Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterbron slaan, pulsen of boren:

Waterbron slaan, pulsen of boren

20 jaar geleden heb ik in mijn achtertuin een waterput laten slaan, die tot voor enkele jaren uitstekend heeft gefunctioneerd. Goede kwaliteit water in voldoende mate, vanuit een diepte van circa 9-10 meter. Sinds 3 jaar kan ik deze put niet meer gebruiken omdat de watertoevoer onvoldoende is. Ik vermoed dat de gaatjes in de filterpijp gedeeltelijk zijn dicht geslibt. Er staat weliswaar zeker 4 meter water in de pijp, maar zodra ik een pomp aansluit komt er na 1 minuut al niets meer uit. Is dit op te lossen? Als dit niet kan, zou het dan mogelijk zijn om vlak naast deze oude put een nieuwe te slaan/pulsen/boren? Omdat het werk in een bestaande tuin moet plaatsvinden is er geen ruimte om met grotere machines te werken en zal het veelal op handwerk aankomen.
Onze klant uit Swalmen (Limburg) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterbron slaan, pulsen of boren uit heel Nederland:

Waterbron slaan in de tuin

Wil een bron laten maken op de volkstuin in Creil

Waterbron slaan in de tuin

Wij hebben een bestaande tuin. Ooit hebben eerdere bewoners een bron laten slaan, maar deze is niet meer te gebruiken (volgens een vorige bewoner zit er een kapotte slang in) en het is onduidelijk waar deze zich zou bevinden. De voormalige eigenaar weet het wel ongeveer, maar niet precies. Volgens hem zit het grondwater hier op ongeveer 8 meter diep.

Waterbron slaan

Waterbron voor beregenen van de tuin en het vullen van het zwembad (156virkante meter)

Slaan van handpomp

Ik wil graag een waterbron laten slaan met een 'zwengel'-handpomp voor mijn moestuin van 400m2. Het water uit de bron mag niet te ijzerhoudend zijn voor begieten van planten. De tuin ligt tussen de Piet Heinstraat en Van Heemskerkstraat in Ede en is bereikbaar via een draaihek van ca. 0,90m breed. Graag prijsopgave.

Puls ( waterbron ) slaan in de achter tuin

Graag zou ik een waterbron achter in de tuin willen hebben om hiermee de tuin te sproeien. De tuin is goed te berijken. Graag zou ik een offerte willen incl. Pomp ( elektrisch.

Puntstuk slaan voor een waterbron

Ik zoek iemand voor nieuw puntstuk te slaan de oude zit er nog op 10m. Maar geeft roest water

Waterbron laten slaan

Ik wil graag een waterbron laten slaan. Graag ontvang ik van u een aanbieding! Een bron is voldoende; ik regel de rest met een passende pomp en tuinslang. Het is toegankelijk voor een karretje.

Waterbron in de tuin slaan

Ik wil een nieuwe bron laten slaan. Diepte is 10 tot 12 meter. Buis diameter moet ongeveer 75 of 100 of 125 mm worden.

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Een puntstuk met pomp slaan. Via de garage toegankelijk en anders via een achterpad.

Waterbron of waterput laten slaan

Wij hebben een tuin van ongeveer 1000 m², die reeds grotendeels is aangelegd (planten, struiken, bomen, grasmatten). Graag zouden wij deze tuin met grondwater kunnen besproeien. Wij hebben reeds een waterpomp aangekocht. Kan er iemand een gat slaan/boren van minimaal 10 meter diep (of dieper), want op 8 meter diepte zit er nog geen grondwater bij ons (reeds geprobeerd).

Partners

Partners van Casius