Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boomstronk verwijderen:

Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen ten behoeve van bestrating leggen. Diameter stronk ongeveer 40 cm. Stronk staat in de achtertuin. In de tuin een brede trap, 4 meter en 3 treden.
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boomstronk verwijderen uit heel Nederland:

Een boomstronk verwijderen

Graag met een strobbenfrees een boomstronk verwijderen uit de achtertuin. Er is een achterom met een breedte van 85 cm.

Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen zodat de oprit verbreed kan worden.

Boomstronk met forse wortels verwijderen

Wij hebben een boomstronk (diameter 60 cm) met forse wortels in de tuin die wij graag verwijderd en afgevoerd willen hebben. De tuin is bereikbaar via brandgang van 90 cm. Uitvoering zo snel mogelijk.

Boomstronk en wortels verwijderen

In onze tuin ligt nog een grote boomstronk (ongeveer 180 cm diameter) die we graag willen laten verwijderen. Deze staat in onze achtertuin en is bereikbaar via een poort (90 cm). Graag de boom en wortels verwijderen, eventueel met afvoeren.

Boomstronk verwijderen

Ik wil een boomstronk verwijderen. De doorsnede van de stam is 35 cm. Smalle toegang naar werkplek van 70 cm breed. Toegang vanaf de weg is 7 meter. Met de kraan met lange arm muurtje te overbruggen om frees op werkplek te brengen.

Boomstronk verwijderen

Ik heb een boomstronk van een flinke conifeer in mijn voortuin staan die ik compleet wil laten verwijderen en afvoeren. Tuin is goed bereikbaar (zie foto).

Boomstronk met frees verwijderen

Uit mijn voortuintje een boomstronk van een dennenboom weg freesen. Tuin is goed bereikbaar. Graag laten uitvoeren op een maandag.

Boomstronk verwijderen

In verband met het plaatsen van een nieuwe schutting wil ik de boomstronk die op de erfgrens staat laten verwijderen. De stronk heeft een doorsnede van 65 cm. Goed toegankelijk dankzij de stukke schutting.

Boomstronk met een stobbefrees verwijderen

Het gaat om één stobbe in de achtertuin. Soort boom: dennenboom. Diameter ca. 80 cm. Goed bereikbaar. Eén stobbe in de voortuin. Soort boom: conifeer. Diameter ca. 60 cm ook hier goed bereikbaar. In de buurt van de stobben staan geen obstakels. Maximale breedte freesmachine ca. 1 mtr. Freesdiepte: 50 cm.

Boomstronk met een stobbefrees verwijderen

Ik wil een oude stronk laten verwijderen in onze tuin. Doorsnede ca. 50-60 cm. Plaats is goed bereikbaar over verharde grond. Schutting en obstakels worden verwijderd. Zie foto's.

Partners

Partners van Casius