Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Breda of directe omgeving.

2420 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin egaliseren, bestraten en gras zaaien, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, kunstgras leveren en aanleggen, tuin renoveren en terrasoverkapping plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Breda:

Wortels van bomen laten verwijderen

Wortels verwijderen van ongeveer 5 bomen. Tot onder afgezaagd. In de voortuin wortels verwijderen van struik en egaliseren voor bestraten.

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

De linkerkant van de tuin is bereikbaar via een gang. Ik wil aan deze kant de coniferen laten verwijderen (meter of 15) en in plaats daarvan een stevige schutting met poort laten plaatsen. Aan de achterkant zit nog een stuk schutting van 3 meter die vervangen mag worden. Tussen mijn buren en mijn tuin is ook nog een meter of 15 aan coniferen en een klein stuk schutting. Ook deze verwijderen, afvoeren en een nieuwe schutting plaatsen.

Boomstronken laten uitfrezen

Wij hebben 3 stronken van een conifeer die uitgefreesd moeten worden in verband met het plaatsen van een serre. De achtertuin is bereikbaar via de woning.

Beschoeiing langs de sloot vervangen

Wij zijn op zoek naar een ervaren bedrijf die een nieuwe hardhouten of kunststof beschoeiing kan leveren en plaatsen aan het einde van onze tuin, aan de slootkant. Wij willen de coniferenhaag behouden, dus hebben we in gedachten dat een nieuwe beschoeiing vóór of achte de oude beschoeiing geplaatst kan worden. De lengte van de beschoeiing is 10 meter. De huidige beschoeiing dient dus verwijderd en afgevoerd te worden.

Bestraten en kunstgras leggen

Ongeveer 45/50 m2 bestraten. Kunstgras aanleggen 2.50 x 2.50 meter Tegels 50 x 50 cm beton antraciet. Zand is al aanwezig. Geen uitgraving meer nodig. Kleine stuk openlaten voor planten. 50 x 250 cm

Vijver verwijderen uit tuin

We zien dat u vijvers plaatst, maar vragen ons eigenlijk af of u ze ook verwijderd? Zoals u op de foto kunt zien hebben we een vijver in de tuin, die we overwegen weg te halen. De vijver is 3 bij 2 meter en rond de 50 cm diep.

Gaaswerk zetten in de tuin

Ik wil gaas geplaatst hebben met palen. Het moet 10 meter aan elke zijde van de achtertuin zijn.

Tuinschermen monteren

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een schutting. De grond is al ontworteld, er stond een heg die al verwijderd is. De schutting en bijbehorende materialen zal ik dan in huis hebben. De schutting wordt ongeveer 6.60 meter lang. Mochten er verder nog vragen en/of opmerkingen zijn, dan verneem ik dat graag.

Tuinhuis Keter in elkaar zetten

Tuinhuis Keter 86 in elkaar zetten. Technische specificaties: Breedte 256,5 cm Diepte 182 cm Hoogte 243 cm Oppervlakte 4,68 m² Binnenruimte 3,84 m² Materiaal Kunststof

Schutting deels vervangen

Ik zoek een vakman die mijn schutting deels kan vervangen. Werkzaamheden zijn: plaatsen van nieuwe betonpalen, nieuwe poort en hergebruik van bestaande schuttingdelen. Totaal 12 meter. Zonder afvoeren van oude materialen.

Schutting plaatsen

Plaatsen van 10.5 meter hout/betonschutting inclusief betonnen palen met snelbeton vastzetten. Ook inkorten van laatste segment. Belangrijk is dat montage tijdig ingepland kan worden.

Terras ophogen met zand

Ik wil graag een offerte voor het ophogen van een terras van ongeveer 15 m2, inclusief zand. Door de garage is de tuin te bereiken.

Houten tuinpoort plaatsen

Wij willen graag de houten tuinpoort laten vervangen, inclusief hang en sluitwerk. Materiaal en gereedschap is niet aanwezig. Opnieuw graag een tuinpoort van hout.

Achtertuin egaliseren

De tuin egaliseren om er een vlonder op te plaatsen. 8.75 meter x 4.5 meter minus schuurtje. Ik ben ook nog op zoek naar een Bamboe vlondervloer van 25 vierkante meter.

Gat graven voor een zwembad

Onderwerp: orientatie tuin zwembad 300x124 inbouwen in de grond, grond uitgraven We hebben een zwembad van ongeveer 3 x 1.24 meter die we in de grond willen bouwen. Ik zie dat jullie een kleine 75 cm brede mini graver hebben . Wat zijn de kosten hiervan en hoe kan deze evt. In breda geraken. Kan hier ook een persoon bij gehuurd worden ? En kan aarde eventueel meegenomen worden , die uit de tuin komt

Voortuin opnieuw inrichten

• Afgraven en afvoeren van ca. 3 m3 tuingrond en planeren oppervlak 4 x 3 meter • Inclusief verwijderen en afvoeren van 1 x spar en 5 taxus bomen 1. 60 hoog en enkele haagjes van 60 cm hoog. • Bestaande palisadebandjes opnieuw plaatsen • Leveren van 10 m1 palisadebandjes 6 x 40 x 50 cm en plaatsen volgens tekening • Levering van 5 m2 bestrating formaat 20 x 5 cm inclusief leggen • Gesloten schutting van 5 meter x 1. 80 m leveren en plaatsen inclusief toegangspoort 1 x 1.8 m inclusief hang/sluitwerk Goed toegankelijk allemaal.

Boomstronk en stam uitfrezen

Ik wil graag een offerte voor het wegzagen van resterende boomstam en het wegfrezen van de wortels. Het was een Japanse kers en daarnaast een laurierstruik. Er zit nog tot een meter diep wortels als ik het goed heb.

Tuinaanleg met straatwerk, kunstgras en bloembakken

Graag zou ik van u een prijsopgave krijgen wat het kost om onze tuin opnieuw te bestraten, inclusief een stuk kunstgras en 3 stenen bloembakken plaatsen. Is het mogelijk dat u langskomt en ter plekke een schatting van de kosten maakt (exclusief materiaal)? Ik hoor graag van u. Ik heb al een digitale tekening met de maten hoe het moet worden.

Gras vervangen door kunstgras

Wij willen graag kuntsgras aan laten leggen. Wij hebben nu gras liggen wat er ook uit moet. Oppervlakte is plusminus 17,5 vierkante meter.

Kunstgras leggen in de tuin

We zouden graag de stenen uit onze tuin willen halen en daarvoor in de plaats kunstgras aanleggen. De stenen verwijderen doen we zelf. Achterin de tuin zullen de stenen blijven liggen. Er zal een deel van 2.50 bij 6 meter kunstgras gelegd moeten worden. Aan de zijkanten willen we ruimte voor groen behouden.

Tuin renoveren

Wij zouden graag onze achtertuin willen aanpakken. De tegels van het terras dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Daarna zal de tuin geëgaliseerd moeten worden en daar waar nodig opgehoogd. Het terras moet opnieuw worden aangelegd en graszoden geplaatst. De precieze aantal m2 weten wij hier nog niet voor. De tuin is 14 bij 10 meter groot en naast de tuin is er een oprit van 10 bij 4 meter. Separaat zou ik graag de mogelijkheden willen weten voor een hout/ beton schutting. Hiervoor is nog niet duidelijk hoe lang de schutting gaat zijn.

Graaf- en grondwerk in tuin

Voor onze nieuwbouwtuin (100 m2) zoeken we een partij die de bouwgrond kan afgraven (10 – 15 cm). Inclusief het afvoeren en eventueel ophogen met grond daarna. Ik begrijp uit mijn omgeving dat er veel partijen zijn die ook een enorme variatie in prijzen vragen. Mag ik vragen wat u voor een dergelijke opdracht rekent en zou u eventueel voor 3 april (want dan komt de schutting) ruimte hebben in uw planning? Met vriendelijke groet,

Tuinrenovatie aan de achterzijde

Wij willen graag een renovatie van onze achtertuin met achterom van ongeveer 75 m2. Deze is aflopend in hoogte, dus er moet gewerkt worden in niveauverschillen. We willen de tuin iets kindvriendelijker maken. Op dit moment liggen er grote grijze tegels die gedeeltelijk hergebruikt kunnen worden als dat past in het nieuwe ontwerp. Daarnaast moet er een zwemvijver verwijderd worden. Op het eerste niveau willen we een zitkuil met banken aan de randen en een vuurtafel in het midden. Daarna een niveau van kunstgras, misschien een deel vlak en een deel aflopend naar een glijbaantje, tussen rechthoekige plantenbakken, die eindigt op rubber tegels. Over de lengte van de tuin een aflopend pad aan de rechterkant. Achter in de tuin staat een overkapping die we willen behouden en waarvan we de inrichting willen verbeteren. De poort bevindt zich onder de overkapping.

Boom kappen

Het betreft het kappen van een boom in de zijtuin. De boom staat tussen andere bomen en heeft een stam diameter beneden van ongeveer 35 cm. De hoogte van de boom is 15 a 20 meter. De stronk kan blijven zitten het hout dient of afgevoerd of in stukken te worden gezaagd.

Tuin renovatie

In de achtertuin wil ik graag een nieuw terras met 2 borders laten plaatsen. Hiervoor zullen de planten en de bestrating verwijderd moeten worden en opgehoogd. Dit deel is ongeveer 50 m2 groot. Daar de tuin geen achterom heeft zal alles via de woning moeten worden geleverd en afgevoerd.