Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin afgraven, afvoeren en ophogen:

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen

Afgraven van 30cm voortuin 4m x 4m Contact via mail
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin afgraven, afvoeren en ophogen uit heel Nederland:

Tuin afgraven en egaliseren

Graag een offerte voor het leegruimen/afgraven van onze tuin. Inclusief afvoeren en egaliseren.

Achtertuin afgraven en grond afvoeren

Een stuk van 21 m2 grond in de achtertuin afgraven (tot 20 cm) en hierna de grond afvoeren. Tuin is toegankelijk middels een poort achterom. Is een standaard afmeting, dus grote machinerie wordt lastig.

Tuin afgraven en ophogen met zand

Wij hebben een nieuwbouwhuis waarbij de tuin nog moet worden aangelegd. Graag wil ik een vrijblijvende offerte via email ontvangen over de indicatie van de kosten. Het gaat om een kleine tuin van 35m2. Het betreft een tussenwoning.

Nieuwbouw tuin uitgraven en wit zand storten

Het betreft het afgraven en het storten van wit zand en/of zwarte grond bij in totaal 7 tuinen. Totaal is 104 m2 uitgraven. Wit zand storten is 61 m3 en aarde 44 m3. In de bijlage een overzicht per tuin. Graag ontvang ik tevens een offerte per tuin (en niet een offerte voor alle 7 tuinen in totaal).

Tuin afgraven

We willen graag de tuin af laten graven om daarna zelf 2 grote plantenbakken aan beide zijden te plaatsen en de tuin/grond met grind te vullen. De oppervlakte van het afgraven is ongeveer 28 m2. De afgegraven grond dient te worden afgevoerd.

Tuin afgraven en klaarmaken met zand voor aanleg terras

Binnen nu en 2 weken wil ik de achtertuin van 80 m2 laten afgraven met 15 tot 20 cm. Hierna moet er een zandlaag aangelegd worden waarop een keramische tegel van 4 cm gelegd kan worden. Dit is ongeveer 13 m3. De grond moeten worden afgevoerd naar een andere locatie 18 km verder op. De grond kan hier zo heengebracht worden en neergestort. Separaat wil ik graag een offerte ontvangen voor het afgraven tot 20 cm voor 80 m2 en laten afvoeren naar andere locatie. Ook hier zal er dan 13 m3 zand gestort moeten worden en geëgaliseerd.

Grond afgraven en afvoeren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het afgraven en afvoeren van een oppervlakte van circa 25m2 (6,2 x 4m) en 50 centimeter diep in mijn achtertuin. De tuin is te bereiken via een achterpad (max brede 1,20m). Wij hebben het snel nodig. Ik zie de offerte graag tegemoet.

Tuin afgraven

Graag willen wij een offerte voor onze tuin leeghalen, afgraven en afvoeren. Het betreft een tuin van ongeveer 60 m2 en is bereikbaar door het huis (wij hebben geen achterom). In de tuin staan nog verscheidene boomstronken en dergelijke die verwijderd en afgevoerd mogen worden. Graag horen wij van u.

Tuin afgraven en zand storten

Graag een offerte voor ca 80 m2 planten en struiken verwijderen, afvoeren, egaliseren in Hellevoetsluis.

Tuin afgraven, afvoeren en betegelen

Betreft de achtertuin van zo'n 48 m2. Hier moet de grond afgegraven worden en afgevoerd. Vervolgens mogen er 2 soorten tegels geplaatst worden (deze haal ik zelf) afmetingen 30 x 30 cm en 40 x 60 cm. Achtertuin is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius