in Amsterdam. Wij willen circa 14 tuinen van 40 M2 af laten graven. Wat zijn hiervoor de kosten per m2? Wanneer zou u kunnen beginnen. We willen graag een complete offerte dus inclusief huur container, btw etc.

Partners

Partners van Casius