Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Noord-Brabant.

1330 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: speeltuin aanleggen bij een kinderdagverblijf, damwand laten plaatsen, achtertuin volledig renoveren, gehele achtertuin bestraten, schutting met betonpalen en betonrand plaatsen, schuttingen van hout laten monteren, oprit en achtertuin aanleggen, tuin volledig renovern, tuin ophogen en herbestraten, complete tuinrenovatie, tuinen van een nieuwbouwblok afgraven en ophogen, tuinontwerp en -renovatie, tuin aanleggen, tuinontwerp en -aanleg, tuin opnieuw inrichten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Noord-Brabant:

zondag 18 februari 2018

Afgraven en afvoeren

Tuin leegruimen. Bestaande struiken,planten en tegels afvoeren
zaterdag 17 februari 2018

Boomstronk verwijdren

Boomstronk (diameter 60cm) met forse wortels tuin bereikbaar via brandgang 90 cm
zaterdag 17 februari 2018

Boomstronk en wortels verwijderen

In onze tuin ligt nog een grote boomstronk (ongeveer 180 cm diameter) die we graag willen laten verwijderen.
vrijdag 16 februari 2018

Tuin volledig renovern

WE WILLEN ZELF DE TUIN LEEGHALEN ZOVER MOGELIJK EN DAN EEN PLAN MAKEN HOE WE ALLES INVULLEN. ARBEIDSARME TUIN MET GRAS EN TEGELS!!!
donderdag 15 februari 2018

Schutting leveren en plaatsen

Ik wil graag 'n nieuwe schutting laten plaatsen door jullie, inclusief de schutting met palen en onderdelen. De schutting is 16,2 meter lang en moet geheel uit hout bestaan (wel hardhouten palen er tussen). Ik wil graag 'n offerte waarin alle prijzen apart vermeld staan van de gehele schutting en arbeidskosten. Ook moet de oude schutting afgebroken worden en afgevoerd. Prijs van de schuttingdelen mogen tussen de 40 en 60 euro zijn. Ik hoor het graag van u. Mocht u nog vragen hebben, bel of mail me gerust !
woensdag 14 februari 2018

Boom met wortels rooien

Er moet bij ons een boom gerooid worden hij is schuin gewaaid en door de wortels heeft hij het schuurtje en de stoep verwrongen en ontsmet. De boom is ongeveer 12 tot 15 meter hoog, heeft een doorsnede van ongeveer 75 cm en staat tussen een schuurtje en een sloot in. Tuin is middels het weiland er achter bereikbaar. Na het rooien moet de stronk uitgefreesd worden.
dinsdag 13 februari 2018

Tuinhuis in elkaar laten zetten

Wij hebben een bouwpakket gekocht voor een tuinhuis. Oppervlakte 5,50 x 3 meter. Rechthoekig inclusief veranda. Blokhut. Ik wil een offerte voor in elkaar zetten. Vervolgens zou er eventueel een vakman ook het oppervlak van het huisje kunnen egaliseren en betegelen.
maandag 12 februari 2018

Bomen kappen

Graag 2 sparbomen kappen in de achtertuin, tevens het afvoeren van hout. Goed toegankelijke achtertuin, via het weiland.
zondag 11 februari 2018

Drainage in een aangelegde tuin aanleggen

De totale tuin is ongeveer 100 m2 groot. Daar wij vaak last hebben van water wil ik graag een drainage laten aanleggen. Hiervoor maak ik graag een afspraak met de vakman om te laten beoordelen wat de kosten en de mogelijkheden zijn hiervoor.
vrijdag 9 februari 2018

Laurierhaag verwijderen

Ik heb in mijn achtertuin een laurierhaag staan. Deze staat er ongeveer 18 jaar, dus de wortels zitten diep. De lengte is ongeveer 12 mtr. En de hoogte 2 mtr. Nu is het de bedoeling dat er tussen de buren en mij een schutting komt van de Woningbouwstichting. Diegene die de schutting gaat zetten (via de Woningbouwstichting) komt nog kijken of het mogelijk is of de laurierhaag kan blijven staan. Mocht dit niet mogelijk zijn zou ik graag een offerte van u willen ontvangen om mijn laurierhaag te verwijderen, inclusief wortel. Er bestaat eventueel ook een mogelijkheid dat de laurierhaag flink teruggesnoeid moet worden. Ik wacht uw reactie af. Met vriendelijke groet. Ineke Broeders.
donderdag 8 februari 2018

Twee kersenbomen snoeien

Er moeten twee Kersenbomen gesnoeid worden. Het zijn twee jonge bomen met opgaande scheuten. De achtertuin heeft een achterom.
dinsdag 6 februari 2018

Schutting plaatsen

Ik zou graag mijn schutting willen vervangen, bestaande uit: 14 schotten en 1 schuttingdeur. (Schuttingdeur en enkele schotten hangen tussen betonnen palen die ik wil behouden.) Graag ontvang ik een offerte met en zonder materialen meegerekend. Locatie is goed bereikbaar.
maandag 5 februari 2018

Gevelde boom afvoeren

Er is een grote dennenboom van ongeveer 20 meter hoog en omvang van ongeveer 180 cm, geveld door storm. Graag ontvang ik een offerte voor de afvoer van de boom en stronk. Daarnaast zal de opgeworpen bestrating van ongeveer 12 m2 opnieuw gelegd moeten worden en de beschadigde boompjes en struiken opnieuw aangeplant.
maandag 5 februari 2018

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen met (afsluitbare) poort, dit eigenlijk om een fietsberging te creëren. Een afdak is al aanwezig, alleen geen omheining. Omdat het een open afdak is maken mensen hier gebruik van, terwijl dit niet hun bezit is (zie foto van het afdak). De afmeting is 290 x 180 x 180 (lxbxh). Materialen in overleg. Goed bereikbaar.
maandag 5 februari 2018

Omgewaaide schuttingen repareren

Ik wil mijn schutting graag laten repareren. Tijdens de storm van afgelopen januari omgewaaid. Schutting (ongeveer 6 meter lang) bestond uit gemetselde pilaren met hiertussen houten schotten en klimop. Materiaal door vakman zelf te regelen. Locatie is goed bereikbaar. Zie bijgevoegd foto van de situatie.
maandag 5 februari 2018

Omgewaaide afdak repareren inclusief hout etc..

Afdak van mijn schuur is weggewaaid. Deze moet helemaal opnieuw gerenoveerd worden.
zondag 4 februari 2018

Boom verwijderen

Er moet een boom verwijderd uit de voortuin. Alleen de stronk zit nog in de grond en is gedeeltelijk opgegraven.
zondag 4 februari 2018

Complete tuinrenovatie

Het betreft het ontwerpen van een plan voor een volledige renovatie. De achtertuin is ongeveer 50 m2 groot. De oude klinkers moeten worden verwijderd. Er dienen ruime plantenbakken aangelegd te worden met stenen van ongeveer 40 a 50 cm hoog. Er is een rioolafvoer aanwezig voor eventuele drainage en er zal ingebouwde verlichting geplaatst moeten worden. Beplanting is een optie, maar kunnen wij zelf ook later doen. Verder zal er voornamelijk bestraat moeten worden. De tuin is via een brandgang bereikbaar.
vrijdag 2 februari 2018

Tuin afgraven en grond afvoeren

Ik wil de tuin afgraven en afvoeren in verband met de storting van beton voor een aanbouw. Het gaat om 18 m2. Moet tussen de 15 en 20 cm diep.
donderdag 1 februari 2018

Boomstronk uitfrezen

Graag de noten boomstronk verwijderen. Boom is al weg. Diameter boven de grond is 45 cm. Staat in de achtertuin. Achterom pad van 1,50 meter en de poort is 90 cm breed.
donderdag 1 februari 2018

Tuin met spoed verder verbouwen

Spoedklus! Alleen de achtertuin aanleggen met hekken van hout in een mooie siervorm en kijkruimte door de hekken. Ook de deur van het hek uitschuiven of klik systeem met slot! Graag komende week komen kijken of meteen starten met verbouwen i.v.m. het slechte weer. P.S. we hebben zelf al aan poort start gemaakt, dus weinig werk uren graag, ook schilderen en monteren misschien ook grint en plantjes of tuinaccessoires etc. plaatsen. Graag in overleg! Het gaat om een hoekhuis, goed toegankelijk. Afmetingen 7,5 bij 2 meter.
woensdag 31 januari 2018

Schutting monteren

Ik wil een schutting laten plaatsen beton met houten schotten en betonnen palen. De afmetingen van de schutting zijn als volgt: 6 meter met poort, 6.20 meter en 1.80 meter.
woensdag 31 januari 2018

Schutting plaatsen

Tijdens de storm van 18-01 is onze schutting omgewaait... en zouden graag een vakman willen om een nieuwe te herplaatsen het gaat om 3 plaaten en half bij de schuuting met de buren. En nog een schutting bij de achterpoort is ook bij ons omgewaait.
woensdag 31 januari 2018

Schutting opnieuw plaatsen

Tijdens de storm is de schutting omgewaaid. Het gaat om 3,5 schuttingdelen van 180 bij 180 cm. Wij willen een vakman hebben om de schuttingdelen te plaatsen. De oude schutting mag afgevoerd worden door de vakman. Er is ook nog een deel van de achterpoort die opnieuw geplaatst moet worden.
woensdag 31 januari 2018

Reparatie van een schutting en afdak

Mijn schutting van ongeveer 14 meter is totaal weggewaaid door de storm en de afdak van 3 x 3 meter is gebroken en kapot gegaan. Ik wil dat de vakman het puin afvoert en vervolgens een nieuwe schuur en afdak plaatst.