Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor bomen snoeien:

Bomen snoeien

2 bomen snoeien, te hoog en te breed geworden
Onze klant uit Landgraaf (Limburg) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bomen snoeien uit heel Nederland:

Heg snoeien en coniferen en bomen

Onderhoudsklus

Tuin renovatie

Graag wil ik een offerte voor de renovatie van onze tuin. Een indeling/plattegrond is bijgevoegd. Betere ideeen zijn welkom. Wensen zijn: - bestaande schuur verplaatsen en verkleinen. is van beton platen. - inkijk belemmerende bomen langs schutting. - palmgras, varens, lavendel, hortensia, blauwe regen, geurende bloemen en struiken, hebben onze voorkeur. - onderhoudsvriendelijk, snoeien en grasmaaien is geen probleem. - wellicht het geheel wat ophogen. - bestaande vijgboom evt verplaatsen indien mogelijk.

Het laten snoeien van 30 bomen

Graag offerte voor bomen snoeien. Het gaat om 30 bomen.

2 bomen snoeien

Kleine tuin in Adam Zuid. Catalpa, is 15 jaar niet gesnoeid en behoeft aandacht. Boom in de tuin van de buren neemt veel licht weg:, snoeimogelijkheden?

snoeien hoge bomen

er hangen takken bij de buren in de tuin. Die moeten verwijderd worden

Snoeien 5 leilindes en 2 catalpa’s

Goedemiddag, Doordat zowel mijn vriendin als ik Corona hebben gehad lopen we achter met ons snoeiwerk. Kunt u ons laten weten wat het kost om 5 leilindes en 2 Catalpa’s te snoeien? Alle bomen zijn van een normaal formaat.

Tuin onderhoud en egaliseren bestrating

Wij hebben onlangs een nieuw huis gekocht in de Eilandbuurt in Almere. Graag zouden wij in contact komen voor het laten opstellen van een offerte voor het volgende: • 2 jaarlijkse onderhoud (mogelijk vaker, afhankelijk van de prijs) • Vernieuwen van gras • Overige ideeën zijn altijd welkom Toelichting Het betreft vrijstaande woning op een perceeloppervlakte van ca. 680m2. De tuin is overwegend bestrating en gras. Daarnaast een aantal bomen en heggen. Werkzaamheden welke in ieder geval in het onderhoudscontract opgenomen moeten worden: • Snoeien heggen • Snoeien bomen • Huidige bestrating opnieuw bestraten (egaliseren)

Tuinrenovatie in tuin van 65 m2

Onze tuin heeft nieuw terras nodig nieuwe tegels, een nieuwe schutting, het snoeien en verzorgen van onze bomen is ook nodig. Afhangen van tuindeur moet ook gebeuren. graag een mooie water ornament en verlichting juist aanleggen op tijdschakelaar ingesteld. Mijn tuin is rond 65 m2 maar kan ook iets groter zijn. Ik wil graag een oriënterend gesprek.

Regelmatige tuinonderhoud voor een bedrijfsterrein

Ik ben opzoek naar iemand voor tuinonderhoud voor een bedrijfsterrein. Het gaat al gauw om zo'n 200 m2. Voornaamste: taken zijn struiken en bomen snoeien, en onkruid verwijderen op regelmatige basis.

Tuin ophogen, bestraten en herstellen

Onze tuin is verzakt en moet opgehoogd. Eventueel bestaande bestrating en beplanting hergebruiken. Schuttingen aan passen. Bomen snoeien en laten staan.

Partners

Partners van Casius