Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Breda of directe omgeving.

2416 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, tuin renovatie, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Breda:

Damwand vervangen

Wij willen graag onze damwanden vervangen. De damwand grenst voor 5 meter aan een sloot en voor 12 meten aan grond. We willen geadviseerd worden met welk materiaal toe te passen en een offerte voor het vervangen van de damwanden.

Schutting plaatsen

Goede avond ik wil graag zulke schutting laten zetten zo als ik de foto die er bij zit in het totaal gaat het om 35 meter

Waterput slaan

Ik wil graag een pomp in de tuin om grondwater te gebruiken voor planten en gazon. Ook eerst graag een waterput in de grond slaan. Het gaat om een tuin van 240 m2. De tuin is alleen via een smalle poort te bereiken.

Vijver repareren

In mei jl heeft de woningbouw werkzamheden uitgevoerd aan mijn woning bij het verwijderen van de steiger is de vijver beschadigd en is deze leeg gelopen. Er is een gat in het vijverzeil zichtbaar. Graag wil ik weten wat de kostenzijn voor reparatie zodat de woningbouw de reparatie kan vergoeden.

Straten

Wij willen graag een tuin aanleggen van 35m2 inclusief ophogen.

Houten tuinafscheiding plaatsen

Offerte voor : - verwijderen en afvoeren van oude tuinschutting (grenen tuinschermen) inclusief in beton gegoten palen 8,50 lang - plaatsen nieuwe tuinafscheiding van geimpregneerde grenen (toog)tuinschermen inclusief betonnen palen en betonnen onderplaat Graag een gespecificeerde offerte.

Waterput slaan

Ik wil graag een waterput slaan of pulsen zandgrond en bosgrond. Er zit nu een put van 7 meter diep in, alleen is deze kapot en moet het vervangen worden. Ik ben benieuwd naar wat dit kost.

Houten schutting

Ik wil graag een ongeveer 10.40 m schutting met betonplaten en palen laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Houten tuinpoort plaatsen

Wij willen graag onze oude hardhouten poort in Breda vervangen. Poort is 115 bij 210 cm en is bevestigd op twee balken die elk aan een stenen muur zijn bevestigd.

Waterput en bijbehorende pomp leveren en slaan

Ik wil graag onze tuin beregenen met grondwater. Hiervoor moet een bron worden geslagen en heb ik een goede pomp nodig. Het totaal oppervlak inclusief pand en parkeren is 4600 m2.

Waterput slaan voor grondwaterberegening

Waterput slaan in een tuin van ongeveer 200 m2. Moet een pomp bij en er komen 3 sproeipunten die elk draaibaar zijn.

Bestaande vijver renoveren

We hebben een bestaande vijver +/- 3 bij 3 m. 20 jaar oud en folie moet vernieuwd. Door een lek zijn oeverplanten verdroogd en moeten meerendeel verwijderd. We willen opnieuw een natuurlijke vijver. Gaarne uw advies

Plaatsen van 15 meter schutting

Voor het uitbreiden van onze tuin zijn we op zoek naar een bedrijf dat schuttingen levert en kan plaatsen. Het gaat om in totaal 15 meter aan schutting.

Tuinhuis verplaatsen

Ik heb een houten schuurtje met aansluitend overkapping, totaal 3 bij 6 meter, die ongeveer 10 meter verplaatst moet worden. Vloer moet ook nog geëgaliseerd worden.

Tuindeur van composiet op maat maken

Zou graag de huidige tuin-/schuttingdeur willen vervangen. Huidige maat is 190x82,5. Graag in de kleur antraciet.

Weghalen 4 boomstronken met stobbenfrees

Graag wil ik u een offerte vragen voor het verwijderen van 4 boomstronken uit mijn voortuin (met een stobbenfrees) Er stonden grote leibomen rondom het huis maar deze zijn door de vorige bewoner omgezaagd. Ik wil hier oa een beukenhaag gaan plaatsen waarvoor de boomstronken verwijderd moeten worden. De doorsnede van de boomstronken is ongeveer 40 50 cm

Schutting vervangen

Wij hebben 12 m lange schutting en willen die vervangen. Graag willen wij een offerte en welke type schuttingen er zijn. Voorkeur voor een houten schutting, oude ook graag afvoeren.

Tuin leeghalen, egaliseren en betegelen

Ik ben opzoek naar iemand die de achtertuin volledig kan leegmaken en egaliseren. De bestrating zou eruit moeten en afgevoerd worden. Er is een achterom aanwezig en het gaat om een hoekwoning. De achtertuin is 55 m2. Dan willen we de achtertuin voorzien van hardstenen tegels antraciet. De tuin loopt taps toe, van 6 meter breed, naar 4 meter. De tegels zouden dan gezaagd moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Kappen kersenboom

Graag willen we een kersenboom uit onze achtertuin laten verwijderen alsook de wortels met een frees. Er is een achterom voor een eventuele machine. Graag in de offerte opsplitsen wat het kost om te kappen en los om het hout af te voeren. De boom is ongeveer 10 meter hoog. Met de datum zijn we flexibel maar zouden dit graag in de komende 4 weken willen laten doen. Alvast dank,

Sinkhole in de voortuin

Ik heb een sinkhole in mijn voortuin bij voordeur. Ontstaan door lekke dakgoot. Zand is weggespoeld in kruipruimte en tegels verzakt. Ca 50 cm breed. Dit wil ik laten repareren.

Watersilo ombouwen tot duikbassin / vijver

Wij hebben een boeren watersilo aangekocht met een diameter van 8 meter (rond) en 3 meter diep. Dit betreft een bassin van 120.000 liter. Dit bassin komt binnen te staan in een bedrijfshal. Hier dient een gehele vijver installatie op aangesloten te worden, het water hoeft niet kraakhelder. Maar wel verwarmd (constante temperatuur van 26 graden) en gereinigd. In de bijlage treft u een voorbeeld aan van de desbetreffende silo. (voorbeeld) Kunnen jullie de gehele installatie verzorgen? Er mogen planten gebruikt worden voor het natuurlijk balans van het bassin.

Zwembad uit de tuin verwijderen en gat opvullen

Ik wil graag het zwembad dat in onze tuin ligt laten verwijderen. Het zwembad is ongeveer 3,5 x 6,5 meter. Diepte ongeveer 1,5 meter. Ik denk dat het een polyester bak is. De tuin is moeilijk bereikbaar, er is enkel een hek van ongeveer 90 cm. Het zwembad zal waarschijnlijk in de tuin moeten worden afgebroken om uit de tuin te krijgen. Daarna wil ik het gat opgevuld krijgen met zand.

Laurierhaag van 26 meter verwijderen en houten schutting plaatsen

Bij een hoekwoning aan de openbare weg hebben wij een bestaande laurierhaag die wij eerst willen laten rooien en daarna afgevoerd moet worden. De haag is 26 meter lang 2 meter hoog. Er zal zeer mogelijk een vergunning hiervoor moeten worden aangevraagd. Na het verwijderen van de haag moet er een schutting geplaatst worden. De stevige standaard houten schutting met betonplaten en palen mag geleverd worden door de vakman. Voor de juiste afmetingen en het bekijken van de situatie nodig ik bij deze de vakman graag uit.

Kappen Japanse honingboom

Boom verwijderen plusminus 15 meter hoog, gezien de situatie lijkt het me handig om wat meer foto's van de omgeving te maken zodat de prijs goed ingeschat kan worden. Dit zal ik doen als u contact met mij opneemt. Ik ontvang graag een offerte.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Er is een openbaar plantsoen die gebruikt mag gaan worden om een jeu de boulesbaan aan te leggen. Wat kost dit? Het is een baan van 13 x 3 meter.