Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Maastricht of directe omgeving.

1294 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, tuin van 5000 m2 egaliseren, parkeerzone voorzien van grind en hekwerk plaatsen, schuttingen plaatsen, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin aanleggen, tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen, complete tuin aanleggen, tuin ontwerpen en aanleggen, tuin renoveren van 210 m2, schutting plaatsen in meerdere tuinen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Maastricht:

Plaatsen van tuinpoort

Ik wil een nieuwe tuinpoort plaatsen plus ernaast een stuk schutting van 1.90 m. Aanschaffen optioneel.

Voortuin leeghalen en daarna betegelen

Voortuin leeghalen (bestrating, gazon, enkele struiken/boompjes) en geheel betegelen. Een en ander al dan niet ook met behulp van ons uit te voeren. Onderhoudsvriendelijke tuin voor ogen. De tuin zal rond de 30m2 groot zijn en is al deels leeggehaald.

Jeu de boulesbaan aanleggen

In onze tuin van het complex willen wij een jeu de boulesbaan laten aanleggen. Kunt u ons hiervoor enkele offertes doen toekomen.

Meerdere stronken en wortels verwijderen

Ik wil een stronk van een boom laten verwijderen in mijn achtertuin, inclusief de wortels. Verder zijn er nog 3 conifeer stronken weg te halen, en één in de voortuin. De locatie is voldoende toegankelijk. Een vergunning voor de boom vraag ik één dezer dagen aan.

Egaliseren van mijn tuin

Voor aanvang van de werkzaamheden is de tuin leeg en de grond is gefreesd! De tuin moet geëgaliseerd worden voor het aanleggen van een nieuwe grasmat! Het te egaliseren gedeelte betreft 30 x 10 meter! Aanleg graszoden kan ik zelf. Het gaat dus alleen om het egaliseren van de tuin.

Tuinpoort plaatsen

Ik wil een tuinpoort laten plaatsen. In de poort moet een slot bevestigd worden. Materiaal om te plaatsen is aanwezig. Een paal aan de muur en een paal tegen een bestaande paal. Poort moet naar buiten draaien. Tevens moet nog bewerkt worden met meni. De afmeting van de poort 100×200 cm. De palen zijn 6,8 × 6,8 cm en hoog 240 cm en moet in de beton gezet worden.

Bestrating, schutting en poort vernieuwen

Ik ben op zoek naar een hovenier die in mijn tuin de bestrating (27 m²), schutting (11 meter) en een poort kan vervangen.

Waterput slaan

Ik wil graag een offerte voor het slaan van een waterput en eventuele bijbehorende pomp in mijn tuin (250 m2). Ik weet niet hoe diep het water zit maar het dient zo diep te worden opdat schoon drinkbaar water opgepompt kan worden. Primaire doel is bewatering van tuin en vijver. Locatie van de waterput is onbelangrijk zolang deze maar in de achtertuin geplaatst wordt. Rond de tuin is een hek van ruim 2 meter hoog. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 250 m2

Vijf tuinhekken leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die 5 tuinhekken kan leveren en plaatsen. scherm multi gren 180 FSC 5 stuks, paal vierkant 68x68x180 cm 5 stuks, paalpunthouder 71x71xHDIP verz, 5 stuks en nomix fast concrete 20 kg of minder. Is voor 5 palen. Ik krijg een deel vergoed via de verzekering dus offerte en bon is belangrijk. Komen jullie eerst kijken of meteen werken. En nemen jullie het materiaal mee of moeten we zorgen dat het er al is. Wellicht moet er ook een struik verwijderd worden.

Waterput op zonne-energie boren in de achtertuin

Ik zou graag een waterput laten boren in mijn achtertuin. Ik heb een beetje onderzoek gedaan en ik wil graag iets waarmee op Zonne-energie water omhoog kan worden gepompt. De oppervlakte van de achtertuin is 600 m2. De plek waar ik de pomp wil hebben is achterin mijn tuin, op het hoogste punt van een kleine helling, het is niet stijl, maar duidelijk een helling. Het grondwater bevindt zich mogelijk op een diepte van 7 meter. De plek is niet heel makkelijk te bereiken met grote machines. Er is een brede trap dat naar het gazon leidt. Daar heb ik een plank over liggen waar met een gevulde kruiwagen opgereden kan worden, als het zwaarder wordt dan dat, moeten er stalen planken komen. het hoeft van mij niet heel grootschalig, het is alleen voor eigen gebruik.

Tuin afgraven en bestrating verwijderen

Tuin afgraven en bestrating (deels) verwijderen circa 6 m3 + afvoeren. Daarna zand erin (voor bestrating) en egaliseren. De tuin is bereikbaar via brandgang en is circa 25 meter van de openbare weg/parkeerplaats.

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Er dient 8 meter schutting in totaal, 3 schermen, 1 poort en 1 schotje, vervangen te worden. De schuttingsdelen worden van houten en de palen van beton. Eventueel wil ik ook betonnen onderplaten. De tuin heeft een achterom.

Plaatsen tuinpoort

Ik wil een tuinpoort (90 x 180 cm) op een lengte van 135 cm laten plaatsen. Plek: tussen het huis en de garage schuin. De materialen zouden wij zelf kunnen bezorgen.

Tuin egaliseren en bestraten

Ik heb een kleine tuin van 15 m2 met een eenvoudige bestrating (minimalisme). De muren graag voorzien van groen. En boven de zitplaatsen wil ik een elegant waterdicht doek (oprolbaar).

Border maken met stapelblokken

Ik zoek een hovenier die een grote border kan creëren door middel van stapelblokken. Het moet een gebied van ongeveer 4 bij 6 kunnen omheinen. De border moet ongeveer 30 cm hoog worden en in zijn geheel worden opgevuld met aarde.

Composiet terras aanleggen

Wil graag een terras van 300x900 cm aanleggen van composiet planken. Lengte planken 3. 00 m. De onderleggers kunnen geplaatst worden op een bestaande betontegels die over de hele oppervlakte van 300x900 liggen. Ik begrijp dat dit vlonder terras van composiet dan ongeveer 5 á 6 cm hoger zal komen te liggen. Dat is prima. Graag een overzicht van de kosten voor het maken van dit terras. Materiaal kan ik zelf voor zorgen.

Vijver dempen

Ik wil de vijver verwijderen. Hij is ongeveer 4 bij 3 meter. Hij moet plaats maken voor een stuk grond tbv bloemen en planten. Wat kost het om deze klus (eventueel gedeeltelijk) te klaren?

Bamboe verwijderen en tuin herstellen

Ik ben op zoek naar een hovenier die bamboe uit mijn tuin kan verwijderen en de tuin kan herstellen.

Vijver repareren

Onze vijver loopt langzaam leeg. Ik heb twee gaatje ontdekt en geplakt. Maar de vijver zakt verder in en blijft dan op een bepaald (laag) niveau staan. Ik kan hem niet helemaal leegscheppen omdat er nog visjes en kikkers in zitten. Met visuele inspectie kom ik er niet achter waar het water weg loopt. Ik hoop dat een vakman dat wel kan en het lek kan herstellen.

Schuttingen plaatsen

Het betreft het plaatsen van 5 schuttingsdelen van 180 x 180 cm en het plaatsen van een poortdeur van 110 cm. De palen dienen van hout of beton te worden en de tuin is goed te bereiken. Ik zou graag separaat een prijs ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van de oude schutting.

Schuttingen plaatsen

Ik wil graag rondom de tuin schuttingen laten plaatsen en de oude schuttingen verwijderen. Het gaat om 6 stuks schuttingen en 1 poort. Wat gaat zoiets kosten? De delen zijn 180 bij 180 en de poort 180 bij 100 cm.

Tuin egaliseren

Ik wil graag mijn achtertuin laten egaliseren en bestraten 6 x 8 m. Ik zorg zelf voor de tegels.

Coniferen verwijderen uit achtertuin

Ik zoek een bedrijf die circa 60 meter coniferen kan verwijderen op de afscheiding van onze achtertuin. De coniferen zijn met tractor/apparatuur goed te bereiken, perceel grenst aan weg/weiland.

Schutting laten plaatsen

Ik wil in de tuin een schutting laten plaatsen tussen ons en de buren. Betreft 5 a 6 schuttingdelen van 180 bij 180 cm. Ik heb een achterom.

Waterput boren in de achtertuin

Graag willen wij een waterput laten boren voor grondwater in de achtertuin. De achtertuin is ongeveer 15 m2. Het grondwater zal tussen de 20-30 meter diep zijn.