Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Noord-Brabant.

1367 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin renoveren, kindvriendelijke nieuwbouwtuin, tuinhuisje plaatsen met overkapping in een achtertuin, nieuwe bestrating leggen in twee tuinen, nieuwe tuin, schuttingen (beton en hout) leveren en plaatsen, een waterput boren in de achtertuin, achtertuin opnieuw aanleggen, schuttingen leveren en plaatsen voor 5 woningen, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, terras aanleggen, plaatsen damwand en opvullen talud, schutting plaatsen voor 7 huizen, tuin afgraven en vullen met zand, afgraven, egaliseren en aanbrengen schoon zand en grond tuin 170 m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Noord-Brabant:

zaterdag 4 april 2020

Tuindeur van composiet op maat maken

Zou graag de huidige tuin-/schuttingdeur willen vervangen. Huidige maat is 190x82,5. Graag in de kleur antraciet.
vrijdag 3 april 2020

Waterput realiseren in een tuin

Ik zoek een installateur die een waterput kan realiseren in mijn achtertuin. De put is ter beregening van de tuin. De tuin is ongeveer 120 m2. Volgens de buren zou er op ongeveer 12 meter diepte een waterplaat zijn. Toegang tot de achtertuin is via garage en deur. Ik bespreek graag met de vakman welke verschillende mogelijkheden ik heb.
donderdag 2 april 2020

Tuin afgraven en vullen met zand voor bestrating

Ik wil mijn achtertuin En voortuin laten uitgraven ongeveer 15 cm diep en afvoeren van de grond en opvullen met grond voor bestrating Afmeting 15 meter x 5.50 en 2.10 x230 de poort en brandgang is ongeveer een metertje breed. Voortuin 5.50 x2,50. Gaat alleen om het uitgraven en opvullen.
donderdag 2 april 2020

Jeu de boulesbaan aanleggen

Jeu de boulebaan aanleggen. Ik zou graag offerte willen voor een 3 x 13 en 5 x 15 baan.
dinsdag 31 maart 2020

Sleuf in de tuin laten graven

Ik zoek een hovenier die een sleuf kan graven van 10 meter voor een kabel omvormer zonnepaneel. De sleuf moet 20 cm breed en 50 diep zijn. De plek waar dit moet gebeuren is bereikbaar met een kleien graafmachine.
dinsdag 31 maart 2020

Waterput slaan in een particuliere tuin

Voor een perceel van 1350 m2 pomp slaan dmv boren voor geregening, zover klaar dat we alleen de pomp hoeven aan te sluiten.
maandag 30 maart 2020

Tuin afgraven, zwarte aarde aanbrengen en verwijderen zwarte kiezelstenen

Wij zitten in een huurwoning en de tuin is door de vorige eigenaar aangelegd. De tuin is 22 meter diep en 11 meter breed. In het linker gedeelte ligt 50m2 zwarte kiezel op een worteldoek. Dit ligt aanmerkelijk lager dan het rechter gedeelte. Daarop lag kunstgras op een bed van 20 cm klapzand.
maandag 30 maart 2020

schutting vervangen

Wil graag een offerte van 5 schutting delen. Schutting is afgelopen weekend omgewaaid. Gaat om een verzekeringskwestie en het is 42 m2.
zondag 29 maart 2020

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Ik wil in mijn achtertuin (+- 110 m2) een grondwaterput laten slaan. Wat gaat dit ongeveer kosten? Aanleg inclusief materialen: leidingen, waterpomp etc.
zaterdag 28 maart 2020

Schutting plaatsen

schutting plaatsen van betonpalen, 2 meter hoog met hout delen en beton onderplaten 15 m2. Het gaat puur om het plaatsen.
zaterdag 28 maart 2020

Tuin renoveren

Voor en achtertuin van totaal +/- 62 m2. Nieuwe aanleg van de tuin, denk aan: Tegels - flonders - bloembakken en schutting aanpassen. Nog meer dingen die we willen veranderen, maar we zouden het fijner vinden als de vakman even langs komt, we laten ons zelf graag inspireren.
vrijdag 27 maart 2020

Nieuwe tuin

Graag een onderhoudsvriendelijke tuin met een trampoline voor kinderen. Graag een mogelijkheid tot overleg wat de mogelijkheden zijn. 50 m2 ongeveer, terras gedeelte zouden wij graag er in willen hebben, er staan een aantal bomen deze willen we behouden. Een heg mag weg gehaald worden, nieuwe schutting moet komen. Tegels liggen erin 50x50 die mogen eruit en er ligt een stuk gras wat ook weg gehaald en afgevoerd mag worden. Het is best wat, graag zou ik het fijn vinden als er een vakman even langs komt om de situatie kan komen bekijken en eventueel een schets kan maken.
donderdag 26 maart 2020

Onderhoud en reparatie vijver

Onze vijver met zeil van 2 x 10 meter heeft onderhoud nodig en een reparatie. De diepte is een dikke meter. Met vissen. De vijver loopt niet snel leeg maar ik denk dat het een reiger is geweest die ergens een gaatje gemaakt heeft. Ik ben flexibel in timing. Graag zien wij offertes tegemoet en een indicatie van wanneer dit mogelijk is.
dinsdag 24 maart 2020

Voortuin herstelwerkzaamheden

Ik wil de tegels in mijn voortuin recht laten leggen, Daarnaast is er een plaat van mijn schuurdak afgewaaid, en ik wil dit laten vervangen. Verder wil ik een houten schutting repareren. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.
maandag 23 maart 2020

Ingraven trampoline

Wij willen graag een trampoline van 305cm x 214 cm laten ingraven in onze tuin. Liggen nu grote natuurstenen tegels, die kunnen we zelf weghalen. Graag offerte met de afvoer van de grond en zonder afvoer van de grond.
maandag 23 maart 2020

Bestaande poort vervangen

Onze tuin is omheind met een ijzeren hekwerk, en dito poort. Wij willen de poort graag vervangen door een houten poort ivm de privacy.
maandag 23 maart 2020

Tuinaanleg

Wij willen onze tuin (ca 35m2) aanpakken: Terrastegels leggen in cement ca 15m2 Verder borders, gras en laden aanleggen, ideeën zijn welkom. Graag prijsindicatie aanleggen inclusief materiaal. Verwijdern en afvoeren
vrijdag 20 maart 2020

Vijverfolie aanbrengen

Goedendag, ik wil nieuw vijverfolie laten plaatsen in een bestaande vijver. Afmeting van de vijver: circa 3,5 x 1,5 meter, diep 65 cm, de boden is lek, een bestaande plastic bak, deze kan gerepareerd worden door daar EPDM / vijverfolie in te plakken. Betreft dus een bestaande vijverbak, te voorzien van nieuwe laag folie. Randen zijn afgewerkt met een harde rand waarop terrastegels zijn geplaatst. Aan de zijkant een overloop. Geen vissen, geen planten, enkel reparatie uit te voeren.
donderdag 19 maart 2020

Vijvertje verwijderen

Ik heb een vijver van ongeveer 60 cm diep en 1 m x 70 cm en deze mag weg. U moet wel wel rekening houden met de vissen. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 19 maart 2020

Gat voor een trampoline in de tuin graven

Wij willen graag onze trampoline van 305cm laten ingraven in onze tuin. Mede als het uitgraven van de oplopende borders in de tuin. De borders zijn aan 1 kant ongeveer 6 meter breed en 180cm diep, de andere kant is ongeveer 3 meter bij 2.5 (hier zal ook de trampoline moeten worden ingegraven.
vrijdag 13 maart 2020

Schutting en tuinpoort plaatsen

Ik wil graag 4 schuttingdelen inclusief een poort (van minimaal 1 meter breed) met betonnen palen laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.
woensdag 11 maart 2020

Drainage aanleggen weiland

Weiland 7000 m2 drainage aanleggen, Ik heb op dit nog geen idee wat voor drainage het beste past bij mijn stuk land, ik zou graag geïnformeerd willen worden door een vakman.
maandag 9 maart 2020

Heg en schutting verwijderen en nieuwe schutting leveren en plaatsen

Ik wil graag de oude heg en stukje hoek schutting laten verwijderen en afvoeren. Daarna een nieuwe schutting plaatsen. De tuin is ongeveer 13 meter lang. De hoogte van de schutting moet 2.00 meter zijn. Mijn voorkeur gaat uit naar een traditionele schutting van hout, maar ik laat mij graag adviseren door de vakman.
vrijdag 6 maart 2020

Terras aanleg

Het bestraten van de achtertuin van 50 x 50 tuintegels in kleur antraciet. Tuin grootte is 70 m2. Het mogen ook 40 x 80 tegels zijn, de vakman mag deze eventueel aanleveren indien mogelijk. De huidige bestrating haal ik eruit. Het moet daarna aangevuld worden met zand, ophogen en egaliseren.
woensdag 4 maart 2020

Waterput slaan in de tuin

Ik onze achertuin zouden wij een waterput willen hebben. Het totale kavel is 966 m2 en hij zou aan de achterzijde geslagen moeten worden. De ondergrond is zand na grondlaag van ca. 1 meter. Het betreft een nieuwbouw kavel welke nu nog helemaal leeg is. Toegang tot de achterzijde is vrij toegankelijk. Er is inmiddels wel een hekwerk op 1 meter gezet. Direct aan het hek zou de waterput moeten komen. Graag zien wij in het voorstel ook een pomp aangeboden zodat alles compleet is.

Partners

Partners van Casius