Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Noord-Brabant.

1349 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, tuin nieuwbouw afgraven en ophogen, tuin ontwerp en uitvoering van achtertuin, achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2, tuin aanleg nieuwbouw woning, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, schuttingen plaatsen voor 7 nieuwbouwwoningen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Noord-Brabant:

maandag 22 juli 2019

Waterbron slaan of pulsen

We zijn een achtertuin aan het aanleggen. daar komt een gazon in van ca 60 m2. Dit wil ik met een aantal sproeiers automatisch laten beregenen. Nu begrijp ik dat ik daarvoor het beste bron water kan gebruiken.Is het mogelijk om in de achtertuin een bron te laten maken? Heb ik daar een vergunning voor nodig? Hoe diep wordt zo'n bron en heb ik dan wel schoon (geen bruin) water? Op welke termijn kan dit worden uitgevoerd en hoe lang gaat het duren. En tot slot natuurlijk wat gaat dit kosten?
maandag 22 juli 2019

Zwembad uit de tuin verwijderen en gat opvullen

Ik wil graag het zwembad dat in onze tuin ligt laten verwijderen. Het zwembad is ongeveer 3,5 x 6,5 meter. Diepte ongeveer 1,5 meter. Ik denk dat het een polyester bak is. De tuin is moeilijk bereikbaar, er is enkel een hek van ongeveer 90 cm. Het zwembad zal waarschijnlijk in de tuin moeten worden afgebroken om uit de tuin te krijgen. Daarna wil ik het gat opgevuld krijgen met zand.
vrijdag 19 juli 2019

Laurierhaag van 26 meter verwijderen en houten schutting plaatsen

Bij een hoekwoning aan de openbare weg hebben wij een bestaande laurierhaag die wij eerst willen laten rooien en daarna afgevoerd moet worden. De haag is 26 meter lang 2 meter hoog. Er zal zeer mogelijk een vergunning hiervoor moeten worden aangevraagd. Na het verwijderen van de haag moet er een schutting geplaatst worden. De stevige standaard houten schutting met betonplaten en palen mag geleverd worden door de vakman. Voor de juiste afmetingen en het bekijken van de situatie nodig ik bij deze de vakman graag uit.
vrijdag 19 juli 2019

Waterput slaan in een particuliere tuin

Ik wil graag een opgave voor het slaan van een waterput in mijn tuin t.b.v. het beregenen van de tuin. Nu staat de waterkraan open maar tegen de droogte van afgelopen jaar en nu is niets te beginnen met je kraantje. Volgens de vorige bewoner is er een put aanwezig maar deze werkt niet meer. Het gaat om een tuin van ongeveer 350 m2 in Veldhoven NB. Ik hoef alleen een prijsopgave bij benadering om te bepalen of e.e.a . interessant is. Tuin is niet goed toegankelijk voor zwaar (hoog) gereedschap.
vrijdag 19 juli 2019

Boom kappen en afval afvoeren

Wij willen in de achtertuin een boom laten kappen en alles afvoeren, wortels er uit frezen. De tuin is bereikbaar via de poort van ongeveer 1.20 meter.
donderdag 18 juli 2019

Zijtuin afgraven en Dolomiet geel siergrit storten

De zijkant van het huis moet 10 cm afgegraven en afgevoerd worden. Inclusief stuiken en boompjes. De afmetingen zijn in totaal is 14m lang bij 2,5 m breed =35M . Dit daarna vol te storten met Dolomiet, geel siergrit. Dit kan ik zelf voor €160 per kuub vinden, als de hovenier een betere prijs heeft voor het grit hoor ik dat graag.
donderdag 18 juli 2019

Afgraven en ophogen van achtertuin

Ik wil de tuin graag uitgegraven hebben, er liggen wat tegels in die we zelf eruit kunnen halen. Bestraten kan mijn man zelf maar het afgraven ophogen en afvoeren zouden we graag laten doen. We zijn benieuwd wat dit ongeveer zou gaan kosten. De tuin is 5,5 breed aan de ene kant 7 meter lang en aan de andere kant 9 meter, er staat een berging op van 2,5 bij 4 schat ik zo.
woensdag 17 juli 2019

Opnieuw aanleggen tuin

We willen graag onze tuin van 340 m2 opnieuw laten aanleggen, incl. bestrating, schuur (ca 3,5 x 5 van hardhout, met platdak) en haag. We hebben wat hoogteverschillen, lopende van enkele cm’s tot 40 cm.
woensdag 17 juli 2019

Boomstronken verwijderen

Graag zou ik 4 boomstronken willen laten verwijderen in mijn tuin. De diameters zijn: 76 cm, 50 cm, 110 cm, 55 cm. Graag verneem ik wat de totale kosten zullen zijn.
maandag 15 juli 2019

Het betegelen van een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die ongeveer 50 m2 aan betontegels kan plaatsen in de achtertuin. Hier ligt al zand, maar dat dient alleen nog geëgaliseerd te worden. De opsluitbanden en tegels (60 bij 60 cm) zijn reeds aanwezig. De tuin is goed bereikbaar.
maandag 15 juli 2019

Vijverfolie vervangen

In 2009 is in mijn voortuin een kleine vijver aangelegd: HxBxL 60x120x198. Deze vijver loopt nu steeds leeg en ik denk dat de folie poreus geworden is en vervangen moet worden. Graag heb ik hiervoor een prijsopgave.
vrijdag 12 juli 2019

Waterput slaan in een particuliere tuin

Ik wil graag een waterput in mijn tuin, deze is 500 m2 en we hebben een flinke vijver +- 25 x 5 m. Ik weet niet hoe diep het moet worden.
donderdag 11 juli 2019

Schutting plaatsen

Wij willen graag een nieuwe schutting laten plaatsen in onze achtertuin is ongeveer 25 a 30 m2. Wij hebben het idee om deze in Zweeds rabat uit te laten voeren. De oude schutting zal waarschijnlijk door onszelf worden verwijderd, na overleg met de vakman wordt dit bepaald.
woensdag 10 juli 2019

55 m2 tuin renoveren

Zowel voor als achter tuin egaliseren. Het gaat totaal ongeveer 55 m2 zijn. Op dit moment liggen er oude tegels die eruit moeten en overwoekerende planten deze ook netjes. De tuin is goed bereikbaar via de achter en voorkant.
woensdag 10 juli 2019

Vlonder op talud, deels boven water, aanleggen

Wij willen een vlonder, deels boven water, aan laten leggen op een talud. Dit betreft een aanvraag voor een 6-tal vlonders op 6 aaneengesloten adressen. De afmeting van de vlonder is 3 m x 6,5 m; conform bijgaande tekening. Betreft een aanvraag voor zowel leveren materialen alsmede het plaatsen hiervan. Itt tot de tekening is het mogelijk dat de vlonder niet 60 cm maar slechts 30 cm lager wordt dan het bestaande terras. Het terras dient 60 cm uitgebreid te worden, deze werkzaamheden behoren niet tot de aanvraag.
woensdag 10 juli 2019

Een grote en een kleine boomstronk verwijderen in een achtertuin

Graag wil ik één grote boomstronk van een grote boom en een kleine stronk van een klein boompje in de achtertuin laten verwijderen of inkorten zodat ik de grond vlak kan maken. De achtertuin is alleen via de voordeur te bereiken, welke op de eerste verdieping ligt. Let op, materiaal dient dus via een trap en via de voordeur de tuin in te komen.
dinsdag 9 juli 2019

tuinhuis keter laten zetten

Ik wil graag een tuinhuis van keter in de tuin laten plaatsen. Het gaat om een kleine maat tuinhuis, ongeveer 2 bij 2,5 , waarschijnlijk kleiner.
dinsdag 9 juli 2019

2 heester eruit halen en een eucalyptus en afvoeren

Graag 2 heester uit de tuin haken en een eucalyptus kappen en afvoeren. De tuin is via een dubbele poort achterom goed bereikbaar met aanhanger. De wortels kunnen blijven staan.
dinsdag 9 juli 2019

Tuin egaliseren 16 m2

Ik wil mijn voortuin laten egaliseren, gaat om ongeveer 16 m 2. Onkruid en vuile grond eruit, daarna egaliseren en evt grasmatten leggen.
dinsdag 9 juli 2019

Poort plaatsen in bestaand gaashekwerk

Wij zouden graag een prijsopgave zien van een houten poort (120 breed en 200 hoog). We hebben al een gaashekwerk. De poort dient ingesloten te worden in dit gaashekwerk. Dit benodigd een paal, waar het bestaande hekwerk dan aan gemonteerd dient te worden en opnieuw opgespannen.
maandag 8 juli 2019

Schutting laten plaatsen

Mijn buurman en ik willen onze schutting vervangen. Dit moet van muur tot muur gebeuren met schermen 1,80 meter 7,5 meter. Het liefst zien wij dit met betonnen palen. Recht toe recht aan. Graag prijs voor beide grenen en hardhout en inclusief alles erop en eraan. Oude verwijderen doen we wel zelf.
zondag 7 juli 2019

Plaatsen tuinpoort

Ik wil graag een tuinpoort laten plaatsen. Inclusief monteren van slot e.d. omdat huidige poort stuk is graag. De oude poort zal nog moeten worden gedemonteerd en afgevoerd
zondag 7 juli 2019

verwijderen boomstronken

ik heb 3 boomstronken in de achtertuin die verwijderd moeten worden. De locatie is goed beschikbaar. Graag in overleg beslissen wat het beste is om te verwijderen aangezien de wortels deels onder de schuur lopen.
zondag 7 juli 2019

Vijver schoonmaken

Slib van vijverbodem verwijderen. In de vijver ligt een grote waterlelie,die steeds naar de oppervlakte komt. De kluit is een "eiland".Deze moet ook verwijderd worden. diepte ongeveer 1 meter. breedte 1.60 meter lengte 4.50 meter inhoud 5 kub
zaterdag 6 juli 2019

Waterput laten verdiepen, mogelijk tot 40 meter

Ik wil graag mijn huidige waterput verdiepen, hij is momenteel op een diepte van 18 meter en ik heb zwavel waar ik vanaf wil. Als het niet anders kan moet er een nieuwe put worden geslagen. Er wordt een oppervlakte van 7000 m2 besproeid.

Partners

Partners van Casius