Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Roermond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Roermond heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Roermond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Roermond of directe omgeving.

402 klanten uit Roermond bevelen een bij Casius in Roermond aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Roermond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven en zand terug storten, tuinen aanleggen, tuin nieuw inrichten incl aanpassen terras en oprit, grote tuin draineren en ophogen, tuin bestraten, paar perkjes en omheinen met schutting, tuin opnieuw indelen, grenen schutting plaatsen, leveren incl. plaaten van schutting, tuin egaliseren en bestraten met verlichting, aanleggen terras inclusief egaliseren, de gehele voortuin renoveren, uitgraven en opvullen 38 nieuwbouwwoningen, achtertuin onderheien en betonnen vloer, tuin ophogen, vlonderterras plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Roermond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Roermond:

Waterput pulsen

Ik zoek een hovenier die in de binnenplaats een waterput kan maken ten behoeve van het sproeien van de tuin. De tuin is niet bereikbaar voor het grote geschut.

Tuin egaliseren en bestraten

Graag laat ik de achtertuin egaliseren. De totale oppervlakte van de tuin is 175 m2. Er zal 50 m2 bestraat moeten worden met keramische tegels en de overige 125 m2 wordt kunstgras. De tuin is alleen via de woning te bereiken.

Tuin betegelen

Ik zou graag de tuin willen betegelen, in totaal 37m2, hierin wil ik ongeveen 10m2 kunstgras laten zetten, dus voor de tuintegels blijft er 27m2 over.

Walnotenboom snoeien

Heb in de achtertuin een notenboom staan waarvan de bladeren bij de buren op het dak komen, en deze moet dus rondom gesnoeid. Diameter stam circa 50 cm met een hoogte van circa 7 a 8 meter. Tuin is redelijk bereikbaar. Zonder afvoeren van de materialen.

Schutting met tuinpoort laten plaatsen

Ik wil 1 nieuwe extra schutting plaatsen en een poort laten plaatsen. Het gaat om een schuttingdeel van 180 bij 180 en een poort van ongeveer 1 meter.

Poort en schutting monteren

Ik zou graag een poort 92 cm x 2 meter in mijn tuin hebben - met een extra schutting.

Boomstronken wegfrezen

Ik wil graag 2 x boomstronken uit de achtertuin weg laten frezen. Goed bereikbaar.

Plaatsen van een schutting

Na stormschade moet er een nieuwe schutting geplaatst worden. Graag in de offerte meenemen 3 schermen, 5 palen, poort en 2 paalvoeten. Er is geen voorwerk nodig. Betreft een verzekering kwestie.

Gras vervangen door kunstgras

4 bij 12 strook recht toe rechtaan. Tuin goed bereikbaar

Schuttingen laten plaatsen

De klant wil gra

Houten schutting plaatsen

Ik wil graag een houten geïmpregneerde schutting laten plaatsen. De lengte is ongeveer 8,5 meter, plus een poort van 100 cm breedte. De hoogte betreft 200 cm. Ik heb echter een betonnen tuin vloer. Er moet met een zware boorhamer gewerkt worden. Op dit moment is er geen erfscheiding aanwezig en de tuin is goed bereikbaar.

Betontegels op maat maken

We willen 3 betontegels/platen op maat laten maken voor onze oprit. Er hoeven geen auto's op te staan. De afmetingen zijn 2 meter x 3 meter en dat 3 x. Het gaat om een malletje maken, waarin beton gestort moet worden.

Waterput of waterbron in de tuin maken

Ik heb een bestaande waterput, maar na een paar minuten neemt de hoeveelheid water sterk af, dus ik denk dat deze vervuild is en onvoldoende water levert. Zou graag een nieuwe willen laten maken, die wel voldoende water levert. De plek kan in de buurt van de bestaande komen, dit is nog nader (samen) te bepalen. De achtertuin is goed te bereiken van buitenom met een poort van 1.5 a 2 meter. In het verleden kon hier een kleine graafmachine doorheen. De pomp mag ook geleverd worden.

Damwand in de tuin plaatsen

Wij willen graag een houten damwand laten plaatsen van 20 meter lang 1.80 meter hoog. Wij wonen in de winterbedding van de Maas en willen op deze manier ons grasveld vergroten. U bent altijd welkom om de situatie ter plaatse te komen bekijken.

Aanleggen terras en tuinpad

Op dit moment ligt er een groot terras van circa 40 m2 van grijze, beton klinkers, dat moet worden verwijderd. In plaats daarvan moet een kleiner terras worden aangelegd met gebakken Waaltjes met 2 of 3 smalle tuinpaadjes.

Composiet schutting en poort plaatsen

Ik wil graag een composiet schutting, inclusief palen en poort over een lengte van 16 meter (7.50 meter diep en 8.50 meter breed). De poort monteren op 8.50 meter.

Kleigrond vervangen door tuinaarde

Zware kleigrond langs de tuinmuur dient over een lente van 4 meter, breedte van 0,8 meter en diepte van 1,2 meter vervangen te worden door bemeste tuinaarde (lichte tuingrond, géén klei). E.e.a. volgens bijgaande schets. Met een smalle graafmachine (0,8 meter breed ) is de achtertuin te bereiken, de afstand van tuinmuur tot de gemeente-oprit ( waar een container kan staan) is 28 m. Ter plaatse van de strook grond die langs de tuinmuur vervangen moet worden, loopt een klinker pad dat verlegt dient te worden. Kunt u hiervoor een offerte maken ?

Coniferenhaag verwijderen en afvoeren

Ik heb een rij coniferen op de scheiding tussen mijn achtertuin en die van de buren die ik wil laten verwijderen. De heg is in totaal 13 meter lang en 2.5 m hoog. Er is een poortdeur en er kan eventueel een stukje schutting worden verwijderd, zodat er een kraantje naar binnen kan. Ik wil ook de wortels laten verwijderen. Al het afval wil ik laten afvoeren naar de milieustraat. Ik ontvang graag een offerte.

Schutting plaatsen

Ik zou graag een nieuwe schutting geplaatst hebben en de oude verwijderd. Het moeten verticale planken zijn i.v.m. huisdieren. Het betreft ongeveer 16 meter. Uiteraard ook met een afsluitbare poort. Geen idee wat ik hiervoor nodig heb, daarom vraag ik uw hulp en expertise, zodat er een (niet al te dure) mooie offerte gemaakt kan worden.

Onderhoud aan de vijver

Ik wil graag mijn vijver jaarlijks laten onderhouden, dit betekent dat de pomp en de vijver schoongemaakt moeten worden en dat er stenen en planten moeten worden herschikt. De vijver is 6 meter lang, 1 meter breed en 80 centimeter diep. Ik het een filter oase cws 6000, het water is na meting heel goed. Het betreft een gemetselde vijver.

Poort en schutting in de tuin plaatsen

Ik wil graag een poort en schutting laten plaatsen in mijn tuin. De poort is een dubbele, van ongeveer 1,80 meter breed. De schutting zal ongeveer 3 a 3,5 meter lang zijn. Het kunnen zowel tuinschermen worden als een losse schutting. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Achtertuin aanleggen

Ik wil graag de tuin laten egaliseren, bestraten en opsluitbanden plaatsen rond om de gehele tuin. De tuin is 42 m2 groot. Wij halen zelf de tuin leeg en zorgen voor zand en tegels. De tegels worden of 50 x 50 centimeter of 60 x 60 centimeter groot.

Coniferen weghalen en schuttingen plaatsen

Coniferen weghalen 10 meter. En schuttingen plaatsen

Coniferen verwijderen uit de tuin

Ik wil mijn tuin opknappen. Eerst de coniferen verwijderen. Prijsafhankelijk zal ik degelijke schuttingen geplaats willen hebben. 9 meter coniferen. Wil eerst offertes voordat ik mijn tel geef

Tuinschermen en palen plaatsen

Ik wil 7 tuinschermen met palen laten plaatsen. De palen moeten worden aangestort met menie/beton. Dit heb ik nog niet in huis. De andere materialen hebben we al aangeschaft. De schermen zouden op korte termijn geplaatst kunnen worden maar als dit qua planning beter uitkomt, mag het ook op een later tijdstip.