Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Noord-Brabant.

1348 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin egaliseren, bestraten en gras zaaien, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, kunstgras leveren en aanleggen, tuin renoveren en terrasoverkapping plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Noord-Brabant:

dinsdag 19 juni 2018

Vijver aanleggen

Rechte vijver van ongeveer 1. 00 mtr. Breed en 4. 00 mtr. Lang en 1. 00 mtr. Diep
dinsdag 19 juni 2018

Bomen laten rooien

Het betreft 3 bomen van naar schatting 15-20 meter hoog. Via tuin goed bereikbaar. Graag een indicatie van de kosten via de mail. Bij voorbaat
maandag 18 juni 2018

Thujas coniferen snoeien

Ik wil graag mijn Thuja coniferen laten snoeien, mooi recht en strak. ik heb 9 thuja's op een rij van zo'n 2.5 meter hoog. Hiervoor zal de vakman een trappetje/ladder moeten meenemen. Optioneel is afvoeren van de materialen, dit ligt aan de meerprijs.
zondag 17 juni 2018

Bamboe verwijderen

Ik zoek een partij voor het verwijderen van bamboestronken. Het gaat om een stuk van 4 meter bij 0,75 meter. De bamboe is omkapseld in het gebied. Het werk moet plaatsvinden in de achtertuin welk bereikbaar is per achterom.
donderdag 14 juni 2018

Plantenvijver aanleggen in tuin

Ik wil graag een plantenvijver in mijn tuin van ongeveer 1.50 meter breed en 2 bij 2.50 meter lang het liefst door een kant en klare vijverbak. Er is een achterom.
donderdag 14 juni 2018

Wortels van bomen laten verwijderen

Wortels verwijderen van ongeveer 5 bomen. Tot onder afgezaagd. In de voortuin wortels verwijderen van struik en egaliseren voor bestraten.
dinsdag 12 juni 2018

Tuin leeghalen en bestraten

Struiken overige planten en hout op de grond verwijderen. Grote bomen willen we behouden. Tuin egaliseren en bestraten. Tuin is 12 meter lang en 7 meter breed ongeveer. Graag offerte per mail.
dinsdag 12 juni 2018

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

De linkerkant van de tuin is bereikbaar via een gang. Ik wil aan deze kant de coniferen laten verwijderen (meter of 15) en in plaats daarvan een stevige schutting met poort laten plaatsen. Aan de achterkant zit nog een stuk schutting van 3 meter die vervangen mag worden. Tussen mijn buren en mijn tuin is ook nog een meter of 15 aan coniferen en een klein stuk schutting. Ook deze verwijderen, afvoeren en een nieuwe schutting plaatsen.
maandag 11 juni 2018

Trampoline ingraven

Ik zoek een vakman die een gat kan graven voor de trampoline. Rond 250 cm, met een diepte van zo'n 75 cm. Goed bereikbaar.
maandag 11 juni 2018

Coniferen verwijderen en afvoeren

Ik wil 10meter coniferen laten verwijderen en afvoeren ivm plaatsen schutting. Zijn Max 2m hoog en 70 cm breed. Meeste is bruin. En 1 kunststof schuttingdeel van 1. 50m. Staat tussen 2 tuinen, breedte coniferen is
zondag 10 juni 2018

Boomstronken laten uitfrezen

Wij hebben 3 stronken van een conifeer die uitgefreesd moeten worden in verband met het plaatsen van een serre. De achtertuin is bereikbaar via de woning.
zondag 10 juni 2018

Boomstronk met wortels verwijderen

Was een conifeer met 2 wortels nog recht naar beneden. Ik krijg deze niet verwijderd. Zou graag weten wat het kost.
zaterdag 9 juni 2018

Koivijver aan laten leggen

Graag zou ik een offerte willen voor een strakke koivijver van 3 meter lang, 2 meter breed, 2 meter diep waarvan 60 cm opstaande rand is met raam.
zaterdag 9 juni 2018

Beschoeiing langs de sloot vervangen

Wij zijn op zoek naar een ervaren bedrijf die een nieuwe hardhouten of kunststof beschoeiing kan leveren en plaatsen aan het einde van onze tuin, aan de slootkant. Wij willen de coniferenhaag behouden, dus hebben we in gedachten dat een nieuwe beschoeiing vóór of achte de oude beschoeiing geplaatst kan worden. De lengte van de beschoeiing is 10 meter. De huidige beschoeiing dient dus verwijderd en afgevoerd te worden.
vrijdag 8 juni 2018

Onderhoudsabonnement voor de tuin

Ik zou graag willen dat u mijn tuin onderhoudt zodat mijn tuin netjes blijft. De tuin heeft geen achterom maar door het huis heen is goed te doen.
vrijdag 8 juni 2018

Kunstgras in de tuin aan laten leggen

Wij willen graag ongeveer 16.5 m2 kunstgras laten leggen. Hiervoor moeten er eerst stenen verwijderd te worden, deze hoeven niet te worden afgevoerd. De achtertuin heeft een achterom.
donderdag 7 juni 2018

Grondwaterput slaan in de achtertuin

Grondwaterput slaan in de achtertuin. Beregeningsinstallatie leg ik zelf aan.
donderdag 7 juni 2018

Voortuin leeghalen en afvoeren

Ik zoek iemand die mijn voortuin kan uitgraven en opvullen. Het betreft 15 m2 die 30 cm uitgegraven moet worden (4,5 m3). Daarnaast wil ik dat dit weer word opgevuld met opvulzand (grijs). De woning is goed bereikbaar.
donderdag 7 juni 2018

Moderne siervijvers uitbaggeren

We hebben een tweetal moderne siervijvers van 1.65 x 8 meter. Na 17 jaar ligt er heel veel slib in en in een vijver krijgt de enige overgebleven 18 jaar oude karper wel erg weinig ruimte. Kan dit uitgebaggerd worden? Vijver is wel bereikbaar, niet met grote apparatuur.
donderdag 7 juni 2018

Kersenboom laten rooien

Het is een kersenboom die achter een tuinhuisje staat aan het uiteinde van mijn tuin staat. Hij zal in stukken naar beneden moeten omdat er objecten en tuinen aan grenzen. De diameter van de stam is ongeveer 40 cm. Slecht toegankelijk. Dus wel een uitdaging.
woensdag 6 juni 2018

Boomkluit verwijderen

Onze tuin is al ver afgegraven waardoor de hoofdwortels en een gedeelte van de stam, ongeveer 30 cm, bloot liggen. Deze moet in zijn geheel verwijderd worden plus nog het eventueel afvoeren van overtollige grond. De tuin is goed te bereiken.
woensdag 6 juni 2018

Grondwaterput slaan in de achtertuin

Ik wil in mijn achtertuin een grondwater put laten slaan. Wat gaat dit ongeveer kosten? Aanleg graag inclusief materiaal. De waterpomp heb ik al. Er is in het verleden al een put geweest. Ik weet niet hoe diep het water zit.
dinsdag 5 juni 2018

Boom kappen en boomstronk verwijderen

Graag zou ik de kosten willen weten voor het rooien van een boom. De hoogte is ruim 6 meter en het tuinafval dient door de vakman te worden afgevoerd. De boom staat vrij, er is wel beplanting rondom aanwezig.
dinsdag 5 juni 2018

Kunststof vlonderdelen plaatsen

Graag zouden wij de oude houten panelen willen verwijderen op ons balkon voor en achter ons huis en kleine trap in de tuin. Totale oppervlakte dat gedaan moet worden is 42 m2. De nieuwe vlonderdelen die gelegd moeten worden zijn van kunststof. De materialen zijn al gekocht inclusief de onderregels, hoekprofiel en clips om direct geplaatst te worden. Graag een offerte inclusief het verwijderen van de houten panelen.
dinsdag 5 juni 2018

Tuin opknappen

Het betreft het opknappen van de tuin van een huurhuis. Mijn budget ligt rond de € 3000,-. De tuin is ongeveer 50 m2. Hier ligt momenteel zand en worteldoek, dit zou uitgegraven moeten worden. Verder heb ik een bak die ik graag als vijver zou willen gebruiken. Er moet een aantal graszoden worden gelegd en aan de schaduwzijde van de tuin wil ik een borders van bijvoorbeeld grote keien. En ik zou graag een klein bordes willen van circa ( 2 x 2 meter). De stenen hiervoor zijn aanwezig.

Partners

Partners van Casius