Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor trampoline ingraven:

Trampoline ingraven

Ik zoek een vakman die een gat kan graven voor de trampoline. Rond 250 cm, met een diepte van zo'n 75 cm. Goed bereikbaar.
Onze klant uit Bergen op Zoom (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trampoline ingraven uit heel Nederland:

Trampoline ingraven

Ik wil graag een trampoline in laten graven van 360 cm doorsnede. Het zand moet afgevoerd worden.

Trampoline in het gazon ingraven

Trampoline (half) ingraven in de tuin (gras). De trampoline heeft een doorsnede van ongeveer 3,5 meter.

Trampoline ingraven

We willen graag een trampoline ingraven in onze Tuin. De trampoline is 281 x 201, de kuil moet 230 x 150cm, 40 cm diep Inclusief afvoer van het grond. Daarna moet de trampoline erin gemonteerd worden. We hebben een deur van 95cm naar de tuin.

Trampoline in de tuin ingraven

Ik wil in achtertuin graag een trampoline van 201 x 281 cm laten ingraven. Tuin is gemakkelijk bereikbaar. Kunt u als optie aangeven hoeveel het afvoeren van de materialen kost?

Trampoline ingraven en eventueel struiken verwijderen

Wij willen een inground trampoline laten ingraven in een duintuin. De trampoline is 3.80 meter. Gezien het duinzand is wandversteviging nodig om vollopen met zand te voorkomen. De tuin is goed bereikbaar en het afgegraven aarde kan achterblijven in de tuin.

Trampoline ingraven

Wij hebben een trampoline op het oog van 2. 51m, deze willen wij in de grond zetten zodat het veilig is voor de kids. Nu is mijn vraag hoeveel het kost om door jullie het gat te laten graven voor deze trampoline.

Trampoline in laten graven

We willen een trampoline met een diameter van 244 cm laten ingraven in onze achtertuin. De achtertuin is te bereiken via een gangpad. Graag de grond laten afvoeren, het opzetten van de trampoline kunnen we zelf doen.

Trampoline in laten graven

Ik wil graag een trampoline laten ingraven in onze achtertuin. Het is een ingraaf trampoline van 305 cm. Trampoline al in bezit. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het graven van het gat, het afvoeren van de grond en het plaatsen van de trampoline.

Trampoline in de tuin laten ingraven

Wij willen onze trampoline in laten graven. Diameter 2.70 meter (5.70 m3). De achtertuin is alleen door een poort bereikbaar.

Tuin opnieuw inrichten

Ik wil mijn tuin opnieuw inrichten. Het betreft een tuin van zo'n 40 a 50 m2 met een bestrating en begroeiing. Dit mag verwijderd en afgevoerd of hergebruikt worden. Vervolgens aanleggen van terras en gazon, eventueel een trampoline ingraven. Tuin is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius