Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin egaliseren voor tuinscherm:

Tuin egaliseren voor tuinscherm

Wij willen een 6,5 meter tuinscherm laten plaatsen maar de grond moet nog voorbereid worden. Wat zou dit kosten?
Onze klant uit Sittard (Limburg) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin egaliseren voor tuinscherm uit heel Nederland:

Tuin opknappen

55m2 tuin en 13m2 Cor en achtertuin opknappen. Egaliseren, bandje eromheen en betegelen. Plus reparatie drie tuinhekpalen. Stroompunt tuin en verlichting verplaatsen. Voorwaarde is binnen een maand starten. Foto’s en tuintekening beschikbaar bij interesse.

Tuin egaliseren en bestraten

We willen graag tegels in de tuin. Hiervoor zal de tuin eerst wat afgegraven en vervolgens weer aangevuld moeten worden. Daarna willen we graag de tegels plaatsen (50/50 betontegels). We zien graag een offerte tegemoet

Tuin egaliseren en aanleggen

Tuin van 29 m2 van een nieuwbouw woning: - Uitgraven - Egaliseren - 20 m2 tegels aanleggen van 60x60 - 9 m2 kunstgras - 12 meter schutting met smalle horizontale latten van hardhout

Tuin laten egaliseren en bestraten

Een jaar geleden zijn wij in de Lier komen wonen. Na een heftig jaar vol met verbouwingen ben ik mij aan het oriënteren om mijn tuin aan te pakken. Het gaat om een tuin met van ongeveer 15 bij 6,5 meter. In deze tuin staat een vrijstaande garage, tuinhuis en een kleine uitbouw. Hiervan is ongeveer 67 m2 ware tuinoppervlak. Hiervan willen wij ongeveer 30-40 m2 betegeld hebben (beton/natuur tegel afgewisseld met gebakken klinkers) ongeveer 15 m2 aan plantenbakken en ongeveer 10-20 m2 aan grasstroken. Bijgevoegd een ontwerp van de tuin. In dit ontwerp zijn de bruine vlakken de plantenbakken. Groen het gras, rest is tegels. Kleuren zijn niet zoals het moet worden. Ik heb misschien geen groot budget maar ik ben wel benieuwd wat mijn mogelijkheden zijn. Ik hoor graag wat u te bieden heeft.

Tuin aanleggen

Het aanleggen van bielzen 2 stuks van 130 cm en 4 stuks van 200 cm en 24m2 gras waarvan die 24 m2 omploegen en egaliseren voor de grasmatten

Tuin egaliseren

Een stuk tuin a 35 m2 egaliseren en toevoegen van zand ten behoeve van voorbereidingen plaatsen kunstgras. Plaatsen kunstgras en zeil doen we in principe zelf maar een aparte prijsopgave hiervan zou fijn zijn. Stukken kunstgras (3 stuks à 4 m x 2,2 m) zijn reeds aanwezig. Graag hoor ik van jullie.

Tuin leeghalen en egaliseren

Onze achtertuin van ca 5,5 bij 10 bestaat voor ca 1/3 uit gras en een border. Dit moet er uit en afgevoerd worden. Het andere deel is bestraat maar deze tegels moeten er uit en dan moet er opgehoogd worden. Daarna moet 2/3 van de tuin bestraat worden.

Achtertuin aanleggen met nieuwe tegels

In de achtertuin moeten de oude tegels verwijderd worden, grond opnieuw egaliseren en nieuwe tegels van 60 x 60 x 4 gelegd worden. Tuin is 10m lang en 5m breed. Her en der waarschijnlijk tegels op maat snijden.

Bovenlaag tuin verwijderen en vervolgens egaliseren

Tuin egaliseren, bovenlaag cm of 10 verwijderen. We willen er zelf gras inzaaien. Ik denk 80 m2.

Tuin egaliseren en ophogen

We willen onze tuin (40 m2) laten ophogen en egaliseren en borders laten plaatsen (2x 8,5 meter). Zou dit eventueel In mei gedaan kunnen worden?

Partners

Partners van Casius