Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Berlicum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Berlicum heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Berlicum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Berlicum of directe omgeving.

57 klanten uit Berlicum bevelen een bij Casius in Berlicum aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Berlicum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Berlicum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Berlicum:

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik wil een bron in mijn tuin hebben om te sproeien en meerdere sproeipunten tegelijk aan te hebben. Wie kan me daar aan helpen.

Stronken verwijderen

Ik wil 2 stronken laten verwijderen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Fruitbomen verwijderen

Ik wil graag 3 fruitbomen verwijderen van ongeveer 3-4 meter hoogte. Het gaat om 2 kersenbomen en 1 pruimboom. De bomen staan in de voortuin. De bomen mogen afgevoerd worden.

Composiet schutting en poort bij een nieuwbouwwoning plaatsen

Ik wil bij onze nieuwbouwwoning graag een composiet schutting laten plaatsen in de kleur antraciet. Een deel is 9,5 meter lang en een ander deel is 11,5 meter lang met daarin een poort. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw prijsopgave.

Grote vijver onderhouden

Onze vijver (vijver breedste punt 6 meter, langste punt 12 meter) zit vol met waterplanten langs de kanten die weg moeten. En is overdekt met groene drijvende planten. De vijver is ruim een jaar verwaarloosd. Moet een keer goed gedaan worden zodat we het zelf weer bij kunnen houden. Schatting een dag werk voor twee man. Ruimte is zeer toegankelijk.

Schutting rondom de tuin plaatsen

Ik wil 15 schuttingdelen laten plaatsen. Het is een afbakening van de tuin met alleen 90 graden hoeken. Tevens wil ik weten wat het kost om de bestaande schutting te verwijderen. hout