Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Best te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Best heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Best u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Best of directe omgeving.

208 klanten uit Best bevelen een bij Casius in Best aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Best bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 17 Tuinen afgraven en bestraten, beschoeiing aan de wal en waterkant plaatsen (173 m1), complete tuin renovatie, 160 meter schutting leveren en plaatsen, voortuin ingegraven fietsenstalling realiseren, onderhoudsvrije tuin, damwand en terras vervangen, tuinrenovatie 250 m2, tuinaanleg /-renovatie, complete tuin renoveren, tuinaanleg (inclusief aanleg houten terrassen), complete tuin onder handen nemen, damwand vervangen, onderhoudsvrije tuin aanleggen, complete tuin renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Best staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Best:

Boom verplaatsen

Een palmboom die tussen de 4 en 5 meter hoog is verplaatsen van Eindhoven naar Best. Dus de boom uitgraven, vervoeren en weer planten. De huidige locatie van de boom betreft een achtertuin. De nieuwe locatie voor de boom betreft een voortuin met geheel vrij toegang.

Terras aanleggen

Terras in achtertuin aanleggen. - Tegels 60x60 of 80x80 - Inclusief onderbed en afvoer oude grond - Oppervlakte 40m2 - Toegang via poort aan zijkant van hoekwoning, indien nodig schutting panelen te verwijderen.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Water bron maken in tuin.

Tuindeur van composiet op maat maken en plaatsen

We willen een composiet tuindeur laten plaatsen. De totale breedte die beschikbaar is is 99 cm, inclusief deurkozijn. De lengte is 2.15 meter. Zowel van de deur als van de deurkozijn. De oude verwijderen doen we zelf. We willen een deur met slot. We vinden antraciet kleur mooi.

Tuin egaliseren en kunstgras aanbrengen

We willen onze tuin kindvriendelijk maken door er kunstgras in te leggen. Het kunstgras moet gelegd worden in de borders. U hoeft er alleen zand in te brengen, af te trillen en kunstgras in te brengen. De afmetingen van de borders zijn 1.5 breed en 7.5 m lengte. De andere border is 4 m breed 3 m lengte, en nog een stuk van 1.30 breed en 2.27 lengte.

Tuinonderhoud

Ik wil mijn tuin laten onderhouden. Ik wil alles laten snoeien en bemesten voor het voorjaar. De voor en achtertuin zijn bij elkaar 200 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Verwijderen seringenboom

Het verwijderen en afvoeren van een seringenboom.

Grondwaterput laten slaan en beregeningsinstallatie aanleggen

Bij ons nieuwbouw huis willen wij graag een beregeningsinstallatie en een grond waterput laten aanleggen in de tuin. Deze is ongeveer 1200 m2. Achterom is er een deur aanwezig.

Drainage aanleggen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het aanleggen van drainage in onze achtertuin. Wij wonen in een nieuwbouwwijk en hebben wateroverlast. Wanneer wij de grond omscheppen is deze gewoon droog. Het water zakt de grond dus niet in. Ook hebben wij een trampoline die is ingegraven. Wanneer deze kuil vol stroomt loopt alles over (zie foto).

Tuin afgraven, egaliseren en bestraten

Voor onze nieuwbouwwoning moet het perceel klaargemaakt worden. Dit houdt in: 58m2 tuin omspitten op 50cm diepte. En egaliseren. Daarnaast 85m2 afgraven voor oprit en zitplaats. Voorzien van solide fundering met puin en dan bestraten. Eventueel overtollig zand afvoeren. Graag ontvang ik van u een offerte voor deze werkzaamheden. Alvast bedankt. Mvrgr,

Moderne vijver aanleggen

Het aanleggen van een langgerekte vijver met de afmeting 3500 x 500 mm diepte 1250 mm. Bij voorkeur geen flexibele folie in verband met vouwen. Tevens het aanbrengen van 1 stapsteen.

Boom kappen en boomstronk verwijderen

Graag zou ik de kosten willen weten voor het rooien van een boom. De hoogte is ruim 6 meter en het tuinafval dient door de vakman te worden afgevoerd. De boom staat vrij, er is wel beplanting rondom aanwezig.

Tuinaanleg nieuwbouw

Graag laten wij de achtertuin van mijn nieuwbouwwoning aanleggen. De tuin is 50 m2. Hier zou ik een terras van licht grijze langwerpige tegels laten leggen. Dit zal ongeveer 3 bij 6 meter zijn. Verder wil ik kunstgras laten aanleggen, ongeveer 20 a 25 m2 en een border met beplanting realiseren. De tuin heeft een achterom en er is nu zwart grond aanwezig.

Voortuin laten renoveren en opknappen

Haag van 70 cm hoog, kleine boompjes en struiken verwijderen. Tuin omspitten en tuinhek plaatsen. Het gaat om een voortuin van 15 x 2,5 meter. Eventueel met afvoeren, dit ligt aan de meerprijs. Goed bereikbaar. Materialen in overleg.

Boom rooien

Graag ontvang ik een offerte voor het weghalen van een boom in onze achtertuin, inclusief weghalen van de stronk en het afvoeren van het geheel. De stam is tussen de 40 en 60 cm dik, qua hoogte gok ik een meter of 6. Wij hebben geen achterom en de boom staat net voor de schutting die wij delen met de achterburen. Wel is de tuin bereikbaar via een garage, die doorloopt in onze schuur. Ik ben ook erg benieuwd of jullie een plek in de agenda hebben op een maandag of woensdag voor april 2018.

Nieuwe tuin bij de nieuwbouwwoning aanleggen

Bij een nieuwbouwwoning dient er een achtertuin aangelegd ter worden. De tuin is ongeveer 45 m2 groot en heeft een achterom. Er zullen schuttingen met een klimop bij oplevering geplaatst zijn. De vakman zal een onderhoudsvriendelijke tuin moeten realiseren met bestrating, een enkele bloembak en een goed drainage. Het gaat om een tuin op het noorden.

Voortuin afgraven en uitvullen met straatzand

Ik wil de voortuin graag 20 cm laten uitgraven. Deze grond dient te worden afgevoerd en daarna weer opgevuld met straatzand. De tuin is ongeveer 20 m2 groot en goed bereikbaar.

Eik snoeien

Takken van de buren hangen over onze tuin. Hebben veel last van eikels. Vandaar dus snoeien. Eventueel met afvoeren, ligt aan de meerprijs.

Composiet schutting met horizontale panelen plaatseb

Graag offerte van Composiet schutting met horizontale dichte panelen (zwart/antraciet) . 10 meter breed en 2. 2 meter hoog. Graag incl en excl plaatsen. Hartelijke

Kunstgras laten aanleggen

Graag uw offerte voor kunstgras van goede kwaliteit inclusief het leggen en het verwijderen en afvoeren van het oude gras. De voortuin 47 m2 maar ik heb in totaal circa 60 m2 nodig in verband met snijverlies.

Schutting opmetselen met houten schotten

Ik heb nu een gewone schutting, maar wil gemetseld muurtje met houten schotten erop. Het muurtje zal ongeveer 80 cm hoog moeten worden en de afscheiding totaal 1.80 meter. De lengte zal 11 meter gaan zijn.

Kunstgras leggen

Wil graag een stukje kunstgras in de tuin ongeveer 4 m2 wat gaat dat mij kosten en hoe snel kan het gelegd worden

Repareren van tegelwerk en elektra in de tuin

Er is wat tegelwerk kapotgevroren in onze tuin. De tegels zijn al verwijderd en wij willen er nu een nieuwe natuurstenen stootband tegenaan laten plaatsen. De stootband hebben wij al aangeschaft. Verder is er kortsluiting in de tuinverlichting. Wij willen het elektra laten nazien en herstellen.

Nieuwe schutting met poort plaatsen

Wij hebben in onze achtertuin nu een schutting aan één kant en struiken aan een andere kant. We zullen die zelf verwijderen. Daarna willen wij er een schutting van geïmpregneerd vurenhout laten plaatsen. Het gaat om een stuk van 816 cm en één van 560 cm, 188 cm hoog. We willen hardhouten palen die met snelbeton worden aangegoten, en geïmpregneerde vuren schuttingdelen. Alles moet rvs worden geschroefd. Verder moet er een dubbele scharnierende inrijpoort van 200 cm breed / doorgang 210 cm, worden geplaatst. Er moet in de poort een gegalvaniseerd frame worden aangebracht en een slot met klink. Rondom de poort willen wij hardhouten palen van 9 x 9 cm. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte.

Tuin van drainage voorzien

Ik wil graag mijn tuin van drainage voorzien. Wilt u mij een prijs geven voor drainage van mijn tuin? Totale oppervlakte 56 m2. Hiervan is 22 m2 bestraat met tegels.