Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Beek en Donk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Beek en Donk heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Beek en Donk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Beek en Donk of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Beek en Donk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Beek en Donk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Beek en Donk:

Vijver renoveren

Bestaande vijver renoveren , ca. 2 bij 4 meter. In ieder geval nieuwe folie. En daarnaast hout rondom vijver vernieuwen en gedeelte hout vervangen in tuin om te zorgen dat bij nat weer de gladheid weg is.

Grote boom kappen en afvoeren

Het gaat om het kappen van een zeer grote kerstboom (circa 6 meter hoog) Hij staat dicht tegen een schutting, waar een openbaar pad langs ligt. De wortels mogen blijven zitten. Wel zou ik graag het gekapte deel afgevoerd willen hebben.

Boom rooien

In de achtertuin een Acacia laten rooien. Het opruimen en kort zagen doen we zelf en de stronk mag blijven staan. Hij moet moet waarschijnlijk met klimwerk gerooid worden.

Goedkoopste schutting leveren en plaatsen

Wat kost de goedkoopste schutting waar je niet door heen kan kijken incl. Het plaatsen over een lengte van 12 meter?

Scheren van een haagje

Ik wil dat de haag bij mijn woning wordt geschoren. De vakman dient dan ook het puin af te voeren.

Schutting van hout met metselwerk maken

Ik wil graag een schutting laten plaatsten met hout en gemetselde stenen zoals foto voor circa 25-30 meter. Het gaat alleen om het plaatsen en het leveren van het materiaal. Kan er iemand langskomen om op basis van onze tuin een offerte op te maken?

Vijver uitbaggeren

Voor een schoolopdracht moet ik een kostenplaatje maken van een dierenverblijf. We willen de ronde vijver van ongeveer 4 bij 4 uit laten graven. Deze is nu namelijk bijna dichtgegroeid met gras. De vijver is ongeveer 1 meter diep. Dit willen we dieper maken naar 1,5 meter. Ik hoop dat jullie me hierbij kunnen helpen.

Nieuwe houten schutting monteren

Het betreft het plaatsen van een houten schutting met onderzijde voorzien van een betonnen plaat. De lengte is totaal 21 meter met een hoogte van 2 meter. De schuttingsdelen van 1.80 bij 1.80 dienen 21 planks te zijn, grenen hout en 18 mm dik met een afdeklat erboven op. De palen dienen antraciet beton te zijn van 10 bij 10 cm met RVS montage materialen. De schutting dient strak tegen een haag van coniferen geplaatst te worden en de tuin heeft een achterom.

Gele grond vervangen voor zwarte grond

Voor de aanleg van een gazon in de achtertuin zou ik ongeveer 30 m2 gele grond laten vervangen door zwarte grond en egaliseren. De gele grond mag worden afgevoerd. Het betreft een lege tuin van een nieuwbouwwoning.

Complete voortuin uitgraven

Wij willen onze voortuin laten uitgraven voor bestrating. Er moet zwart zand uit en wit zand terug. Het zou hier gaan om ongeveer 400 m2.

Boom verwijderen

Een conifeer achter in de tuin. Hoogte ongeveer 8 meter. Wortels en stam tot plm.1 meter mogen blijven staan. Achtertuin met machines niet bereikbaar.

Ik wil een voortuin met klinkertjes ...

Ik wil een voortuin met klinkertjes buxus en event. rozen struik of(mini)boompjes nu is het gazon (of moet het althans lijken) maar door de ligging is het in hoofdzaak mos/betontegels omzoomd door ,.n buxus heggetje