Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom verwijderen:

Boom verwijderen

Ik zou graag willen weten wat het kost om deze apenboom weg te laten halen. De boom is ongeveer 10-12 meter hoog.
Onze klant uit Venlo (Limburg) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom verwijderen uit heel Nederland:

Tuin leeghalen incl boom wortels verwijderen

1. Tuin bestaat uit (oude) steentjes looppad, korte rondomterras/ bordertjes met beplanting. In grond veel last van boomwortels, deze uitgraven en verwijderen. Afvoeren van het geheel. Voortuin is 6mtr breed x 5 mtr diep. 2. Nieuw zand aanbrengen. Looppad naar deur dmv ntb tegels 60x60. Voorzijde woning/raam terrasje ongeveer 3 mtr lengte x 2 mtr breedt aanleggen ntb tegels 60x60. Overige opvullen met ntb grind (?)

Een hoge conifeer verwijderen

Ik zoek een hovenier die een grote en brede conifeer uit mijn voortuin kan verwijderen. Er staat een kleine heg voor. Of de boom ook weggefreesd moet worden bespreek ik graag met de vakman.

Boomstronken verwijderen

Een voormalige Taxus boom en struik. Doorsnede 15 en 25 cm. In een border tussen teras en schutting. Entree tuin 80 cm breed. Ik wil kleine boompjes terug plaatsen.

Boom verwijderen uit achtertuin

Boom (Amerikaanse vogelkers) verwijderen incl boomstronk. Diameter boom 25 cm hoogte 7meter

Grote boom verwijderen

Ik wil een Conifeer van 20 meter hoog laten verwijderen + de wortels. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Boom rooien of kappen

Een boom staat op een talud, tussen huis en schuur. De boom is aangetast door zwam, is circa 4 meter hoog (is vlak afgetopt), doorsnede naar schatting 50 cm en heeft geen grote takken (wordt telkens gesnoeid). Stronk verwijderen optioneel (niet zeker of frezen lukt ivm beperkte ruimte en schuinte). Inclusief afvoeren hout.

Compleet verwijderen van een oprijlaan

We willen graag een aanbieding ontvangen voor: - verwijderen van de tegels (grindtegels en betontegels) - verwijder van het vuil eronder tot het zand is bereikt - het verwijderen van het grind / gras / vuil tussen de tegels van de oprijlaan en rechts - tot op het niveau van de gronddoek. - verwijderen van de betontegels onder het grind / gras / vuil tussen de tegels van de oprijlaan - het verwijderen van de boom rechts, inclusief het verwijderen van de stomp De grootte van de oprijlaan is ongeveer 18 x 4 meter In de offerte ook graag opnemen dat alles wordt afgevoerd. We willen het graag gedaan hebben week 22.

Het verwijderen van een boomstronk

Ik zoek een hovenier die een boomstronk van een oude Dennenboom kan verwijderen/uitfrezen. De boom is tot net boven de grond gekapt. De stronk staat in de achtertuin die bereikbaar is via de poort (100 cm) of via een tijdelijk verwijderde schuttingdeel.

Boomstronk verwijderen

Boomstronk van een omgevallen boom moet verwijderd worden om werkzaamheden aan omgevallen muur mogelijk te maken.

Boom kappen

Verwijderen en afvoeren boom + wortel. De boom is 5 meter.

Partners

Partners van Casius