Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Weert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Weert heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Weert u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Weert of directe omgeving.

385 klanten uit Weert bevelen een bij Casius in Weert aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Weert bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: een achtertuin renoveren, bos leeghalen, tuinrenovatie, tuin leeghalen en opnieuw aanleggen, het ontwerpen van een tuin en het uitvoeren hiervan, 7 nieuwbouwtuinen afgraven en ophogen, tuinrenovatie, aanleggen tuin nieuwbouw, totaal renovatie aan een achtertuin, voortuin renoveren, 12 nieuwbouwtuinen afgraven, afvoeren en storten, tuin nieuwbouw afgraven en ophogen, bij 9 huizen Douglas schuttingen met betonpalen en poorten plaatsen, afgraven tuinen, garden renovation en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Weert staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Weert:

Tuin afgraven en egaliseren

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan afgraven en egaliseren. Wellicht moet de tuin ook opgehoogd worden. Het gaat om een tuin van 15 bij 20 meter. De tuin is bereikbaar via een poort van 120 cm breed.

Waterput pulsen

Waterput in achtertuin aanleggen. Het gaat om een lastig te bereiken tuin van 13 x 15 m2. De tuin is via de woning bereikbaar.

Waterput slaan

We willen een put laten slaan voor beregening in onze achtertuin van 3000 m2. Tuin is goed bereikbaar. De pomp heb ik reeds in mijn bezit.

Volkstuintje aanleggen

Onlangs heb ik een volkstuintje gehuurd van 200 m2. Ik zou daarop 2 verhoogde bakken voor groentes willen, een grasmat, een betegeld terras, een omheining van 1.80 meter hoog, een vijver met een pomp met zonnepaneel, beplanting, eventueel een stuk schutting. Kunt u hiervoor vrijblijvend een plan plus offerte voor maken?

Verwijderen boomstronk

Wat kost het om een boomstronk van een zilverspar met een diameter van 90 cm te laten verwijderen?

Waterput laten slaan voor beregening

Ik zoek een hovenier die in de achtertuin van mijn nieuwe vrijstaande woning een waterput kan slaan ten behoeve van beregening van de gehele tuin. De tuin is ongeveer 250 m2.

Gras door kunstgras vervangen

Ik zoek een hovenier die oud gras uit mijn tuin kan verwijderen en dit vervolgens kan vervangen door kunstgras. Het gaat om ongeveer 50 m2. Daarnaast moet de tuin ook deels worden afgegraven, geëgaliseerd of opgehoogd worden. Dit graag in overleg. De tuin is bereikbaar per achterom.

Tuin afgraven en met zand vullen

Tuint dient uitgegraven te worden en opgevuld met gele zand. Circa 28m3. Achtertuin bereikbaar 75 meter van de straat af.

Afgraven en afvoeren van grond

Ten behoeve van woningen dient een stuk grond afgegraven te worden. Tevens afvoer. Afmeting 140 m2, 3 meter diep.

Kunstgras aanleggen

De oude grasmat dient te worden verwijderd en de ondergrond geëgaliseerd Hierna zou ik graag kunstgras laten plaatsen. De oppervlakte is 120 m2 en goed bereikbaar.

Tuin afgraven en egaliseren

Graag een offerte voor het leegruimen/afgraven van onze tuin. Inclusief afvoeren en egaliseren. De achtertuin is ongeveer 150 vierkante meter en heeft een achterom.

Boom snoeien in de achtertuin

Wij willen de boom (zie foto's) in bijlage kort laten snoeien. Kan dit nog in deze periode van het jaar? De vakman is verantwoordelijk voor de afvoer van het afval.

Damwand plaatsen

Als afbakening voor ongedierte moet om onze fabriek ongeveer 250 meter damwand overlappend geplaatst worden. De hoogte vanaf de grond c.a. 50 cm. Het betreft een snoepfabrikant. Het moet een fysieke afscheiding worden tegen de ongedierte. Beperkt bereikbaar met rijdend materieel.

Coniferenhaag verwijderen en afvoeren

Ik wil graag een coniferenhaag van 36 meter lang laten verwijderen en afvoeren. De tuin is leeg, en de haag is alleen via de tuin bereikbaar met zwaar materieel. Ik ontvang graag uw offerte.

Boomstronk en wortels verwijderen

In de goed te bereiken tuin staan een boomstronk en zijn er diverse plantenwortels aanwezig. De planten zijn al tot op het maaiveld afgeknipt. Deze wil ik graag goed laten verwijderen zodat wij de schutting hierna zelf goed kunnen vervangen.

Schutting met tuinheksluiting en poort plaatsen

Ik wil graag een nieuwe schutting met deur laten plaatsen. De oude schutting moet ook verwijderd en afgevoerd worden. Ik schaf de volgende materialen aan: - 6 hardhouten palen die aangevuld moeten worden met beton. - 4 schermen en een poortdeur. - tuinheksluiting. - slotbout plaatsen. - vlechtschermsteunen.

Houten tuinafscheiding plaatsen

Ik zou graag een offerte aangeleverd willen zien met betrekking tot een houten tuinschutting van 10.50 meter inclusief aanleg. Mijn voorkeur gaat uit naar antraciet betonnen palen met geïmpregneerde planken daartussen. De eerste 30/40 cm vanaf de grond betonnen beplating. Hoogte van de schutting mag maximaal 2.20 meter zijn.

Afgraven, ophogen met geel zand en bestraten

De tuin afgraven, verhogen met geel zand en de bestrating in de tuin. De achtertuin. Er hoeft niet veel afgegraven te worden. Ik wil de tuin graag wat hoger hebben, zo'n 8 cm. Het is ongeveer 5.30 x 16 meter. Wat zou dit ongeveer kosten?

Aanbrengen beschoeiing

Voor de achtertuin welke grenst aan een beek van een klooster zoek ik een bedrijf, dat een beschoeiing van +/- 9 meter kan aanbrengen, eventueel inclusief terrasafwerking. Meerdere buren hebben ook interesse in een nieuwe beschoeiing. Wellicht dat dit te combineren valt.

Aanleg van drainage langs de woning

Aanleg van 20 meter drainage langs mijn huis om mijn kelder droog te houden. Is reeds aangelegd maar wellicht niet op de juiste wijze waardoor ik meer overlast heb gekregen.

Kunstgras leggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het verwijderen van de oude grasmat en het terugplaatsen van kunstgras. Het gaat om een oppervlakte van 27 m2 in de achtertuin. De achtertuin is via de garage bereikbaar.

Gaashekwerk plaatsen

Wij hebben de materialen van een gaashekwerk en poorten, maar die moeten nog geplaatst worden. De lengte is rond de 100 meter. Circa 1.50 meter met drie draadjes erboven dus in totaal 1.90 meter hoogte.

Kunstgras aanleggen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het volledig uitbesteden van de aanleg van kunstgras. Ongeveer 13 m2. De huidige beplanting is weg, maar ik denk wel dat er nog wat zand weg zal moeten. Het hoeft niet de beste kwaliteit gras te zijn, mag ook een restpartij zijn. Het betreft namelijk een huurhuis.

Voortuin opnieuw betegelen

Het betreft een offerteaanvraag voor het laten betegelen van de voortuin. De oude klinkers zullen verwijderd moeten worden, de zwarte aarde afgegraven en vervangen voor geel zand en vervolgens bestraten met tegels. De tuin is 5.5 x 6 meter groot.

Schutting plaatsen van beton met hout

Ik zou graag een schutting geplaatst willen hebben van beton en hout (antraciet). Graag gewoon recht met een gladde sierlijst beneden langs over een lengte van 28.70 meter. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden. Er hoeft geen poort in geplaatst worden.