Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Stevensweert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Stevensweert heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Stevensweert u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Stevensweert of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Stevensweert bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, volledige aanleg tuin, complete tuinrenovatie, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, zandbed aanleggen en terras ophogen en vergroten inclusief herbestraten, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren, nieuwbouwtuin aanleggen, volledige tuinaanleg, tuin leeghalen en bestraten, tuin egaliseren en bestraten met grind en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Stevensweert staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Stevensweert:

Herhaaldelijk onderhoud grote tuin

Wij zijn een jong stel die veel werkt en daardoor weinig tijd aan onze grote tuin (ongeveer 250 m2) kunnen besteden. Daardoor zijn wij op zoek naar iemand die dit uit handen kan nemen. In overleg voor regelmatig onderhoud, gemiddeld 6x per jaar. Ook staan we er voor open om je gratis te laten overnachten in onze luxe bed en wellness. Het gaat om onderhoud, waaronder de heg snoeien, planten bij werken en onkruid verwijderen. Voor de rest hebben wij er geen kijk op.

Waterput boren in de achtertuin

Achtertuin heeft een grootte van circa 250 m2. Ik wil graag een waterput aanleggen. Het grondwater zit ongeveer op 4 meter diepte. Tuin is lastig bereikbaar voor zwaar materiaal in verband met een trapje en poort.

Schuttingdelen van composiet plaatsen

Ik wil 10 composieten schuttingen geleverd en geplaatst hebben voor mijn tuin. Het gaat om schuttingdelen van 180 bij 180 cm. De tuin is helemaal toegankelijk, dus er is een achterom. De schutting komt op een stukje op het terras en nog een ander stukje, het is een rechte schutting die geplaatst moet worden.

Composiet schuttingdelen plaatsen en leveren

Het plaatsen en leveren van 10 composiet schuttingdelen

Nieuwe schutting plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van een hout schutting met betonnen onderrand of geheel betonschutting. Het gaat om een lengte van 18 meter dan een hoekpaal en dan nog een gedeelte van 15 meter. Dit gedeelte van de tuin is goed te bereiken en er is geen oude erfafscheiding aanwezig.

Schutting op maat maken

We zijn op zoek naar 4 op maat gemaakte grenen schuttingen. Maat: 256,5 x 180 cm; 260 x 180 cm; 261 x 180 cm; 255 x 180 cm. Verticale planken, rvs geschroefd, geen doorkijk, drie stevige horizontale balken/planken voor max. stevigheid. Schuttingen worden op het zuid-westen geplaatst, dus veel wind!! Graag een offerte. Gaat dus om het op maat maken en leveren van de schutting. Schutting hoeft niet geplaatst te worden.