Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Maastricht of directe omgeving.

1228 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin egaliseren, bestraten en gras zaaien, twee nieuwbouw tuinen aanleggen, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, kunstgras leveren en aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Maastricht:

Achtertuin aanleggen

Het betreft de aanleg van de achtertuin voor onze nieuwbouwwoning. De tuin is circa 76 m2. Waarbij de tuin 9,5 meter diep is en 8 meter breed. We willen deels (circa 2/3) betegeling, deels (circa 1/3) (kunst)gras en langs de schutting enkele beplanting. Rechts achterin de tuin staan een grote boom, welke we wat zouden willen besnoeien. Graag een complete offerte, inclusief materialen en manuren. Geen voorwerk nodig.

Hek in de voortuin laten plaatsen

Ik zou graag wat hulp willen bij het plaatsen van een tuinhek met een poortje in mijn voortuin. Het gaat om 2 hekjes van 2 meter en 1 hekje van 3 meter. Geen voorwerk of iets dergelijks.

Conifeer kappen en verwijderen

Conifeer staat in voortuin. Langs wandelpad is een klein weggetje. Omringd door huizen zeer dichtbij. Ongeveer 10 meter hoog. Bij de grond omtrek: 2,10 meer dan 1,50 meter.

Grasmatten leggen

In de achtertuin heb ik zelf de vijver verwijderd. Hier zal de grond nog met ongeveer 10 cm opgevuld moeten worden en daarna grasmatten geplaatst. De oppervlakte is ongeveer 20 m2 en goed bereikbaar.

Schuttingen plaatsen

Wij willen graag schuttingen laten plaatsen over een lengte van 22,10 meter en een lengte van 8,35 meter.

Beukenhaag verwijderen

Wij willen graag een beukenhaag verwijderen van 7 meter lang

Boomstronk verwijderen

In verband met het plaatsen van een schutting en opnieuw beplanten moet een boomstronk van een sering worden verwijderd. De stronk is 60 bij 100 cm.

Tuinschutting en schuttingdeur plaatsen

Wij willen graag onze huidige houten schutting laten weghalen en een nieuwe laten plaatsen inclusief een schuttingdeur. Wij willen graag een composiet schutting. In totaal een lengte van +/- 9 meter incl hoek.

Boom kappen of snoeien

Bij ons in de achtertuin staat een boom die we willen laten kappen/Snoeien. Deze is behoorlijk scheef gaan groeien. En hangt over de schutting in het gezamenlijke pad . Daarbij drukt de boom ook tegen de schutting aan. Wortels of stronken mogen blijven zitten.

Voor- en achtertuin ontwerpen en eventueel inrichten

Voortuin 6,40 meter x 6,80 meter ontwerpen en verbouwen, Achtertuin 6,40 meter x 13 meter + 3,70 meter x 6,80 meter ontwerpen en verbouwen

Composiet vervangen door keramische tegels

Momenteel hebben wij een terras van composietplanken. Deze willen we vervangen door keramische tegels met hout design. Het terras heeft globaal de vorm van een rechthoekige driehoek en heeft een oppervlakte van 20-25 m2. Het oude terras dient te worden opgebroken en afgevoerd, svp opnemen als stelpost, wellicht dat we dit zelf kunnen/willen doen. Vervolgens dient de ondergrond, momenteel gewoon zand/tuinaarde, dusdanig verstevigd te worden dat er dikke keramische tegels, 30 x 120 x 4 cm, gelegd kunnen worden. Aangezien het terras 5-10 cm hoger is dan de rest van de tuin dient het geheel omsloten te worden met betonnen banden op de korte kanten en een natuurstenen band op de lange kant. Zoals op de foto te zien is ligt het huidige terras om 3 bomen heen. Het is de bedoeling dat het nieuwe terras op 40-50 cm van de stammen begint en dus niet door gelegd wordt tot aan de heg. Er is geen achterom! Af- en aanvoer dient te geschieden door de bijkeuken en de garage.

Waterput slaan of boren in de achtertuin

Graag een offerte voor het slaan of boren van een waterput (inclusief pomp en aansluiting) voor het besproeien van de tuin. Tuin is lastig bereikbaar. Ik heb een schematische tekening beschikbaar.

Slangenden kappen en afvoeren

Het betreft het kappen en afvoeren van een apenboom in de voortuin. De boom is ongeveer 8 meter hoog, diameter op borsthoogte 25 cm. Graag ontvangen wij een prijs voor het kappen van de boom en het rooien van de boom. Het afvoeren van het groen dient ook door de vakman gedaan te worden. Er is een omgevingsvergunning afgegeven.

Tuinschermen plaatsen

Tuinscherm plaatsen in achtertuin met houten schermen met bijbehorend plaatsingsmateriaal en verankering in de bodem door manchetten etcetera. Lengte totaal 13 meter verdeeld over 7 schermen met ankerpalen ertussen en bevestiging van schermen aan palen. Geen betonstorting, geen verdere afwerking noodzakelijk, puur plaatsen van schermen en palen en bevestigen van schermen aan palen.

Composiet schutting laten plaatsen

Samen met mijn buurman willen wij in het komend voorjaar (april/mei) onze oude tuinafscheiding vervangen door Composieten tuinschermen. Onze tuin is ongeveer 19 á 20 meter lang. De oude tuinschermen van hout worden door mij en mijn buurman zelf verwijderd. Materialen worden door mij en mijn buurman besteld.

Klussen in de tuin

Ik wil graag een schutting geplaatst hebben in de tuin van 2 hele platen en een beetje van 30 cm. Op korte termijn.

Composiet schutting met deur plaatsen

Ik heb 12 composiet schuttingsdelen, 1 poortdeur en 13 palen besteld. Graag laat ik dit op korte termijn door de vakman plaatsen. De bestaande erfafscheiding zal ik zelf gaan verwijderen. Onze tuin bij de hoekwoning is goed bereikbaar.

Houten tuinschutting met gefundeerde palen plaatsen

Wegens de storm moeten er 2 gefundeerde tuinpalen in verzinkte paalhouders vervangen worden. En er moeten 3 houten schutting schermen geplaatst worden.

Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen ten behoeve van bestrating leggen. Diameter stronk ongeveer 40 cm. Stronk staat in de achtertuin. In de tuin een brede trap, 4 meter en 3 treden.

Taxushaag verwijderen

We hebben een stuk grond bij onze tuin gekocht alleen daar staat een haag, ik geloof taxus. Maar daar moet de nieuwe brandgang komen dus ze moeten weg.

Schuttingen laten plaatsen

Graag laat ik een nieuwe schutting plaatsen. Het gaat om betonnen palen en onderplaten en houten schuttingsdelen in een antraciete kleur. Het gaat over een deel van 22.10 meter en 1.80 meter hoog en een deel van 8.35 meter lengte en 1.30 meter hoog. De oude erfafscheiding zullen wij zelf verwijderen.

Ligusterhaag verwijderen

De ligusterhaag moet verwijderd worden. De hoogte 2 meter, breedte 1 meter, lengte in 2 delen, een deel 4 meter een deel 9 meter. De vakman moet het puin afvoeren. 8 september gaat een aannemer nog een muur bouwen. Als het niet lukt moet ik met de aannemer gaan bellen en ik ga vandaag op vakantie tot volgende week maandag.

Timberlane tuinschermen plaatsen

Wij willen onze tuinafscheiding gaan vervangen. Wij zullen de bestaande afscheiding zelf verwijderen en afvoeren. Daarna moeten er 8 palen worden geplaatst, stenen dragers en daarop 7 Timberlane composiet schermen. Wij ontvangen graag een offerte voor de montage.

Stenen- of grindschutting plaatsen

Onze tuin is aan de achterzijde 15 meter breed. Er staan daar bomen, een oud hekwerk met gaas en begroeiing. Wij willen daar graag een steenschutting of grindschutting laten plaatsen van ongeveer 150 cm hoog. We laten de situatie hier graag even beoordelen en de mogelijkheden bekijken. Daarna ontvangen wij graag uw plan van aanpak en offerte.

Waterput boren in de achtertuin

Ik zou graag in mijn achtertuin (goed bereikbaar) een grondwaterput laten slaan/boren/maken voor het water geven van mijn tuin, (bomen/struiken/boomgaard/grasveld). Weet niet of dit vergunning plichtig is en ik weet ook niet hoe diep het water in de grond zit. Graag een vrijblijvende offerte voor wat betreft de mogelijkheden, en een prijsopgave. Mijn perceel heeft in totaal (inclusief bebouwing) een oppervlakte van bijna 1000 vierkante meter.