Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterput laten slaan voor beregening:

Waterput laten slaan voor beregening

Ik zoek een hovenier die in de achtertuin van mijn nieuwe vrijstaande woning een waterput kan slaan ten behoeve van beregening van de gehele tuin. De tuin is ongeveer 250 m2.
Onze klant uit Weert (Limburg) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterput laten slaan voor beregening uit heel Nederland:

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput in de tuin (550 m2) om te gebruiken voor het beregenen van mijn tuin. Het gaat om het boren van de put inclusief plaatsen pomp. De tuin is toegankelijk voor een graafmachine.

Waterput slaan in de achtertuin

Ik ben opzoek naar iemand die voor ons een waterput kan aanleggen in de achtertuin. Het is op duingrond. De buren hebben een dergelijke bron geslagen op 3 meter diep.

Waterput of bron slaan in achtertuin

Ik overweeg om een waterput te laten slaan in onze achtertuin voor het beregenen van deze tuin. Het betreft een "standaard" stadstuin, ongeveer 80 m2. Graag zou ik willen weten wat de (on) mogelijkheden zijn. Wat voor opties zijn er qua pompen? zowel hand als elektrisch. Is dit later makkelijk te veranderen? Met wat voor kosten dienen we rekening te houden en zijn er andere eisen (vergunningen?) waar we rekening mee moeten houden? Bij het slaan van de put; hoeveel ruimte is er nodig, wat is het eventuele afval / overlast?

Waterput slaan in de achtertuin

Willen graag bron laten slaan in achtertuin, hebben een tuin van +/- 150 m3. Gebruik sproeien als eerste doeleinde. Wel compleet, werkend met pomp.

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput laten slaan ten behoeve van beregening voortuin en patio. De oppervlakte is 100 m2.

Waterput slaan in de tuin

Graag zou ik een waterbron in mijn tuin (500m2) aanleggen. De tuin is al aangelegd. Irrigatiesysteem kan ik zelf aanleggen. Dus het zou gaan om het boren (afvoeren van grond eventueel). Graag ontvang ik advies over, de kosten, werkzaamheden, en eventuele andere details. Werkzaamheden kunnen in overleg start, van morgen tot over een paar weken/maanden.

Waterput slaan voor tuinberegening

in onze tuin van 800m2 willen wij graag een waterput slaan. Doel is om de tuin te besproeien. Machines kunnen goed de locatie bereiken. Waterverbruik en hoeveel bar dat geleverd moet worden is nog onduidelijk. Ik verneem graag de kosten hiervan.

Puntstuk slaan en pomp installeren

Ik wil graag een waterput in mijn tuin laten boren om hier dmv een pomp mijn tuin te kunnen beregenen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Waterput slaan en pomp aansluiten

Wij willen graag een put in de tuin hebben om met grondwater onze tuin water te geven. Graag ook de pomp aansluiten. Verder leggen wij het zelf aan (het gedeelte na de pomp).

Waterput slaan in een particuliere tuin + graszoden leggen

Ik ben mijn achtertuin aan het renoveren en zou graag een offerte ontvangen voor het slaan/boren van een waterput incl afvoer afval/slib etc. Ik heb een tuin van circa 600 m2 die nog volledig moet worden gerenoveerd. Daarnaast zou ik graag een offerte ontvangen voor het leggen van graszoden op een deel van de tuin (circa 250 m2) inclusief het egaliseren, bemesten etc.

Partners

Partners van Casius