Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Swalmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Swalmen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Swalmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Swalmen of directe omgeving.

53 klanten uit Swalmen bevelen een bij Casius in Swalmen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Swalmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, tuin nieuwbouw afgraven en ophogen, tuin ontwerp en uitvoering van achtertuin, achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2, tuin aanleg nieuwbouw woning, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Swalmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Swalmen:

Beukenhaag machinaal snoeien

Ik wil een Beukenhaag machinaal laten snoeien. Een haag van nog geen 2 meter hoog en 300 meter lang.

Waterbron slaan, pulsen of boren

20 jaar geleden heb ik in mijn achtertuin een waterput laten slaan, die tot voor enkele jaren uitstekend heeft gefunctioneerd. Goede kwaliteit water in voldoende mate, vanuit een diepte van circa 9-10 meter. Sinds 3 jaar kan ik deze put niet meer gebruiken omdat de watertoevoer onvoldoende is. Ik vermoed dat de gaatjes in de filterpijp gedeeltelijk zijn dicht geslibt. Er staat weliswaar zeker 4 meter water in de pijp, maar zodra ik een pomp aansluit komt er na 1 minuut al niets meer uit. Is dit op te lossen? Als dit niet kan, zou het dan mogelijk zijn om vlak naast deze oude put een nieuwe te slaan/pulsen/boren? Omdat het werk in een bestaande tuin moet plaatsvinden is er geen ruimte om met grotere machines te werken en zal het veelal op handwerk aankomen.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Jeu de Boulesbaan aanleggen van 4 x 15 meter of 3 x 13 meter. Terrein wordt struikvrij opgeleverd. Wel moet nog 1 boomstronk verwijderd en afgevoerd worden. We zijn nog in overleg met de gemeente.

Schutting verwijderen en afvoeren

Houten schutting met groen er tegenaan verwijderen (lengte 6 meter) inclusief afvoeren. Eventueel ook plaatsen van nieuwe schutting. Kom met een prijs.

Harmonicagaas hekwerk plaatsen

De klant wil graag harmonicagaas als zijn hekwerk laten plaatsen. Het gaat hier om ongeveer 20 meter. De vakman is verantwoordelijk voor al het benodigde materiaal. De klus is in de achtertuin.

Tuin laten omspitten

Ik wil mijn tuin laten omspitten, ca 100 m2 50 cm diep. Het betreft een nieuwbouwwoning en de onderlaag is verdicht door bouwverkeer.

Gazon verwijderen en nieuwe graszoden aanleggen

Wij hebben een bestaand gazon dat we opnieuw zouden willen laten aanleggen. Daarnaast hebben we een gedeelte (ongeveer de helft) waar stoeptegels liggen. Deze tegels willen we weg laten halen en daar willen we ook graszoden laten leggen. Het gaat in totaal om zo'n 85 vierkante meter. Graag contact via email.

Schuttingschermen plaatsen en palen aanstorten

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van 6 houten tuinschermen. De nieuwe palen wil ik graag aangestort zien met beton.

Coniferenhaag verwijderen en afvoeren

Wij hebben rond de achtertuin bij onze hoekwoning een coniferenhaag staan van ongeveer 40 meter lang en 2 tot 2,5 meter hoog. Wij willen die haag inclusief de wortels laten verwijderen en alles laten afvoeren, zodat we er later in eigen beheer een hekwerk kunnen gaan plaatsen. De tuin is toegankelijk via een oprit en er is ruimte voor een kleine kraan. Wij ontvangen graag een offerte.

Harmonicagaas hekwerk plaatsen

Het gaat om een afrastering van harmonicagaas tussen ons perceel en dat van de buren. Hoogte minimaal 200 cm. Het hek begint naast het huis met een stuk van 1 meter, dan een hoek, en dan de overige 29 meter. De kleur van het harmonicagaas maakt niet zoveel uit.

Coniferenhaag door rasterhekwerk vervangen

Omheinde tuin op hoek van de straat met vrije doorgang voor/zijkant. De tuin is omgeven door coniferenhaag (hoogte maximaal 2.50 meter) met totale lengte van ongeveer 40 meter. In de coniferenhaag zit ook goedkoop rasterhekwerk dat weg mag, waar de jonge boompjes vroeger tegenaan stonden, met om de 2 meter een paal. Hekwerk is ongeveer 1,25 meter hoog.

Coniferen rooien

We willen een andere tuinafrastering en nu moeten er ongeveer 40 meter coniferen gerooid worden. De coniferen zijn ongeveer 2,5 meter hoog. Het betreft een hoekwoning.