Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Weert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Weert heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Weert u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Weert of directe omgeving.

380 klanten uit Weert bevelen een bij Casius in Weert aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Weert bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin, tuinrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Weert staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Weert:

Waterput slaan voor tuinberegening

Wij hebben op dit moment een put, maar die geen water meer geeft en waarschijnlijk dicht geslipt is, want wanneer wij de slang op de put aansluiten komt er minder water uit, dan wanneer wij het op de kraan aansluiten. We weten niet of jullie die weer zouden kunnen repareren of moeten we toch aan een nieuwe denken? We gebruiken hem voor privé gebruik. En dan zouden we graag de kosten horen. De tuin is 20 bij 10 m (200 m2).

Waterput slaan voor tuinberegening

Graag zou ik een put willen slaan voor het beregenen van mijn tuin. Graag zover af maken dat wij alleen nog de pomp hoeven te plaatsen. Indien u zelf een voorstel heeft voor een pomp, graag meenemen in de offerte.

Vernieuwen van de vijver folie

Wij zijn bezig om een vijver, die we gekocht hebben van een collega, te installeren. Nu waren we bezig met de folie en komen we een gaatje en scheurtjes in de bodem tegen in de folie. Graag zouden wij deze folie willen laten vernieuwen. De bak die we hebben is van damwanden en is 455 x 150 x 135 cm diep randen zijn 10 cm breed. Dan zit er onderin een afvoer en 6x inlaat. Afvoeren doen we zelf. Welk materiaal het is weten we niet. Graag ontvangen we een offerte, voor deze klus. Kan per direct worden uitgevoerd.

Pergola met lamellen plaatsen

Wij willen graag in onze tuin een plek creëren voor onze lounge set en hier een houten pergola met lamellen dak plaatsen. De afmeting is ca 500 cm breed en 350 cm diep (exacte afmeting nader af te stemmen). Graag zou ik een offerte willen hebben voor het maken en plaatsen van een dergelijke pergola. In welk type overkapping heb je interesse? Vrijstaande terrasoverkapping In welke stijl heb je interesse? Landelijk In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Hout Welk type dak overweeg je op de overkapping? Dak met open klapbare lamellen Het oude materiaal ook graag verwijderen en afvoeren.

Grote boom rooien

Er moet een boom worden gerooid. Het is een wilg van 15 meter hoog, beneden 80 cm doorsnee in de achtertuin. Deze is via de zijkant via de openbare weg bereikbaar, maar er staat een taxus tussen. Het gaat om het kappen inclusief stronk verwijderen en afvoeren. De vergunning is al rond.

Tuin afgraven en egaliseren

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan afgraven en egaliseren. Wellicht moet de tuin ook opgehoogd worden. Het gaat om een tuin van 15 bij 20 meter. De tuin is bereikbaar via een poort van 120 cm breed.

Waterput pulsen

Waterput in achtertuin aanleggen. Het gaat om een lastig te bereiken tuin van 13 x 15 m2. De tuin is via de woning bereikbaar.

Waterput slaan

We willen een put laten slaan voor beregening in onze achtertuin van 3000 m2. Tuin is goed bereikbaar. De pomp heb ik reeds in mijn bezit.

Volkstuintje aanleggen

Onlangs heb ik een volkstuintje gehuurd van 200 m2. Ik zou daarop 2 verhoogde bakken voor groentes willen, een grasmat, een betegeld terras, een omheining van 1.80 meter hoog, een vijver met een pomp met zonnepaneel, beplanting, eventueel een stuk schutting. Kunt u hiervoor vrijblijvend een plan plus offerte voor maken?

Verwijderen boomstronk

Wat kost het om een boomstronk van een zilverspar met een diameter van 90 cm te laten verwijderen?

Waterput laten slaan voor beregening

Ik zoek een hovenier die in de achtertuin van mijn nieuwe vrijstaande woning een waterput kan slaan ten behoeve van beregening van de gehele tuin. De tuin is ongeveer 250 m2.

Gras door kunstgras vervangen

Ik zoek een hovenier die oud gras uit mijn tuin kan verwijderen en dit vervolgens kan vervangen door kunstgras. Het gaat om ongeveer 50 m2. Daarnaast moet de tuin ook deels worden afgegraven, geëgaliseerd of opgehoogd worden. Dit graag in overleg. De tuin is bereikbaar per achterom.

Tuin afgraven en met zand vullen

Tuint dient uitgegraven te worden en opgevuld met gele zand. Circa 28m3. Achtertuin bereikbaar 75 meter van de straat af.

Afgraven en afvoeren van grond

Ten behoeve van woningen dient een stuk grond afgegraven te worden. Tevens afvoer. Afmeting 140 m2, 3 meter diep.

Kunstgras aanleggen

De oude grasmat dient te worden verwijderd en de ondergrond geëgaliseerd Hierna zou ik graag kunstgras laten plaatsen. De oppervlakte is 120 m2 en goed bereikbaar.

Tuin afgraven en egaliseren

Graag een offerte voor het leegruimen/afgraven van onze tuin. Inclusief afvoeren en egaliseren. De achtertuin is ongeveer 150 vierkante meter en heeft een achterom.

Boom snoeien in de achtertuin

Wij willen de boom (zie foto's) in bijlage kort laten snoeien. Kan dit nog in deze periode van het jaar? De vakman is verantwoordelijk voor de afvoer van het afval.

Damwand plaatsen

Als afbakening voor ongedierte moet om onze fabriek ongeveer 250 meter damwand overlappend geplaatst worden. De hoogte vanaf de grond c.a. 50 cm. Het betreft een snoepfabrikant. Het moet een fysieke afscheiding worden tegen de ongedierte. Beperkt bereikbaar met rijdend materieel.

Coniferenhaag verwijderen en afvoeren

Ik wil graag een coniferenhaag van 36 meter lang laten verwijderen en afvoeren. De tuin is leeg, en de haag is alleen via de tuin bereikbaar met zwaar materieel. Ik ontvang graag uw offerte.

Boomstronk en wortels verwijderen

In de goed te bereiken tuin staan een boomstronk en zijn er diverse plantenwortels aanwezig. De planten zijn al tot op het maaiveld afgeknipt. Deze wil ik graag goed laten verwijderen zodat wij de schutting hierna zelf goed kunnen vervangen.

Schutting met tuinheksluiting en poort plaatsen

Ik wil graag een nieuwe schutting met deur laten plaatsen. De oude schutting moet ook verwijderd en afgevoerd worden. Ik schaf de volgende materialen aan: - 6 hardhouten palen die aangevuld moeten worden met beton. - 4 schermen en een poortdeur. - tuinheksluiting. - slotbout plaatsen. - vlechtschermsteunen.

Houten tuinafscheiding plaatsen

Ik zou graag een offerte aangeleverd willen zien met betrekking tot een houten tuinschutting van 10.50 meter inclusief aanleg. Mijn voorkeur gaat uit naar antraciet betonnen palen met geïmpregneerde planken daartussen. De eerste 30/40 cm vanaf de grond betonnen beplating. Hoogte van de schutting mag maximaal 2.20 meter zijn.

Afgraven, ophogen met geel zand en bestraten

De tuin afgraven, verhogen met geel zand en de bestrating in de tuin. De achtertuin. Er hoeft niet veel afgegraven te worden. Ik wil de tuin graag wat hoger hebben, zo'n 8 cm. Het is ongeveer 5.30 x 16 meter. Wat zou dit ongeveer kosten?

Aanbrengen beschoeiing

Voor de achtertuin welke grenst aan een beek van een klooster zoek ik een bedrijf, dat een beschoeiing van +/- 9 meter kan aanbrengen, eventueel inclusief terrasafwerking. Meerdere buren hebben ook interesse in een nieuwe beschoeiing. Wellicht dat dit te combineren valt.

Aanleg van drainage langs de woning

Aanleg van 20 meter drainage langs mijn huis om mijn kelder droog te houden. Is reeds aangelegd maar wellicht niet op de juiste wijze waardoor ik meer overlast heb gekregen.