Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Landgraaf te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Landgraaf heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Landgraaf u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Landgraaf of directe omgeving.

329 klanten uit Landgraaf bevelen een bij Casius in Landgraaf aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Landgraaf bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Landgraaf staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Landgraaf:

Bomen snoeien

2 bomen snoeien, te hoog en te breed geworden

Tuin afgraven (2 lagige tuin)

Onze tuin bestaat uit 2 lagen, een hoog deel en een laag deel. Het hoge deel is erg lang en heeft geen privacy, het lage deel is krap en weinig ruimte. We willen het hoge deel inkorten (dus afgraven) en in de oorspronkelijke staat terug brengen. Dit betreft ongeveer 20 kuub. Er is een redelijk breed pad naar de tuin toe.

Schutting plaatsen en leveren

Wij willen graag 1 kant van onze inrit met een schutting. Ook willen wij een poort tussen de inrit en de tuin van ongeveer 90cm breed. Het gaat om een schutting van 13 meter lang, hout beton schutting.

Verwijderen van 13 dode Coniferen

Ze zijn denk ik minimaal 2 meter hoog het zijn er 13. Deze zijn dood en we willen graag een nieuwe schutiing

Kappen van 1 grote Den

Het gaat om het kappen van een hoge Den, in onze achtertuin. We hebben geen vergunning nodig. Bij de buren staat een dure Japanse Es, deze mag absoluut niet beschadigd raken. De stronk hoeft er niet uitgehaald te worden, deze willen wij op een bepaalde hoogte laten staan.

Omgevallen Pruimenboom rooien en nieuwe plaatsen

In mijn tuin is een pruimenboom door de harde wind omgevallen. Deze moet opgeruimd worden en er moet, als dat mogelijk is, een nieuwe boom geplaatst worden.

Bomen uit een tuin verwijderen

Ik zoek een hovenier die een drietal bomen kan verwijderen uit onze achtertuin. De tuin is bereikbaar per achterom. In onderling overleg bespreek ik graag de mogelijkheden voor het uitfrezen van de bomen. De grote boom is ongeveer 15 meter hoog en de twee kleine bomen zijn ongeveer 5 meter hoog. Het hout dient eventueel afgevoerd te worden.

Voortuin uitgraven en opvullen met tuinaarde

Ik zoek een hovenier voor het afgraven en ophogen van mijn voortuin. Het gaat om een tuin van 13 m2 wat ongeveer 30 cm moet worden afgegraven/opgehoogd. Het gaat om ophogen en egaliseren met aarde.

Boom weghalen

Er moet een flinke boom uit onze tuin verwijderd en afgevoerd worden, van circa. 5-6 meter hoog. De manier waarop moet even in overleg. De enige ingang is namelijk via de garage deur.

Taxushaag verwijderen

Ik heb een aantal Taxushagen te verwijderen, inclusief de stronken. In totaal ongeveer 20 meter en ongeveer 1 meter hoog.

Houten schotten als afscheiding plaatsen

In de achtertuin hebben wij 12 schuttingsdelen waarvan er zeker 4 slecht zijn. Deze wil ik graag laten repareren en als dit niet mogelijk is dan vervangen. De tuin en de delen zijn goed bereikbaar.

Schutting in de achtertuin vervangen

Ik zou graag de schutting in de achtertuin willen vervangen (afmeting schutting: 5.65 meter en 7.80 meter en een poort van 1.70 meter). Het is op een hoek, waarbij aan twee kanten schuttingen (met betonvoet) geplaatst moeten worden. Het liefst door een bedrijf dat de materialen ook kan meenemen.

Knotwilg verwijderen

Ik zoek een partij voor het verwijderen/frezen van een knotwilg (inclusief wortels). De boom is goed bereikbaar.

Oud gazon verwijderen en kunstgras leggen

Ik wil het oude gazon 10 cm laten afgraven, laten afvoeren en vervolgens opvullen met zand en egaliseren. Ook moet er een stabilisatie doek en kunstgras gelegd worden. De tuin is 540 bij 900 cm. Het gaat om de achtertuin die goed te bereiken is.

Boomstronken verwijderen

C.a. 20 boomstronken verwijderen (middel en klein) en 1 dikke verwijderen. Ik kan foto’s nasturen. Kunt u een scherpe prijs maken?

Tuin opnieuw inrichten met gras en omheining

Bestaande planten en struiken en 1 kleine boom eruit halen en dan gras aanleggen. Tevens omheining van draadgaas en 1 poort plaatsen. De oppervlakte van de tuin is circa 155 m2 en de lengte van de omheining is circa 27 meter zonder de poort van 1 meter breedte, Hoogte van omheining boven het maaiveld is 180 cm.

Tuinonderhoud laten uitvoeren

Gras onderhoud, snoeien, onkruid woeden, afvoer tuinafval

Schuttingen leveren en plaatsen

Wij willen of een 6 meter lange composiet schutting inclusief palen en dergelijke en plaatsen of 6 meter lange beton schutting, inclusief alle materialen en plaatsen. Graag advies hierover. Tuin is bereikbaar via de garage en berging.

Tuinpoort plaatsen

Ik wil graag een poort achter in de tuin. Poort moet compleet zijn en geplaatst worden. Breedte is 1 meter - is mogelijk 20 cm extra door middel van even snoeien van de heg die links en rechts aansluit aan de poort. Hoogte is 195 cm. Tuin is goed bereikbaar via brandgang achterin.

Waterput boren in de zijkant van de tuin

Ik wil een waterbron laten boren in de zijkant van mijn tuin, deze wil ik gaan gebruiken voor de beplanting en het (bij)vullen van de vijver. Graag ontvang ik hiervoor vrijblijvend een offerte. bereibaarheid tuin

WPC vloer en looppad in de tuin leggen

Wij overwegen om bij Praxis WPC materiaal aan te schaffen, dat dan gelegd moet worden op een looppad en betonnen ondergrond in onze tuin. Het looppad bestaat uit aarde met worteldoek en is ruim 1 meter breed en 5,5 meter lang. Het andere deel betreft een betonnen ondergrond achter onze garage en is 2 meter breed en 3 à 4 meter diep. Ik wil de klus hier even met u bespreken en ontvang daarna graag uw prijsopgave.

Haag verwijderen en afvoeren

Het betreft het verwijderen van ongeveer 10 meter heg en twee boomstronken. Ik heb eerlijk gezegd geen idee wat voor type heg het is, vandaar dat er wat foto's van zijn gemaakt. De heg is vrij toegankelijk aangezien er aan de achterkant van de heg nog een pad aanwezig is. De boomstronken zijn te zien op foto 1 en foto 3.

Achtertuin voorzien van terrassen

De tuin bestaat uit twee delen. Op het onderste gedeelte willen we een terras maken van 3 x 4 meter. De rest willen we met grind/split gaan opvullen. Op het bovenste gedeelte komt een terras van 3 x 5 meter. Daarbij komt er nog een pad van enkele grote tegels vanuit het trapje naar het bovenste gedeelte tot achter in de tuin. Ook hier wordt de tuin verder gevuld met grind. Het grind leggen doen we zelf.

Hoge en lage schuttingdelen vervangen

Op de erfgrens met onze buren staat momenteel een schutting met houten palen en daartussen 12 hoge en 8 lagere schuttingdelen. De palen zijn nog in orde, maar de schuttingdelen willen we laten vervangen. We willen een betonnen onderplaat en verder schuttingdelen met verticale planken. We maken graag even een afspraak om de klus hier met ons te bespreken en alles in te meten. We ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Stenen terras aanleggen

Aan de zijkant van de woning willen wij graag een terras van 10 meter lang en 5 a 6 meter breed laten aanleggen. Verder dient er hier dakplantanen van ongeveer 5 bij 6 meter geplaatst te worden en een taxushaag van 6 meter lengte.