Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Bergen op Zoom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Bergen op Zoom heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Bergen op Zoom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Bergen op Zoom of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Bergen op Zoom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, volledige aanleg tuin, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, tuin ontwerpen en aanleggen, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Bergen op Zoom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Bergen op Zoom:

Leeghalen, egaliseren, gras- en bestrating aanleggen van tuin (160 m2)

Ik wil de tuin (160 m2) laten leeghalen en egaliseren om gras en een terras aan te leggen. Terras bestaat uit bestrating. Ik wens graag een offerte inclusief het afvoeren en al het benodigde materiaal.

Vervangen van tuingaas

Het gaat om het vervangen van tuingaas. Tijdens veegwerkzaamheden heeft de firma Saver mijn tuingaas met palen van de voortuin meegenomen met de veegwagen. Het gaat om het plaatsen van 13 meter gaas (kleur groen, 1 meter hoog) en 7 houten palen. Graag zou ik voor deze werkzaamheden een offerte ontvangen.

Wilgentenenschermen plaatsen

Rondom onze achtertuin moet in totaal 15 meter tuinafscheiding geplaatst worden. Er is een achterom.

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

Ik zoek hovenier die een coniferen haag kan verwijderen en een schutting kan plaatsen. Het werk moet plaatsvinden in de achtertuin. De haag is 50 cm breed en dient met wortel en al verwijderd te worden. De schutting die geplaatst moet worden moet 15,6 meter lang worden inclusief een poort van één meter breed. De schutting moet van hout worden met betonnen palen.

Weg frezen van boomstronken

Ik zoek een hovenier voor het weg frezen van 5 boomstronken in de voortuin. En 1 boomstronk in de achtertuin. De stronken moeten tot 50 cm onder de grond worden weggehaald. De achtertuin is bereikbaar per achterom (poort). De stronken hebben gemiddeld een doorsnede van 25 cm.

Schutting plaatsen

In de achtertuin bij onze hoekwoning wil ik graag 5 houten schuttingsdelen, betonnen palen en een poortdeur laten plaatsen. De oude schutting zullen wij zelf verwijderen.

Trampoline ingraven

Ik zoek een vakman die een gat kan graven voor de trampoline. Rond 250 cm, met een diepte van zo'n 75 cm. Goed bereikbaar.

Buxushaag verwijderen en afvoeren

De buxus haag is aangevreten door de welbekende rupsen. Mogen helemaal eruit gehaald worden en afgevoerd. Het gaat om ongeveer 10meter.

Boomstronk verwijderen

In onze voortuin stond een boom, nu alleen nog de stronk. We willen de voortuin gaan bestraten. Wat kost het om dit weg te halen?

Tuin bestraten en gazon aanleggen

De achtertuin dient te worden afgegraven en de grond afgevoerd. Hierna moet er nieuw zand gestort worden en geëgaliseerd. In de tuin wil ik dan 30 m2 bestrating en 30 m2 gazon laten aanleggen. Via de garage kunt u de tuin bereiken, de opening is op het smalste stuk 80 cm. De vakman dient het zand wel te leveren, de overige materialen leveren wij zelf aan.

Schutting laten zetten

Ik zou graag voor mijn Tuin schutting laten plaatsen en een tuinhekje

Tuin egaliseren en bestrating aanleggen

Ik heb een nieuwbouwwoning en de tuin moet worden geëgaliseerd en goed aflopen i.v.m. afvoer regenwater. Het gaat om 55 m2 waarvan de helft bestraat mag worden. De tuin heeft een achterom.

Wit zand aanbrengen en tuin bestraten

De tuin mag bestraat worden met gebakken Waaltjes. Er liggen in de tuin momenteel houten vlonders op balkjes van ongeveer 4 cm met daaronder wit zand en worteldoek. Het te bestraten oppervlak is dus al wel vlak maar zal iets opgehoogd moeten worden zodat de hoogte van de bestrating aansluit op een bestaand terras. De houten balkjes en vlonders kunnen we zelf weghalen en eventueel afvoeren. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 20 m2.

Composiet schutting laten plaatsen

Ik wil graag een composiet schutting van ongeveer 11 meter. Met palen vast in de grond (liefst vast met beton als dat nodig zou zijn) Volledig dicht (geen overlapping van planken waar je tussendoor kunt kijken.

Bestrating leggen en plantenbakken maken

40 m2 tegels 60 x 60 cm 20 m2 coppelstones 2 a 3 bloembakken van tegelmateriaal Materialen regelen we zelf.

Composiet schutting plaatsen

Composiet schutting totaal plaatsen inc palen enz. Over lengte van van 5.5. meter (van muur naar schuur waar de regenpijp de scheidings lijn is. ) en van 7. 5 meter van bestaande paal naar muur.

Composiet schutting plaatsen

Wij zouden graag een antraciet schutting van composiet stapel planken willen laten plaatsen met een lengte van 13 meter bij 2,25 meter hoog . Wij zouden graag een prijs opgave willen hebben voor het hele plaatje. 13 oktober zouden wij graag willen beginnen, dit ga ik samen met de buren doen.

Laag tuingrond afgraven en afvoeren

Ik wil mijn tuin gaan renoveren en anders inrichten. Daarvoor ben ik nu eerst de kosten aan het bepalen. Ik ontvang graag een offerte voor het uitgraven van overtollige grond en kleine wortelresten en egaliseren. Het gaat om een oppervlakte van 50 m² die maximaal 40 cm diep moet worden verwijderd. Het werk is vanaf de straatkant uit te voeren, het betreft de voor- en zijtuin. Ik wil dit voor de winter laten afronden.

Jeu de boules baan aanleggen

Voor een mini-camping met pannenkoekenhuis wil ik weten wat het kost om twee jeu de boules banen aan te laten leggen? Het terrein zal ongeveer 23 x 14 a 15 m. zijn.

Tuinhek plaatsen

Tuinafscheiding plaatsen in de tuin. Het is een simpel tuinhek van 60 centimeter hoog en ongeveer 8 meter lang. De tuin loopt iets af. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Grasveld vervangen door betontegels

Ik wil in mijn achtertuin graag een grasveld van 80 tot 90 m² laten verwijderen. De ondergrond moet geëgaliseerd worden en daarna wil ik er betontegels van 30 x 30 cm laten leggen. Er is toegang tot de tuin via een poort. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.

Schutting met poort plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen met een poort. Wat zou mij dat gaan kosten? Breedte is 5.88 en met deze onderdelen schutting wales 180 x 180 en de tuinpoort Wales 180 x 90.

Zwarte grond met puin afvoeren

Ik wil het afvoeren van ongeveer 15 m3 uitgegraven grond net puin erin realiseren. We kunnen via een poort van 85 cm rijden met kruiwagens of wellicht heeft u een beter idee hierover.

Vijver met spoed repareren

Ik heb een polyester vijver en deze is lek. Daar moet EPDM of PVC in komen. De vijver heeft 1x bodemdrain, 1 doorvoer van 75, 1 doorvoer van 50 en de maat van de vijver is 2 x 3 x 1 meter.

Hout-met-beton schuttingen plaatsen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het leveren en aanbrengen van 9 schuttingen met een lengte van circa 9 meter. De hoogte mag standaard 1,80 meter zijn. Er mag een variatie zijn van beton met hout en alleen hout. Het liefst zo goedkoop mogelijk.