Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Maastricht of directe omgeving.

1198 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin totaal renoveren, printbeton in de tuin storten, tuin leeghalen en egaliseren, beschoeiing vervangen, tuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden, tuin renovatie, tuin herinrichten, nieuwbouw tuin aanleggen, ophogen tuinen en brandgang (burenproject), tuin leegruimen, bestraten en inrichten, tuin renoveren, tuin aanleggen, tuin renoveren en klimop van gevel verwijderen, nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen, tuin leeghalen en egaliseren, bestraten en graszoden leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Maastricht:

Waterput slaan of boren in de achtertuin

Graag een offerte voor het slaan of boren van een waterput (inclusief pomp en aansluiting) voor het besproeien van de tuin. Tuin is lastig bereikbaar. Ik heb een schematische tekening beschikbaar.

Slangenden kappen en afvoeren

Het betreft het kappen en afvoeren van een apenboom in de voortuin. De boom is ongeveer 8 meter hoog, diameter op borsthoogte 25 cm. Graag ontvangen wij een prijs voor het kappen van de boom en het rooien van de boom. Het afvoeren van het groen dient ook door de vakman gedaan te worden. Er is een omgevingsvergunning afgegeven.

Tuinschermen plaatsen

Tuinscherm plaatsen in achtertuin met houten schermen met bijbehorend plaatsingsmateriaal en verankering in de bodem door manchetten etcetera. Lengte totaal 13 meter verdeeld over 7 schermen met ankerpalen ertussen en bevestiging van schermen aan palen. Geen betonstorting, geen verdere afwerking noodzakelijk, puur plaatsen van schermen en palen en bevestigen van schermen aan palen.

Composiet schutting laten plaatsen

Samen met mijn buurman willen wij in het komend voorjaar (april/mei) onze oude tuinafscheiding vervangen door Composieten tuinschermen. Onze tuin is ongeveer 19 á 20 meter lang. De oude tuinschermen van hout worden door mij en mijn buurman zelf verwijderd. Materialen worden door mij en mijn buurman besteld.

Klussen in de tuin

Ik wil graag een schutting geplaatst hebben in de tuin van 2 hele platen en een beetje van 30 cm. Op korte termijn.

Composiet schutting met deur plaatsen

Ik heb 12 composiet schuttingsdelen, 1 poortdeur en 13 palen besteld. Graag laat ik dit op korte termijn door de vakman plaatsen. De bestaande erfafscheiding zal ik zelf gaan verwijderen. Onze tuin bij de hoekwoning is goed bereikbaar.

Houten tuinschutting met gefundeerde palen plaatsen

Wegens de storm moeten er 2 gefundeerde tuinpalen in verzinkte paalhouders vervangen worden. En er moeten 3 houten schutting schermen geplaatst worden.

Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen ten behoeve van bestrating leggen. Diameter stronk ongeveer 40 cm. Stronk staat in de achtertuin. In de tuin een brede trap, 4 meter en 3 treden.

Taxushaag verwijderen

We hebben een stuk grond bij onze tuin gekocht alleen daar staat een haag, ik geloof taxus. Maar daar moet de nieuwe brandgang komen dus ze moeten weg.

Schuttingen laten plaatsen

Graag laat ik een nieuwe schutting plaatsen. Het gaat om betonnen palen en onderplaten en houten schuttingsdelen in een antraciete kleur. Het gaat over een deel van 22.10 meter en 1.80 meter hoog en een deel van 8.35 meter lengte en 1.30 meter hoog. De oude erfafscheiding zullen wij zelf verwijderen.

Ligusterhaag verwijderen

De ligusterhaag moet verwijderd worden. De hoogte 2 meter, breedte 1 meter, lengte in 2 delen, een deel 4 meter een deel 9 meter. De vakman moet het puin afvoeren. 8 september gaat een aannemer nog een muur bouwen. Als het niet lukt moet ik met de aannemer gaan bellen en ik ga vandaag op vakantie tot volgende week maandag.

Timberlane tuinschermen plaatsen

Wij willen onze tuinafscheiding gaan vervangen. Wij zullen de bestaande afscheiding zelf verwijderen en afvoeren. Daarna moeten er 8 palen worden geplaatst, stenen dragers en daarop 7 Timberlane composiet schermen. Wij ontvangen graag een offerte voor de montage.

Stenen- of grindschutting plaatsen

Onze tuin is aan de achterzijde 15 meter breed. Er staan daar bomen, een oud hekwerk met gaas en begroeiing. Wij willen daar graag een steenschutting of grindschutting laten plaatsen van ongeveer 150 cm hoog. We laten de situatie hier graag even beoordelen en de mogelijkheden bekijken. Daarna ontvangen wij graag uw plan van aanpak en offerte.

Waterput boren in de achtertuin

Ik zou graag in mijn achtertuin (goed bereikbaar) een grondwaterput laten slaan/boren/maken voor het water geven van mijn tuin, (bomen/struiken/boomgaard/grasveld). Weet niet of dit vergunning plichtig is en ik weet ook niet hoe diep het water in de grond zit. Graag een vrijblijvende offerte voor wat betreft de mogelijkheden, en een prijsopgave. Mijn perceel heeft in totaal (inclusief bebouwing) een oppervlakte van bijna 1000 vierkante meter.

Tuin leeghalen, afgraven en egaliseren

Graag zou ik willen mijn tuin is 8x4 hem 5cm uitgraven en afvoeren

Voortuin leeghalen, afgraven en egaliseren

De tuin 5 cm uitgraven. De is een deel van 8 x 4 meter. Ook drie bielzen en een boomstronk verwijderen en afvoeren. Daarna egaliseren. In de voortuin die goed bereikbaar is. Wat zou het gaan kosten en wanneer kan het uitgevoerd worden?

Boom met wortels verwijderen

Onze boom staat dicht bij het huis, takken tikken tegen de ramen en de wortels duwen de stoeptegels omhoog

Schutting plaatsen met dubbele poort

Ik wil graag een nieuwe schutting plaatsen in mijn tuin. Het gaat om een dubbel poort, een scherm en een deur. Ik ben ook bereid om de materiaal apart te kopen wanneer dat voordeliger is. Ik heb wel gemeten maar ik weet niet of de metingen kloppen, dus liever heb ik dat er iemand komt kijken. De nieuwe schutting moet volledig van hout worden. De tuin is goed bereikbaar van buitenom. Graag ook de oude delen verwijderen en afvoeren.

Houten schutting plaatsen

We zouden graag een schutting willen plaatsen van totale lengte 34 meter bij 2 meter hoog. Met 1 (loop- en fiets) doorgang. We kijken nog naar verschillende houtsoorten maar steigerhout is een optie (verticaal) en red cedarhout (horizontaal) vinden we ook erg mooi.

Hout-met-beton schutting bij tuinen plaatsen

IK wil voor onze tuin en die van de buren een offerte aanvragen voor het plaatsen van nieuwe hout-met-beton schuttingen met 2 poortdeuren. De schutting op de erfgrens is 880 cm lang. De totale lengte van de schuttingen aan de achterzijde is 12 meter met daarin 2 poorten van 120 cm breed. Aan de rechterzijde van 1 tuin komt bovendien nog een stuk schutting van 320 cm lang. We zullen zelf de bestaande schuttingen verwijderen en afvoeren en zorgen dat de werkplek gereed is. We willen betonnen palen en onderplaten met een rotsmotief aan beide zijden. We willen duurzame houten schuttingdelen. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken. We ontvangen hierna graag uw offerte met daarin een afzonderlijke post voor de materialen. Bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben genieten onze voorkeur maar bij een uitstekende aanbieding zijn we zeker flexibel qua planning.

Boom rooien in een stadstuintje

Boom rooien in stadstuintje. Goed bereikbaar via tuinpoort. Eventueel stam verwijderen

Tuin egaliseren, grasmat aanleggen en graafwerk voor terras

Wij willen heel graag onze tuin laten egaliseren, grasmatten laten plaatsen en 20 m² laten uitgraven voor de aanleg van een betonnen terras. We laten de tuin hier graag even beoordelen en opmeten en ontvangen daarna graag uw offerte. Het betreft een locatie op 8,7 km afstand van Maastricht in België.

Snoeien en rooien van bomen

Ik heb een boom in mijn achtertuin staan circa 8 tot 10 meter hoog. Ik wil graag een eerste indicatie van de kosten van flink terugsnoeien en kappen.

Afscheiding aan straatkant maken

Oude afscheiding verwijderen en het muurtje en dan een afscheiding van 9,5 meter combinatie van hout en beton. Daarbij een poort erin verwerken van 1 meter. We horen graag van u

Tientallen boomstronken verwijderen

Hierbij vraag ik bij u een offerte aan voor het verwijderen van een aantal boomstronken. Het zijn er in totaal 24 met diameter lengte tussen de 5 cm en 1 meter. Het betreft een gesloten achtertuin met enkel een doorgang van maximaal 83 cm.