Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor vijver renoveren:

Vijver renoveren

Bestaande vijver renoveren , ca. 2 bij 4 meter. In ieder geval nieuwe folie. En daarnaast hout rondom vijver vernieuwen en gedeelte hout vervangen in tuin om te zorgen dat bij nat weer de gladheid weg is.
Onze klant uit Beek en Donk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vijver renoveren uit heel Nederland:

Zwembad aanleggen

Bestaande zwemvijver, op maat graven voor plaatsen zwembad. Ondervloer en muren storten met beton. Meekijken naar mogelijkheden. Bestaande vijver afmetingen 4.70m x 5.65m x 2.00m diepte. Of de zwemvijver renoveren.

Vijver renoveren

Ik wil mijn vijver met waterval laten renoveren. Ongeveer 5 meter bij 3 meter.

Tuin renovatie

Wij willen onze tuin laten renoveren (datum is bespreekbaar). Bestrating aanleggen, gehele tuin leeghalen (planten, bomen, hele kleine vijver, bestrating) en dan de gehele tuin bestraten, plaatsen van schutting. De tuin heeft GEEN achterom en kan dus alleen via de huiskamer bereikt worden. Graag een prijs aanbieden voor alle werkzaamheden maar exclusief tegels. Indien jullie een mooie partij tegels hebben voor een mooie prijs ontvang ik daar graag een aparte offerte voor. De tuin is ongeveer 60 m2 en ik heb fotos beschikbaar indien u die wilt ontvangen hoor ik het graag.

Bestaande vijver renoveren

We hebben een bestaande vijver +/- 3 bij 3 m. 20 jaar oud en folie moet vernieuwd. Door een lek zijn oeverplanten verdroogd en moeten meerendeel verwijderd. We willen opnieuw een natuurlijke vijver. Gaarne uw advies

Vijvers renoveren

In mijn tuin heb ik drie vijvers, die twintig jaar geleden zijn aangelegd, met vijver folie. De randen, gemetselde klinkers, brokkelen af en twee vijvers vertonen lekkage. De vijvers zijn tussen de 12 en 20 m2 . Twee vijvers zijn met elkaar verbonden. Ik denk aan vervanging folie en afdekranden.. Graag advies.

De voor- en achtertuin renoveren

Graag wil ik een offerte aanvragen voor de renovatie van de voor- en achtertuin. In de voortuin mogelijk iets van een waterspiegel gras en bestrating en in de achtertuin bestrating, vernieuwen grasmat en renovatie vijver met aanleg van borders. De voortuin en achtertuin zijn beide ongeveer 10 meter diep en breed zal ongeveer 4,5 meter zijn. Ik bespreek graag met de hovenier hoe we de tuin het best kunnen inrichten.

Vijver folie vervangen

Ik wil mijn lekkende vijver (pvc folie) renoveren door nieuwe folie. Wij denken eraan om dat over het oude te plaatsen als dat mogelijk is. Vijver is 6 x 2 meter, diepte in plateaus tot maximaal 1.50. Op de randen liggen turfblokken (hoogveen). Die moeten ook vernieuwd worden. Vijverwater over te pompen en weer zoveel mogelijk te gebruiken als dat kan. Ik heb geen opslag plaats, maar mogelijk dat er een zwembadje geregeld kan worden? Als nieuw water beter is dan kan dat ook, maar het huidige water is van goede kwaliteit. Voor de nieuwe folie willen we graag meer advies over het verschil tussen rubber en tussen pvc en wat beter is voor onze situatie. Het liefst willen we geen lasnaden, maar als dat beter is of geen verschil dan kan dat ook. We hebben waterplanten nu in mandjes staan, die kunnen er zo uit. Graag offerte voor het aanbrengen van nieuw folie en apart ook het aanbrengen van de turfblokken. Bij uitvoering kan ik zelf helpen. Uitvoering graag zo snel mogelijk. Bijgaand 3 foto's van vijver.

Complete tuin renoveren

De tuin is ca. 15 x 5 meter. Alle kleine stenen moeten eruit, nieuwe grote tegels erin. Bestaande vijver moet dichtgemaakt worden en elders een nieuwe vijver aangelegd worden, geen folie of voorgevormde bak. Er moeten een aantal borders in. Er staan nu 2 schuren, te zien op de foto's maar die gaan er uit en er komt een nieuwe schuur. Dit hoeft niet meegenomen te worden in de offerte.

Tuinafscheiding verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Wij willen onze achtertuin laten renoveren. Oude schuttingen weg laten halen en nieuwe laten plaatsen. Oud : Het zijn 11 schuttingen a 1.80 meter ,11 palen in beton,1 poort, en maas keien van een niet meer bestaande vijver. Dit alles verwijderen en dan nieuwe schuttingen plaatsen met de poort op een andere plek. Foto's van de tuin zijn toegevoegd.

Achtertuin renoveren inclusief advies indeling

Het gaat om de totale renovatie van de achtertuin incl. vijverpartij. De tuin ligt er nu 22 jaar, zoals deze in het begin is aangelegd. Ik heb nog geen bepaalde wensen voor in mijn nieuwe tuin en zou graag gedachten willen wisselen met de specialist. Wellicht wil ik een vijver terug, wellicht niet, dat ligt aan het voorstel. De tuin is ongeveer 8 bij 8 m. Eind maart/ april wil ik beginnen.