Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor vijver leeghalen en schoonmaken:

Vijver leeghalen en schoonmaken

Mijn vijver (een betonnen bak) moet leeg. Zelf heb ik het meeste water weg kunnen pompen maar is er ongeveer 2 kuub slib vermengd met restwater achtergebleven. Vissen en kikkers en salamanders zitten in een zwembad. Ik heb iemand nodig die het slib kan wegzuigen en afvoeren. Heb het zelf al geprobeerd met een speciale stofzuiger maar dat schiet niet op.
Onze klant uit Achtmaal (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vijver leeghalen en schoonmaken uit heel Nederland:

Vijverfolie vervangen

Onze vijver is lek en staat droog. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de folie, leeghalen van de vijver, herstellen damwanden en randen. De vijver is nier vormig en ongeveer 5 bij 2,5 meter en twee meter op z'n diepst.

Tuin leeghalen, egaliseren en kunstgras plaatsen

Ik zoek een partij die mijn tuin kan leeghalen. Het gaat om het verwijderen van ouder bomen, bestrating, struiken en vijver. De hele tuin betreft 1000 m2 en is goed bereikbaar. Al het puin dient afgevoerd te worden. Vervolgens wil ik ook dat de tuin wordt geëgaliseerd.

Vijverfolie laten vervangen

Mijn huidige natuur aangelegde vijver (circa 108 m2) is lek en daarom moet het folie vervangen worden. Het leeghalen van de vijver zal ik zelf doen, ook het verwijderen van het gras dat langs de rand van de vijver staat, zal ik zelf doen. Graag een offerte met PVC en een waarbij rubber(achtig) folie wordt gebruikt. Ik heb een schets met maten en diepte meegestuurd.

Vijverlekkage verhelpen

Onze vijver heeft te maken met een lekkage, hiervoor zoek ik een vakman. Werkzaamheden zijn: vijver leeghalen, lek samen zoeken en dichten. Vijver is 4 x 4 meter en 1 meter diep. Goed bereikbaar.

Tuin volledig opnieuw aanleggen

Ik wil onze achtertuin van ongeveer 15 x 12 meter graag opnieuw gaan inrichten. Ik zal de tuin zelf leeghalen. Ik heb er nu een folievijver in. Ik wil graag een nieuwe rechthoekige en strakke vijver op een andere plek in de tuin. Daarover wil ik graag advies krijgen. Ook moet er een pergola en bestrating worden geplaatst. Ik wil een afspraak maken, zodat de totale klus hier kan worden besproken. Ik ontvang graag uw plan van aanpak en offerte. Ik wil de klus in de 2e helft van oktober laten verzorgen.

Tuin leeghalen en inrichten volgens nieuw tuinontwerp

De tuin, achter oppervlakte 14 x 9,5 meter, zijstrook 6 x 1,35 meter en voorstrook 7 x 1,85 meter, moet gerenoveerd worden. Er staat nu een stenen berging in van 3,10 x 1,88 meter die verwijderd moet worden, ook de huidige schutting aan de linkerzijde en achterzijde moet verwijderd. De tuin moet op hoogte gebracht worden en gedeeltelijk opnieuw bestraat met de huidige stenen. In het nieuwe tuinontwerp komt achterin een tuinhuis en schuur met overdekte zitplek. De tuin zal waarschijnlijk 2 niveaus krijgen. Het hoogst tegen het huis aan en naar de achterzijde lager. De grond moet worden afgescheiden ten opzichte van het langs de tuin lopende doorgangspad als achterom voor buren. Tuin wordt voorzien van borders en vijver. Als eerst willen we graag dat de tuin op hoogte wordt gebracht, de erfafscheiding wordt geplaatst en de ondergrond voor het te plaatsten tuinhuis in orde wordt gemaakt. Dat betekent dat de berging gesloopt wordt, de huidige bestrating verwijderd met onkruid. Het sloopafval moet worden afgevoerd. De benodigde hoeveelheid van de huidige bestrating moet bewaard blijven.

Folievijver leeghalen en dempen

Ik heb in mijn achtertuin een folievijver van 5 x 2 meter die ik wil laten leeghalen en dempen met zwart zand. De vijver is op sommige stukken 30 cm diep en op andere 100 cm. De afstand vanaf de openbare weg naar de toegangspoort tot de tuin bedraagt 15 meter. Ik ontvang graag uw vrijblijvende offerte.

Tuin leeghalen en ophogen

Ik heb een pand gekocht met beneden een winkel en daarboven een woning. De overdracht zal op 26 augustus plaatsvinden. Achter de winkel ligt een tuin van ongeveer 70 tot 80 m² met daarin bomen en ook een vijver. Ik wil de hele tuin laten leeghalen en ongeveer 15 tot 20 cm laten ophogen. Er is geen achteringang naar de tuin. Het winkelpand is helemaal leeg, dus het afvoeren en aanvoeren van materialen kan via het pand gebeuren. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Leeghalen vijver

Ik heb in mijn achtertuin een grote vijver van ongeveer 1800 liter, die ernstig vervuild is. Ik wil hem helemaal leeg laten halen en ook het slib laten afvoeren. Ik woon in een hoekwoning. Aan de voorzijde van mijn woning is een rioolput, waarin kan worden geloosd. De afstand tot de put is door het huis ongeveer 20 tot 25 meter. Als de slangen langs het huis worden gelegd is de afstand wat groter. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Tuin opruimen, snoeien en met zand ophogen

Op 1 juni krijgen wij de sleutel van de nieuwe woning. Kleine voortuin en achtertuin opruimen, alles volledig leeghalen en met zand opvullen (de tuin moet met ongeveer 10 cm opgehoogd worden). Achtertuin = 12 x 5 -> kleine vijver moet weg en 1 kleine boom, tegels weg. Voortuin = 2.50 x 5 -> 1 smalle hoge boom en ander laag groen werk verwijderen en afvoeren. Schuttingen blijven staan rondom. Oplevering woning is 1 juni, opdracht dient in 1 of 2 week van juni te worden gedaan. Als er naar tevredenheid is gewerkt, mogelijk opdracht voor bestrating in overleg.