Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin beregenen met grondwater:

Tuin beregenen met grondwater

Ik zou graag onze achtertuin beregenen met grondwater. Is het verstandig een waterput te laten pulsen? Leveren jullie dan ook een kleine pomp en sluiten jullie alles aan?
Onze klant uit Achtmaal (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin beregenen met grondwater uit heel Nederland:

Bron slaan voor tuin

De bron is bedoeld voor het kunnen beregenen van een tuin, groot 500 m2.

Waterput slaan in tuin

Ik wil een water put laten slaan, of boren in Emmeloord, voor een tuin van 150 m2, T water moet uiteraard wel geschikt zijn om te beregenen. Met kraan en een elektrische pomp. Eventueel kan ik zelf mee werken!

Waterbron slaan

Waterbron voor beregenen van de tuin en het vullen van het zwembad (156virkante meter)

Waterput slaan voor beregening

Ik wil een waterput slaan voor het beregenen van de tuin. De tuin is ongeveer 300 vierkante meter. Er is een zijpoort 1,20 m.

Waterbron voor tuinberegening laten slaan

Ik wil graag een offerte laten uitbrengen voor het slaan van een puls, inclusief pomp voor het beregenen van ongeveer 2000 m2 tuin.

Waterput in de achtertuin laten boren

Ik heb een moestuin met put. Helaas geeft de put geen water meer en wil ik hem op een andere plaats laten maken. De put is 7,5 meter diep. Ik heb een nieuwe pomp op benzine erop staan . Stroom is helaas niet aanwezig ik heb hier nogal veel haast mee omdat ik niet kan beregenen. De tuin ligt niet zo ver van de Maas af. M.v.g.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik zou graag een waterbron willen laten slaan in mijn tuin en een bewateringsplan laten maken, zodat ik vanuit één punt de hele tuin kan laten beregenen. Wat zijn de kosten van een bron en welke mogelijkheden zijn er om automatisch te laten beregenen?

Waterbron of waterput laten slaan

Ik wil mijn tuin beregenen met grondwater en dus een waterbron laten slaan. Tuin is goed toegankelijk.

Waterput met grondwaterpomp slaan of boren

We willen graag een grondwaterpomp aan laten leggen voor beregening van onze siertuin (achtertuin rijtjeshuis). De tuin is ongeveer 6.5 x 18 meter. We willen de tuin gewoon met een slang blijven beregenen (dus geen vaste sproeiers). De tuin is al volledig ingericht dus dient er zo min mogelijk schade door aanleg van de pomp te ontstaan. Het betreft een klei bodem.

Bron laten slaan in de tuin

Wij willen graag een bron laten slaan in de tuin om de tuin te beregenen met verplaatsbaar beregeningssproeier, voor water bijvullen van regentonnen, aansluiten op hogedrukreiniger. Dit inclusief waterpomp en flexibele sproeikop. Tuinoppervlakte is ongeveer 300 m2, rondom vrijstaande woning dus makkelijk toegankelijk.

Partners

Partners van Casius