Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Venlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Venlo heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Venlo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Venlo of directe omgeving.

441 klanten uit Venlo bevelen een bij Casius in Venlo aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Venlo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: renoveren van 2 tuinen, tegelwerk, schutting, berging en buitenkraan realiseren, waterput slaan in een particuliere tuin + graszoden leggen, recreatie zwemplas uitbaggeren, tuinrenovatie aan het water, ophogen, beschoeiing, hek - en sloopwerk, inclusief schutting realiseren, meerdere tuinen afgraven, afwerken en 3 schuttingen plaatsen, tuin renoveren, tuin renovatie, complete renovatie van een stadstuin, tuin aanleg nieuwbouw, tuin en oprit compleet renoveren, renovatie voortuin, schutting en bestrating plaatsen, ontwerpen en aanleggen tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Venlo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Venlo:

Aanleggen kunstgras

Graag ontvang ik een indicatie voor het leggen van kunstgras rondom een speelhuis heen. De breedte is ongeveer 2.30 meter en de lengte 7 meter.

Schutting vervangen

Mijn schutting is omgekiept en ik ben op zoek naar iemand die dit voor mij en de buren kan herstellen/vervangen. We hebben een offerte nodig voor de verzekering. Kan iemand ons hierbij helpen? Ik hoor het graag!

Houten vlonder aanleggen rond huis

Ik wil mijn houten vlonder vervangen voor een duurzame vlonder. De vlonder is ongeveer 25 m2. Ik laat mij graag adviseren over het materiaalsoort.

Boom verwijderen

Ik zou graag willen weten wat het kost om deze apenboom weg te laten halen. De boom is ongeveer 10-12 meter hoog.

Vier stobben verwijderen

In de achtertuin haal ik zelf 4 bomen weg, de stobben wil ik echter graag laten verwijderen. De stobben blijven achter, ik kan dat zelf afvoeren.

Waterput boren in de achtertuin of elders

Om te tuin te kunnen beregenen. Oppervlakte is circa 750 m2 inclusief huis. De tuin is vanaf de weg goed bereikbaar. Levert u ook pomp en alle andere benodigdheden zoals bijvoorbeeld elektriciteit? Volgens mij heb ik hiervoor geen gemeentelijke vergunning nodig. Klopt dit? Er is overigens geen haast geboden, maar er zou per direct begonnen kunnen worden met de klus.

Pergola inmeten en plaatsen

We are interested in a pergola 522 x 391 cm buitenmaat. But we do not know if it fits in our house wall because of existing shutter boxes in 2.50 high. The walls are 3.40 and 7 meters with. The house is from 2014. Shutters are on top of te walls. I can send you a picture of the situation. Is there any montage help next to 47877 Willich, Germany? Meneer wil advies over het plaatsen van een pergola. Er zijn shutters geplaatst, die zitten aan de bovenkant van de gevel bevestigd. Kan er een pergola gezet worden? Graag iemand die Duits of Engels spreekt.

Put slaan in de achtertuin

In mijn achtertuin is een beregeningsinstallatie aanwezig waarvan de Bronpomp (onderwaterpomp) niet meer werkt. De pompmotor is waarschijnlijk doorgebrand. Ik zoek iemand voor het pulsen van een nieuwe waterbron en leveren en aansluiten van een Bronpomp. Het grondwater zit op een diepte van ongeveer 10 à 15 meter. Gewenste pompcapaciteit ca 3 à 4 m3 per uur. Zelf kan ik de bron niet vinden.Het betreft een vrijstaande woning welk per achterom bereikbaar is.

Grond met steentjes afgraven en afvoeren

Betreft mijn voortuin met de afmeting van ongeveer 8 x 4 meter. Ongeveer 10 cm afgraven en afvoeren (grond bevat steentjes). Parkeerplaats ongeveer 50 m verderop voor container of iets dergelijks. Tuin is toegankelijk met een kleine graafmachine.

Schutting en kunstgras plaatsen

Wij willen in onze achtertuin graag een nieuwe schutting laten plaatsen en kunstgras laten leggen. De achtertuin is 80 m2 en er moet maar 40 m2 met kunstgras worden belegd. De schutting moet 28 meter lang worden.

Denneboom weghalen

Ik wil een denneboom van 12 meter hoog weg laten halen. Deze staat in de voortuin en zal in delen moeten worden afgezaagd. De voortuin is goed toegankelijk. Er zit wel een hekje om de boom heen op het moment. Afvoer van het materiaal even in overleg.

Een paar schuttingdelen plaatsen

Het plaatsen van 4 schuttingdelen en de oude hout resten verwijderen. Stormschade.

Vijverfolie vervangen

Mijn ronde vijver van circa 4 bij 5 meter lijkt lek te zijn, waarschijnlijk is er sprake van poreus folie. Graag ontvang ik een offerte voor het leegpompen van de vijver met het veiligstellen van waterplanten en vissen, en het leggen van nieuw folie.

Maatwerk schutting maken

Wat kost een schutting om op maat te laten maken? Strak gemeten is de lengte 6275 cm. Liefst grenen of hardhout, bovenkant niet recht maar in een boog afgweerkt. Dikte planken minimaal 2 cm en een schutting waar je niet doorheen kan kijken.

Waterbron in de achtertuin maken

In de achtertuin, welke omsloten is, is de wens om een waterbron met pomp te hebben. Er is elektra aanwezig. Dit voor het besproeien van gras en tuin. De opbouw voor het pulsen zal in de tuin moeten plaatsvinden. Geschatte diepte is 8 meter. De buren hebben ook waterput. Het liefst zo snel mogelijk maar ik begrijp dat het momenteel erg druk is, dus in onderling overleg kunnen we een datum bepalen.

Houten met betonnen schutting plaatsen

Graag willen wij een offerte van een houten beton schutting zo voordelig mogelijk met antraciet rotsmotief inclusief plaatsing. Het gaat om 23 strekkende meters met 2 enkele voordelige passende poorten. 2.20 meter hoog. Omdat wij onze carport zelf willen afbreken overwegen wij eventueel 1 van de 2 poorten als 2 deurspoort te nemen (openslaand voor grote ingang). Dit is afhankelijk van de meerprijs. De totale breedte hiervan dient 2.50 meter te zijn (dit komt dan aan schutting meters te vervallen) graag deze optie apart in offerte opnemen. De oude schutting breken wij zelf af. De ondergrond is zand.

Boom verwijderen uit de achtertuin

Wij hebben een laurierboom in de achtertuin staan en die zouden we eruit willen halen. De boom is ongeveer 3 en een halve meter hoog, ook de stronk moet eruit. Boom ook afvoeren. Tuin is niet goed bereikbaar.

Sequoia boom laten kappen

Kappen boom tot maaiveld, Sequoia ca 50 jaar oud Boom staat aan de weg . Gaarne offerte voor kappen tot maaiveld en separaat voor afvoer hout. Stronk en wortels blijven zitten.

Tuin aan de straatkant afgraven

In de voortuin van 4 bij 5 meter dient er 3 kub afgegraven en afgevoerd te worden. Bij de straatkant kan de vrachtwagen komen voor het afvoeren van de aarde. De tuin dient te worden geëgaliseerd.

Kunstgras laten leggen in voortuin

Wij willen kunstgras laten leggen in onze voortuin van ongeveer 20 vierkante meter. Maar er zitten een paar rondingen in van stenen die blijven liggen. Wij willen ook alles gedaan hebben, zoals afgraven van zand en het afvoeren van alles, inclusief afwerking. Zelf willen we dus niet doen. Graag uw offerte.

Coniferen korter snoeien

Naast ons huis staan 4 coniferen, die langzaam boven het huis groeien. Wij willen deze in hoogte gehalveerd hebben. Het afval dient te worden afgevoerd.

Kunststof schutting met palen en schotten plaatsen

Een kunststof schutting plaatsen, inclusief palen en schotten over een lengte van 25 meter. Ik wil dichte kunststof panelen tussen de palen hebben. Er hoeft geen deur geplaatst te worden. De oude schutting verwijderen en afvoeren. Uitvoering ergens in de zomer.

Schutting of muur in de tuin

Graag zouden wij verschillende mogelijkheden willen bekijken voor een schutting of gemetselde muur voor onze tuin. Het gaat om 24.5 strekkende meters met 2 hoeken. Wij willen graag weten wat er qua kosten bij komt kijken bij zowel verschillende soorten schuttingen of een gemetselde tuinmuur en wat het beste bij onze tuin past of geadviseerd word. Ook willen wij graag 2 poorten.

Schuttingen laten monteren

Bij mij moeten over enkele maanden schuttingen om de kleine tuin gezet worden. Ik heb geen idee wat voor materiaal ik moet hebben en ik wil ook graag weten met welke kosten ik moet rekenen. Ik had erover graag een bezoek en een vrijblijvende offerte.

Tuinafscheiding in de voortuin plaatsen

Ik zou graag een tuinafscheiding, in een witte kleur, met poortje in de voortuin laten plaatsen. De lengte van het hekje is ongeveer 11 meter, inclusief poortje. De hoogte zal ongeveer 80 cm moeten worden. Voor het materiaal hebben wij geen voorkeur.