Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Susteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Susteren heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Susteren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Susteren of directe omgeving.

85 klanten uit Susteren bevelen een bij Casius in Susteren aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Susteren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Susteren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Susteren:

Waterput slaan

Graag vrijblijvende offerte voor het slaan van een waterput voor tuin Het grondwater op ongeveer 5 meter

Egaliseren van een tuin 195 m2

Ik wil onze tuin laten egaliseren. Oppervlakte ongeveer 195 m2. Smalle doorgang om achterom te komen (ongeveer 1 m). De tuin is gebruikt als opslagplaats voor een verbouwing en is verder nooit onderhouden. De bomen en struiken zijn gerooid.

Garden renovation

We have just bought a new house and we have to do the whole backyard. It's around 140 m², half of it is small stones and the other half is grass overtaken by weeds. What we would like to do is clean the whole thing up and replace the small stones with large square or rectangle stones. About the half with the weeds, we want to put new grass Or artificial grass. Would like some advice choosing which is best. Thank you in advance,

Vijver uit achtertuin verwijderen

Ik overweeg om de vijver in mijn achtertuin te laten verwijderen. Oppervlakte circa 10 m2 en 1.5 meter diep (op diepste punt). Het betreft een folie vijver. Het moet opgevuld worden met grond en er moet bestrating op.

Bomen snoeien

Het gaat om het snoeien van 1 berk c.a. 24 jaar oud en 1 voor mij onbekende boom c.a. 18 jaar oud. De bomen staan in de voortuin, ze staan behoorlijk vrij.

Coniferenhaag vervangen door een kunststof schutting

Ik heb een chalet op een recreatiepark en wil daar een coniferenhaag van 18 meter lengte laten vervangen door een kunststof schutting. De schuttingdelen moeten voldoende dik zijn. Deze klus kan pas aan het einde van het seizoen in september worden uitgevoerd. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Betonnetten plaatsen tussen hardhouten palen

Wij willen graag aan 2 zijden van onze tuin, ongeveer 9 meter en 8 meter, betonnetten tussen hardhouten palen van 2 meter hoog. De palen dienen in het beton gestort te worden. De bedoeling is om er vervolgens klimop tegenaan te laten groeien. Er is dan sprake van 1 hoek en de 2 uiteinden eindigen tegen een muur. Tussen de zijde van 9 meter willen wij graag een poortje van ongeveer 70-80 cm breed en 2 meter hoog.

Waterbron slaan in de tuin voor beregening

Graag wil ik een waterbron laten slaan of spuiten om de tuin te voorzien van water. reacties en vragen per mail. Graag omschrijven van methode, diameter bron en prijs.

Schutting in beton en hout plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een goedkope hout beton schutting. Het gaat om een gedeelte van 4.90 meter, een gedeelte van 6.75 meter en een gedeelte van 4.90 meter inclusief poort van 90 cm. Op dit moment staat er nog geen schutting, de vakman zou zo aan de slag kunnen. Er is een plattegrond beschikbaar.

Wales tuinschermen van Gamma plaatsen

Ik zou graag een schutting laten plaatsen. Het gaat om een lengte van 17,5 meter. En de keuze is gevallen op de Wales tuinschermen van Gamma. En het is de bedoeling dat er een poort in komt. Het perceel dat omheind moet worden ligt aan de straat en is makkelijk te bereiken. Ik hoor graag jullie reactie.

Snoeiwerk aan bomen in de tuin

Snoeien van 2 bomen in voortuin en 1 walnotenboom in achtertuin. Bomen zijn ca. 6 meter hoog. Inclusief afvoer. Werkzaamheden zo spoedig mogelijk.

Hout-/beton schutting plaatsen

Tussen de buren staat een Heras hekwerk met klimop. Op de scheiding moet een nieuwe beton-/hout schutting van 8 meter worden. Graag twee aparte prijzen: 1 voor verwijderen en afvoeren van bestaande hekwerk en plaatsen van nieuw beton-hout schutting over een lengte van 8 meter. 2 Alleen plaatsen van beton -hout schutting 21 planks lengte 8 meter.

Composiet vlonder laten leggen

Ik zoek een vakman die een composiet vlonder terras kan aanleggen. Het gewenste oppervlak is 40 m2 in een L-vorm. Liefst iemand die in de buurt woont van Sittard. Wij wonen net over de grens in Duitsland. De materialen kunnen in overleg door de vakman aangeleverd worden.

Kunstgras aanleggen en schutting plaatsen

De achtertuin bestaat nu uit gewoon gras met oude schuttingen. Deze willen we graag gaan vervangen door nieuwe dichte schuttingen beton of beton/hout en volledig beleggen met kunstgras. Op dit moment staat er een houten schutting van 11 panelen à 1.80 meter. Lengte 5 panelen en breedte 6 panelen. Oppervlakte van het gras is ongeveer 70 m2. Voorbereiding voor het kunstgras doe ik zelf. Kunstgras en schuttingen meenemen in de offerte. Kunstgras dient gelegd te worden op een ondergrond die gereed is en geëgaliseerd is.

Snoeien van een kersenboom

Snoeien kersenboom

Kersenboom snoeien

Het betreft het terugsnoeien van de kersenboom tot ongeveer 1 meter. Wij willen graag dat deze weer gaat uitlopen.

Aanleg nieuw gazon in bestaande tuin

Het betreft 105 m2 gras verwijderen en afvoeren van het oude gras, de onderlaag vernieuwen/bijwerken/bijvullen, egaliseren en aanleg nieuwe graszoden. Een complete klus dus. Tijdsbestek in overleg, wel dit najaar. Tuin goed bereikbaar via carport.

Graszoden aanleggen

Het betreft het vervangen van een bestaande grasmat die wegens eerdere verbouwing totaal onderkomen is. Het stuk van ongeveer 50 m2 waar bestaand gras, wat er van over is, afgestoken en afgevoerd moet worden, vervolgens frezen en egaliseren en aanbrengen grasmatten.

Snoeien

Een walnotenboom snoeien en twee boompjes snoeien(weet niet welk soort). Van de walnotenboom moet een flink stuk af, deze is wel 6 meter hoog.

Snoeiwerk boerenhaag

Het snoeien van een boerenhaag. Lengte 75 meter en hoogte 4 meter. Terug te snoeien naar 1.5 meter. Snoeiwerk direct aan de weg.

Eikenboom 10m omhalen

Een eikenboom omzagen. Doorsnee ong 35 cm, hoogte als huis met een verdieping (10m). Prijs gevraagd wanneer de boom alleen wordt omgehaald. En prijs gevraagd wanneer de boom ook in stukken wordt gezaagd en de stronk wordt verwijderd. Wij wilden de boom in eerste instantie zelf omhalen, is financieel natuurlijk gunstiger. Maar helaas staat de boom wat scheef waardoor hij de andere kant op zou vallen. En dat durven we niet aan. We kunnen eventueel foto's mailen.