Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor vier stobben verwijderen:

Vier stobben verwijderen

In de achtertuin haal ik zelf 4 bomen weg, de stobben wil ik echter graag laten verwijderen. De stobben blijven achter, ik kan dat zelf afvoeren.
Onze klant uit Venlo (Limburg) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vier stobben verwijderen uit heel Nederland:

Stobben verwijderen

Wij hebben 3 stobben in de tuin. 2 voortuin en 1 in de achter tuin. Willen we graag weg laten halen. Gaarne offerte.

Verwijderen van stobben

Verwijderen van een aantal stronken / stobben met behulp van een stobbenfrees. Het gaat om 1 grotere en 7 kleinere stronken, die samen tot één zijn geworden. Inclusief het verwijderen van het afval. Op verzoek zend ik u 5 foto's, 1 foto heb ik bijgevoegd.

Stobben van coniferen verwijderen

Het gaat om het stobben frezen van omgezaagde coniferen. De vakman kan eventueel het puin afvoeren tegen een goede prijs.

Boomstronk met een stobbefrees verwijderen

Het gaat om één stobbe in de achtertuin. Soort boom: dennenboom. Diameter ca. 80 cm. Goed bereikbaar. Eén stobbe in de voortuin. Soort boom: conifeer. Diameter ca. 60 cm ook hier goed bereikbaar. In de buurt van de stobben staan geen obstakels. Maximale breedte freesmachine ca. 1 mtr. Freesdiepte: 50 cm.

Stobben frezen

Wij zijn op zoek naar een vakman die voor 1 dag met een stobbenfrezer diverse stobben van vliegdennen kan verwijderen. Het perceel is 10.000 m2 groot en goed bereikbaar.

Boomstronk verwijderen

Graag een prijsindicatie voor het verwijderen van: 1) boomstronk achtertuin doorsnede stam 29 cm grondmaat circa 53 cm 2) kleine boomstronk voortuin doorsnede stam 18 cm 3) verwijderen van een conifeer in de voortuin. Doorsnede stam circa 12 cm en grondmaat circa 30 cm Bijkomende info: Onze achtertuin is via achterom bereikbaar. Echter, de doorgang is 89 cm maar er moet een bocht van 90 graden worden gemaakt. Alleen een kleine (stobben) frees kan de achtertuin daardoor bereiken.

Grote stobben frezen

Enkele grote stobben geheel verwijderen

Stobben verwijderen

Er zijn in mijn tuin coniferen, een ziek kersenboom en een hazelaar verwijderd. Nu de stobben nog. De oppervlakte maaiveld: 0,75m2, 0,50m2 en 0,3m2. Graag een offerte voor het wegfrezen.

Boom laten kappen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het kappen en in stukken zagen van de boom. Tevens zou ik graag de stobben willen laten verwijderen. De boom is ongeveer 8 meter hoog en staat in het midden van de voortuin.

Stobben verwijderen

Afgelopen voorjaar zijn de hoge dennenbomen en een eik verwijderd. Nu moeten de stobben (10 stuks, diameter tussen de 50 en 60 cm) nog weggehaald worden en aansluitend moet de tuin vlak gemaakt worden ter voorbereiding op het leggen van gras. De tuin is via een achterom goed toegankelijk. Indien mogelijk kunt u vrijdag 10-06-2016 na 15:00 uur het werk opnemen. Offertes graag via de mail.