Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Noord-Brabant.

1347 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: nieuwe tuin aanleggen, tuin op een perceel aanleggen, bomen van perceel verwijderen en egaliseren, beschoeiing of damwand laten plaatsen, tuin afgraven en aanleggen, bestaande walbeschoeiing door hardhout vervangen, schuttingen met de buren laten plaatsen, tuin ontwerp en renovatie, tuinontwerp en aanleg met tuinhuis, bestaande tuin renoveren tot nieuwe tuin, tuin aanpassen, groen, bestrating en tuinafscheiding, stadstuin bij nieuwbouwwoning aanleggen, ophogen en bestraten, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinrenovatie uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Noord-Brabant:

dinsdag 24 april 2018

Trampoline in de tuin in laten graven

Wij hebben het plan om eind mei een trampoline te kopen. Het gaat om de Exit InTerra Ground Level 244 x 427 cm. Wij zouden een offerte willen hebben voor het ingraven van deze trampoline. De grond hoeft niet worden afgevoerd in verband met het ophogen van een ander deel van de tuin. De tuin is met een graafmachine van 80 cm breedte bereikbaar.
dinsdag 24 april 2018

Betonnen schuttingpaal laten vervangen

Tijdens de storm in januari jl is een van de drie betonnen palen van onze schutting onderaan afgebroken. Wil graag weten wat het kost om alleen de afgebroken betonne paal te laten vervangen.
maandag 23 april 2018

Kunstgras aanleggen

We willen graag kunstgras in onze achtertuin aten aan leggen. Het stuk waar de kunstgras dient te komen liggen is 5 meter lang en 2 meter breed. Er liggen nu tegels die ik er eventueel zelf uit kan halen en wegbrengen. Het kunstgras hoeft geen hele dure te zijn, eventueel schaf ik het zelf aan. Kun je een offerte maken voor het leggen van de kunstgras? Kun je ook een indicatie geven wat het kost inclusief kunstgras en materiaal om het netjes te kunnen leggen?
maandag 23 april 2018

Voortuin leeghalen en afvoeren

We hebben beuken heg, kiezelstenen en siergras in onze voortuin, maar hier willen we allemaal vanaf. Alleen voetpad naar voordeur en voor het huis mag blijven. Bijgevoegd zijn foto's van hoe het er nu uit ziet. Oude materialen moeten ook afgevoerd worden. De tuin is ongeveer 4.5 x 4 meter.
maandag 23 april 2018

Vijver leveren en aanbrengen

Het leveren en aanbrengen van een gemengde vijver afmeting 5 x 2.50 x 1 meter compleet met pomp/filter et cetera. Het graven en verwijderen van de grond apart vermelden in de offerte.
zaterdag 21 april 2018

Tuin leeghalen en eventueel opbouwen

Vijver verwijderen. Planten, terras, gras verwijderen en eventueel nieuwe plaatsen.
zaterdag 21 april 2018

Vijver verwijderen

Verwijderen van de vijver 8 m2. Eventueel verwijderen omliggende planten, terras, gras. Tuin is circa 40 m2.
zaterdag 21 april 2018

Buxushagen verwijderen en afvoeren

Ik heb een buxushaag in twee halve cirkels. De delen zijn ongeveer 5 meter lang en 60 cm hoog. Ik wil die haag graag met wortel en al laten verwijderen en afvoeren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
donderdag 19 april 2018

Tuin aanleggen

Het aanleggen van bielzen 2 stuks van 130 cm en 4 stuks van 200 cm en 24m2 gras waarvan die 24 m2 omploegen en egaliseren voor de grasmatten
donderdag 19 april 2018

Poort in achtertuin monteren

Ik wil (als verassing voor mijn moeder) een nieuwe poort laten plaatsen en de oude poort laten verwijderen. Wat zijn de totale kosten hiervan?
woensdag 18 april 2018

Buxushaag vervangen

Wij hebben een mooie buxushaag helaas vol met de buxusmot in de achtertuin. We willen de haag laten vervangen door de Japanse hulst aangezien die niet gevoelig zou zijn voor vervelende beestjes of schimmels en makkelijk in onderhoud is. De klus betreft het verwijderen en afvoeren van de buxus en het aanschaffen en plaatsen van de Japanse hulst. Het gaat om ongeveer 22 meter haag, iedere kant 11 meter inclusief de hoeken. De achtertuin is goed bereikbaar.
woensdag 18 april 2018

Schutting plaatsen

Ik zou graag voor mijn Tuin schutting laten plaatsen en een tuinhekje
woensdag 18 april 2018

Schutting laten zetten

Ik zou graag voor mijn Tuin schutting laten plaatsen en een tuinhekje
woensdag 18 april 2018

Rotstuin ontdoen van gezaaid gras

Een vandaal heeft graszaad gestrooid in onze rotstuin tijdens onze afwezigheid. Om de tuin van opkomend gras te ontdoen moet dit zo veel als mogelijk weer verwijderd worden. Het gaat om circa 30 m2. Gras is funest voor de rotsplanten.
dinsdag 17 april 2018

Bovenlaag tuin verwijderen en vervolgens egaliseren

Tuin egaliseren, bovenlaag cm of 10 verwijderen. We willen er zelf gras inzaaien. Ik denk 80 m2.
maandag 16 april 2018

Boomstronken verwijderen

Graag hoor ik van u of u de stronken van wat ooit coniferen waren, kunt verwijderen uit onze border. Er zijn 2 brede poorten die doorgang bieden tot de tuin. Als dit binnen uw werkzaamheden past en mogelijk is, horen wij graag wat dit gaat kosten. Goed toegankelijk allemaal.
maandag 16 april 2018

Achtertuin opnieuw bestraten en hekwerk vernieuwen

Achtertuin moet leeggehaald worden en opnieuw bestraat. Tuin is 10,5 meter lang bij 5 meter breed. Hekwerk moet weggehaald worden en nieuwe hekwerk met poort geplaatst worden. De tuin is via de garage bereikbaar.
maandag 16 april 2018

Nieuwe schutting plaatsen

Oude schutting verwijderen en nieuwe plaatsen. Aankoop en vervoer vanaf Gamma. Vier schuttingdelen van 180 x 180 cm. Het gaat om een eenvoudige houten schutting, met 1 hoek en montage palen.
maandag 16 april 2018

Ligusterhaag ongeveer 20 meter verwijderen

Liguster is slecht moet eruit want wij willen een laag hekwerk plaatsen
maandag 16 april 2018

Spar verwijderen

Verwijderen van een spar. Hoogte schat ik op circa 8 meter. Graag een offerte met en zonder het wegfrezen van de stronk. Spar en alles graag ook afvoeren. Tuin is goed toegankelijk. Boom staat aan de voorkant van een zijtuin.
maandag 16 april 2018

Tuin egaliseren en bestrating aanleggen

Ik heb een nieuwbouwwoning en de tuin moet worden geëgaliseerd en goed aflopen i.v.m. afvoer regenwater. Het gaat om 55 m2 waarvan de helft bestraat mag worden. De tuin heeft een achterom.
zondag 15 april 2018

Stronk van hazelaar weghalen

Stronk verwijderen
zondag 15 april 2018

Tuin vernieuwen

Bestaande tuin aan de voorzijde betreft een gazon (±28m²) ophogen, opnieuw inzaaien en de tegels (±12m²) vervangen. Goed toegankelijke tuin. Oude materiaal mag door de vakman afgevoerd worden.
zaterdag 14 april 2018

Gazon aanleggen

Ik wil graag een gazon aan laten leggen van ongeveer 32 m2, inclusief ontwortelen, egaliseren, rollen et cetera. Ik regel zelf de opsluitbanden.
zaterdag 14 april 2018

Achtertuin bestraten en kunstgras leggen

WE willen de achtertuin opnieuw bestraten met de zelfde stenen en de helft kunstgras.

Partners

Partners van Casius