Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Noord-Brabant.

1368 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleggen tuin, 150 meter Douglas Houten Schuttingen nieuwbouwblok 11 woningen, damwand in staal of beton, tuin bestraten, complete tuin opnieuw aanleggen, onderhoudsarme voor en achtertuin, tuin betegelen en damwand, steiger en vlonder aan waterkant maken, renoveren achtertuin rijtjeshuis, oude schuur afbreken & nieuwe bouwen, tuin renovatie, verwijderen vijver uit de tuin en egaliseren grond, tuin renoveren, renovatie tuin, fundatie aanpassen en nieuwe houten schuur bouwen, waterbron slaan voor tuinberegening en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Noord-Brabant:

zondag 28 juni 2020

Voortuin

Ik wil graag mijn voortuin opknappen. Ik heb een klein budget en wil gewoon dat mijn voortuin er netjes uit ziet. Mijn voortuin is 34 m² Graag wil het stuk waar de stenen liggen laten egaliseren, het gedeelte waar het boompje staat mag netjes gemaakt worden en ik wil daar grind laten leggen.
vrijdag 26 juni 2020

Water bron in de tuin boren

Mijn tuin is aangelegd maar water is een probleempje, ik wil daarom een waterput laten boren. In buurtlink werd daar al meermaals naar gevraagd. Misschien is het handig voor enkele tuinen te komen in deze omgeving.
vrijdag 26 juni 2020

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Ik heb een tuin van 750 m2. Daarin zou ik een waterput willen laten boren. De put is voor beregening. De diepte zal ongeveer 20 meter moeten zijn. Doorsnede van de buis 10cm. In de offerte hoeft geen pomp te worden opgenomen. Onderin de put moet grind worden gestort of vooraf een filter aangebracht voor betere waterdoorlating.
vrijdag 26 juni 2020

Waterput slaan

Zijn op zoek voor het slaan van een waterput voor onze tuin. Willen een compleet systeem, dus zonder mitsen en maren.
donderdag 25 juni 2020

Waterput slaan voor tuinberegening

Ik wil een waterput in de tuin voor beregening. De maximale breedte om achterom te komen is ongeveer 100cm. Gelieve contact via email i.v.m. slechte mobiele bereikbaarheid!
woensdag 24 juni 2020

Boom rooien

Lindeboom ca 20 meter hoog, staat in achtertuin. Achtertuin ligt naast een weg, tuin is ommuurd. Deze kappen en rooien
woensdag 24 juni 2020

Stronk verwijderen

Ik heb in mijn bielzen bak een grote boom laten verwijderen. Er is een stronk overgebleven ( diameter +/-70 cm). Ik wil deze stonk laten weg frezen. Toegangs breedte in de bielzen bak is 85 cm.
woensdag 24 juni 2020

Waterput slaan in een particuliere tuin en weiland

Waterput voor 2 doelen, tuin 500 m2 en rijbak, weiland 1 ha
dinsdag 23 juni 2020

Waterbron in de tuin slaan of boren

Ik wil graag een waterbron aanleggen
dinsdag 23 juni 2020

Puls in achtertuin laten slaan

Tijdens onze tuinrenovatie willen wij een puls in de achtertuin laten slaan. Eventueel adviseren van een pomp en andere (pomp)materialen wordt op prijs gesteld en kan bij akkoord in de opdracht worden meegenomen. Bij prijsopgave graag ALLE kosten, inclusief BTW vermelden. Géén verborgen kosten. Belangrijk om te weten: alle materialen e.d. voor het slaan van de puls moeten door de garage. Er is géén achterom! Bij de buurman ligt het water op ongeveer 7-8 meter diepte De tuin die beregend wordt gaat ongeveer 130m2.
dinsdag 23 juni 2020

Vijver schoonmaken

Ik wil graag een grote vijver in onze tuin laten schoonmaken en opknappen.
dinsdag 23 juni 2020

Nieuwe grondkabel schieten

Ik wil graag een kabel rechtstreeks van de meterkast aan de voorlkant van het huis naar de achtertuin, de te overbruggen afstand is ongeveer 15-20 meter. De kabel zou onder huis en bestrating door moeten. Ik ben ook op zoek naar een electricien die de aansluiting in de meterkast kan verzorgen,.
maandag 22 juni 2020

Tuin opnieuw betegelen

Ik wil mijn tuin opnieuw laten betegelen. De huidige tegels moeten verwijderd en afgevoerd worden. Het gaat om ongeveer 55 m2. Ik kom graag met u in contact.
zondag 21 juni 2020

Terras aanleggen

Terras in achtertuin aanleggen. - Tegels 60x60 of 80x80 - Inclusief onderbed en afvoer oude grond - Oppervlakte 40m2 - Toegang via poort aan zijkant van hoekwoning, indien nodig schutting panelen te verwijderen.
zaterdag 20 juni 2020

Schutting inclusief betonnen palen plaatsen

Ik zou graag een houten schutting met betonnen palen willen laten plaatsen in mijn achtertuin. De schutting moet 5 meter lang en ongeveer 1.8 meter hoog worden met een poort. De heg die er nu staat haal ik er zelf uit. Er moeten wel nog palen uitgehaald worden door de vakman.
donderdag 18 juni 2020

Pergola met 3 schaduwdoeken

Leveren, plaatsen en monteren van pergola met 3 harmonica(schaduw)doeken van totaal circa 4,00 x 4,00 meter. Het gaat om een terras van een nieuwe zorg-instelling voor ouderen waar wij schaduw willen creeren.
donderdag 18 juni 2020

Zweeds Rabat schutting laten plaatsen

In de tuin van onze nieuwbouw woning willen we graag aan beide kanten een Zweeds Rabat schutting laten plaatsen. Lengte van de ene kant is +/- 15 met aan het einde een poort, andere kant is +/- 13 aansluitend op schuur.
woensdag 17 juni 2020

Schutting plaatsen

Schutting plaatsen (hout) rondom tuin. Ongeveer 38 m lang, in U-vorm met een looppoortje. Graag een scherpe prijs.
dinsdag 16 juni 2020

Herstraten terras

wij willen graag een terras van 3/6,5 m laten herstraten met bestaande tegels van 60/90 cm. en tevens tegels van de tuin van 7/3,60m laten afvoeren. Kunstgras leggen optie voor waar de tegels weggaan.
dinsdag 16 juni 2020

Terras aanleggen

Vervanging van ca. 100 m2 tegelwerk voor 80X80 cm antrcietkleurige tegels beton-/cementlook voorzien van een beschermlaag tegen algen, mos etc. Graag onderstaande punten separaat inzichtelijk maken, 1) leveren van nieuwe tegels. 2) los halen van oud materiaal (50X 50 cm betontegels worden een op een afgewisseld met in op een oppervlak van 50x50 cm ingelegde kleine bakstenen) 3) afvoeren van het onder punt 2 genoemde. 4) Zo nodig egaliseren/ophogen/uitdiepen met zand van de te bestraten oppervlakte. 5) Aanbrengen van worteldoek of anderszins om onkruid te voorkomen. De locatie van de tuin is goed vanaf de parkeerplaats te bereiken. Er is gelegenheid voor het tijdelijk neerzetten van tegels, zand materieel etc. De bestaande bestrating ligt er al jaren en is voldoende ingeklonken. Ik verwacht dat walsen/licht aantrillen van de grond voldoende is om de nieuwe tegels aan te kunnen brengen. Afschot wordt in onderling overleg bepaald en dient uitsluiten om het hemelwater naar de gewenste locatie af te voeren. De te bestraten oppervlakte kent derhalve geen overige hoogteverschillen/reliëf en kan blokvormig aansluitend gelegd worden. Het snijden/knippen van tegels zal hooguit aan de uiteinden noodzakelijk zijn. Uitvoeringsperiode in overleg te bepalen, voorkeur gaat uit naar ergens in de huidige zomer.
zondag 14 juni 2020

Waterput of bron slaan

Waterput slaan in achtertuin incl pomp.
zondag 14 juni 2020

Laag hekwerk plaatsen

Voor onze voortuin (en meteen die van de buren) hebben we samen circa 32 meter aan hekwerk nodig en dan nog 2 hekjes van 0,90 meter breed. Onze voorkeur gaat uit naar composiet. Momenteel hebben wij een houten hekwerk (wat wij zelf weghalen) van circa 0,50 meter hoog en dat vinden we net te laag. Nieuwe hoogte in overleg met de vakman te bepalen.
zondag 14 juni 2020

Vlonder leggen in tuin

Ik wil graageen vlonder leggen in mijn tuin van 4m x 2m bij een vijver. 5 vlonderplanken al aanwezig. Ook wil ik een afdak aan mijn schhur maken met vlonder en hekjes aan weerskanten. Afm. 4m x 2,50m. Veel hout is al aanwezig.
donderdag 11 juni 2020

50 meter diepe schacht boren in de achtertuin

Voor mijn warmtepomp heb ik een put nodig van 50 meter diep. Deze moet in de achtertuin geboord worden. Achtertuin is ook met groot materiaal uitstekend te bereiken. Het gaat dus alleen om het aanbrengen van een 50 meter diepe schacht ten bate van een warmtepomp.
donderdag 11 juni 2020

Onderhoud van een tuin/parkje

Dood hout en bomen omzagen en in hapklare brokken zagen.Paadjes en "gazon" maaien, met bosmaaier. Natuurvijver en kikkerpoel opschonen en eventueel gedeeltelijk parkje omspitten en/of frezen, of klepelmaaien. Oppervlakte tuin/park en straatwerk (gebakken, genuanceerde zevenduimers) is ongeveer 10.000 M2 .Eventueel opsplitsen, zodat ik eerst kan kiezen voor het hoogst noodzakelijke. Het hoeft/mag geen echte tuin worden, maar moet zoveel mogelijk natuur blijven. Vrijblijvende offertes. Rondom huisje is 'n tuintje en de rest oprijlaan en parkje. Plusminus 3.000 M2 ongerept natuurgebiedje (moeras met Elzen), waar niets aan hoeft/mag gebeuren.

Partners

Partners van Casius