Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Noord-Brabant.

1362 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: nieuwbouwtuinen van een complete wijk afgraven en opvullen, pergola met lamellen plaatsen, afgraven en aanvullen, tuin ophogen (1400 m2), poel aanleggen in een weiland, renovatie tuinen, uitgraven en afvoeren 6 tuinen nieuwbouw, jeu de boule baan aanleggen van 286 m2, tuin afgraven en nieuw zand storten voor 7 woningen, tuinaanleg, tuin aanleggen, complete tuinrenovatie in het voorjaar, nieuwbouw huis, tuin ophogen en aanleggen, totale aanpassing tuin, voortuin leeghalen en compleet renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Noord-Brabant:

woensdag 6 november 2019

Terras en tuinaanleg van 200 m2 rondom chalet

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van een tuin van 200 m2 waarop een chalet staat van 11,5 bij 4 meter. Graag de prijs incl. hekje rondom het perceel en een tuinhuisje. Rest is vrije insteek als er maar een terras bij zit.
zondag 3 november 2019

Tuin een winterbeurt geven

We willen graag een winterbeurt afspreken voor onze grote tuin in Heeze die ca. 2 jaar geleden is aangelegd. We willen in overleg o.a. bepalen wat we met een wilde tuin (achterste 500 m2) gaan doen. Wellicht willen we compost laten leveren, die we dan zelf verspreiden. Ook moeten enkele bomen recht gezet worden. Uiteraard moet er ook gesnoeid en omgespit worden.
maandag 28 oktober 2019

Waterput slaan voor tuinberegening

Ivm het vernieuwen van onze tuin willen we een huidige waterput laten verplaatsen voor beregening van de tuin. De tuin is ongeveer 400 m2. De locatie is niet goed toegankelijk voor grote hulpmiddelen.
donderdag 24 oktober 2019

Houten damwand repareren

Onze tuin ligt aan het water en is omgeven door een stalen damwand. Vóór deze wand is een houten beschoeiing aangebracht. Daarvan zijn enkele planken onder en enkele vlak boven het waterpeil los gelaten. Deze moeten opnieuw worden bevestigd/worden vervangen. Ook bij onze buren hangen enkele planken (onder en boven) het wateroppervlak los.
woensdag 23 oktober 2019

Bomen snoeien

Het gaat om het snoeien van (kandelaberen) 2 Notenbomen met blad en relatief nog dunne takken omdat dit 2 jaar geleden ook nog is gedaan. Takken graag afvoeren. Er is een achterom aanwezig. De bomen zijn ongeveer 7-8 meter hoog, maar er zou hooguit tot 3 meter geklommen moeten worden. Na het snoeien zijn ze vaak 4-5 meter hoog. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 22 oktober 2019

Vlonder van composiet laten leggen

Ik heb een overdekt terras met tegels erin. Ik wil hier overheen graag een composiet vloer laten leggen. Mijn terras is ongeveer 15 vierkante meter. Ongeveer 5,40 bij 2,60 m.
donderdag 17 oktober 2019

Zweeds rabat schutting laten plaatsen

Schuttingen plaatsen voor mij en mijn buren, 4 schuttingen van circa 11 m van Potdekselplanken van Lariks Douglas hout zwart. Aan beide zijde betimmert.
donderdag 17 oktober 2019

Coniferen verwijderen, afvoeren en nieuwe coniferen planten

Ik heb in mijn tuin een 30 jaar oude coniferenhaag die moet worden verwijderd. Het gaat in totaal om ca. 40 meter. De haag staat deels (15 meter) langs de straat en is makkelijk toegankelijk. De rest (19 meter) van de haag is erfafscheiding met de buurman en nog 6 meter vanaf de straat naar ons woonhuis. We willen voor ca. 28 meter nieuwe coniferen (goede soort) van 2,00-2,25 meter hoog vanwege privacy redenen. De rest (12 meter) wordt een schutting. Graag de oude coniferen direct afvoeren.
maandag 14 oktober 2019

Bestrating en riolering in de voortuin vernieuwen en de achtertuin bestraten

We willen in de voortuin nieuwe riolering en bestrating met nep gras. We twijfelen wel of we nep gras en bestrating willen, of alleen bestrating met misschien vaste plantenbakken of dat we later losse bakken aanschaffen. De huidige riolering is van beton, dit moet vervangen worden en afgevoerd. We schatten dat er ongeveer 3-4 meter vernieuwd moet worden. Het gaat om een rijtjeshuis. De gemeente gaat de straat riolering aanpassen. Moet ik aanvragen wat ze gaan doen? In de voortuin hebben we alleen tegels. In overleg dat we dit misschien zelf doen, of dit willen laten doen. De voortuin is ongeveer 5 x 3 meter. In de achtertuin willen we bestrating en hoge tuinbordes. Oppervlakte achtertuin: is ongeveer 5 x 6 meter. Dit moet schuin aflopen vanwege een putje. Achter is er een verhoging, dit moet weg en gelijk gemaakt worden. Er moet een trap komen naar de schuur. We denken ook na over een vlonder. Dat we een deel laten bestraten en een deel met vlonders leggen. In de schuur is een achterom aanwezig. Graag ontvangen we advies en een offerte.
donderdag 10 oktober 2019

Gazon afgraven en afvoeren, mogelijk ook bestraten en kunstgras aanleggen

Mijn tuin (van een huurhuis) wil ik afgraven, omdat het gras niet goed groeit op de slechte (nieuwbouw-) bouwgrond. Het ligt er nu een jaar. Circa 90 m2 moet worden afgegraven en afgevoerd. Er is een tuinpoort aanwezig, wel ongeveer 50 meter van de straat af. Aan de zijkant naast het hekwerk ligt de straat een meter lager. Het hek ligt naast een fietspad. Mogelijk wil ik dan een deel van het oude gras bestraten, en op circa 60 m2 gras of kunstgras aanleggen. Ik wil graag advies over wat het geschiktst is en wat elke mogelijkheid mij zou kosten. Ik kan later foto sturen.
dinsdag 8 oktober 2019

Egaliseren van onze achtertuin

Het gaat om het egaliseren van onze tuin van 40 m2. Er is een poort van ongeveer een meter. Hier moeten alle stenen door, wij gaan de stenen zelf afvoeren.
zondag 6 oktober 2019

Huidige terras vervangen

Huidige terras (gedeeltelijk overdekt) zo’n 40 m2 met balustrade verwijderen en afvoeren, en daarna vervangen door nieuw hardhout of composiet.
woensdag 2 oktober 2019

Tuin leeghalen + opvullen

We hebben een tuin die geheel leeg moet, inclusief wat planten/struiken. Er staat 1 boom die ook weg moet. Gaat om 60 m2, ook graag afvoeren.
dinsdag 1 oktober 2019

Bron slaan in de tuin

We hebben een nieuw huis gekocht en het moet nog gebouwd worden. In het oude huis hebben we grondwater met pomp om de tuin te sproeien enzovoort dit willen we ook graag in het nieuwe huis. Nu is de vraag kan het en hoeveel gaat dit kosten. Met een pomp van 6000 liter per uur moet het voldoende zijn. De tuin is 100 m2.
dinsdag 1 oktober 2019

Een bestaand balkon uitbreiden

Ik zoek een aannemer die mijn bestaande balkon kan uitbreiden. Het balkon is momenteel 5 bij 2,5 meter, maar dit wil ik laten uitbreiden met 4 bij 2,5 meter. Het balkon bevindt zich op de eerste verdieping van het pand. In verband met de beneden buren zou ik graag een ontwerp willen hebben.
maandag 30 september 2019

Terras hardhout realiseren

We willen een terras realiseren voor op de camping. Terras moet 6 x 3 meter worden en van hardhout of Bankirai Hout. We willen geen Douglas hout. het hout moet glad zijn, zonder ribbels. Er liggen nu tegels. Deze kunnen blijven liggen. Het is heel makkelijk om erbij te komen. Graag op de offerte apart specificeren materiaal kosten en kosten voor het plaatsen, en een offerte zonder materiaal kosten.
maandag 30 september 2019

Boom rooien

Naast ons perceel staat een boom waar wij veel last van hebben. Deze moet worden weg gehaald. Afvoeren graag in onderling overleg.
vrijdag 27 september 2019

Tuin aanleg

Ons nieuwbouw woning is klaar en de tuin is nu aan de beurt. We hebben al een paar hoveniers over de vloer gehad, maar de kosten zijn erg hoog. Het gaat om een tuin van 9 x 15 m Wensen: Over de hele breedte (9 m) een schuur+overkapping 4,20 x 9 m bestrating tbv overkapping 9 x 6 m gras zoden Bordes tbv planten Terras 4,20 x 9,00 m.
woensdag 25 september 2019

6 vlonders van hout realiseren en stuk grond afgraven + afvoer

Graag laat ik 6 vlonders maken aan de waterkant. het terras komt 30 cm hoger dan de vlonders, de heuvel moet dus afgegraven worden en de aarde afgevoerd. Het gaat om 6 x een vlonder van 7 meter breed x 3.5 meter diep van hard hout. Er is geen achterom, maar aan de linker of rechterzijde van het appartementencomplex kan de afvoer gebeuren. Het is op de begane grond. Vergunningen zijn nog niet helemaal rond, maar verwacht dat dit tussen nu en 6 weken is gereld.
maandag 23 september 2019

Boomwortels verwijderen uit de voortuin

Ik ben opzoek naar iemand die diverse boomwortels kan weg frezen. Het gaat om 2 relatief grote stobben en een aantal kleintjes. Gemiddeld allemaal met een doorsnede van 5 - 10 cm. in totaal denk ik dat het om ongeveer 10 boomwortels gaat. Totale oppervlakte van de voortuin is 5 x 7 meter. Afvoeren is niet nodig.
zondag 22 september 2019

Bamboewortels verwijderen

Ik ben opzoek naar iemand voor het verwijderen van bamboewortels. Strook van circa 6 meter x 40 cm. Bovengronds is de bamboe al weg. Afvoeren graag apart vermelden op de offerte. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 22 september 2019

Afgraven en afvoeren van 10 m3 grond

Ik ben opzoek naar iemand voor het afgraven en afvoeren van ongeveer 10 m3 zwart zand. Het gebruik van een graafmachine is waarschijnlijk niet mogelijk. Er is wel een achterom aanwezig, maar deze zit in een brand gang. Het gaat om een nieuwbouw tuin die ze vrij hoog hebben opgeleverd. Wellicht dat er ook wit zand opgehoogd kan worden, maar omdat wij nog niet zeker zijn wanneer wij beginnen met de tuin aanleg, durf ik niet te zeggen of dit dan handig is om meteen te doen. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 21 september 2019

Tuin afgraven en bestraten

Ik wil mijn tuin laten afgraven, ophogen met geel zand en mogelijk ook bestraten. Het gaat om een stuk met planten en onkruid dat afgegraven moet worden. 20 cm diep afgraven met behoud van twee cipressen. Vervolgens vullen met geel zand. Het gaat om ongeveer 21 m2. Graag ontvang ik twee offertes, een waar bestrating meegenomen is, met apart vermelde materiaalkosten als dat mogelijk is, en een andere offerte zonder de bestrating.
zaterdag 21 september 2019

Tuin leeghalen, egaliseren en betegelen

Ik ben opzoek naar iemand die de achtertuin volledig kan leegmaken en egaliseren. De bestrating zou eruit moeten en afgevoerd worden. Er is een achterom aanwezig en het gaat om een hoekwoning. De achtertuin is 55 m2. Dan willen we de achtertuin voorzien van hardstenen tegels antraciet. De tuin loopt taps toe, van 6 meter breed, naar 4 meter. De tegels zouden dan gezaagd moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 18 september 2019

Tuin leeghalen, afvoeren en nieuw zand erin

Graag laat ik de tuin geheel leeghalen, alles afvoeren en nieuw zand erin storten. Dit graag egaliseren. Er liggen 2 terrassen en nog een betegelde vierkant. Ook ligt er een grasmat en 2 boomstronken. Dit graag allemaal weghalen. De tuin is 80 m2 en is te bereiken via een brandgang.

Partners

Partners van Casius