Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor dakterras en schutting vervangen:

Dakterras en schutting vervangen

Ik ben op zoek naar een hovenier die de vloer van mijn dakterras van circa 60 m2 en een deel van mijn schutting kan vervangen. Momenteel bestaat de vloer van het dakterras uit houten vlonders, deze dienen verwijdert, vervangen en afgevoerd te worden. Een deel van de schutting, circa 7m lang, moet ook verwijdert, vervangen en afgevoerd worden.
Onze klant uit Kerkrade (Limburg) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakterras en schutting vervangen uit heel Nederland:

Schutting plaatsen op dakterras

Ik zoek een timmerman die een schutting kan kan plaatsen rondom mijn dakterras. In deze schutting moet een poort verwerkt zijn. Het gaat om een poort en ongeveer 10 meter aan schutting van 180 cm hoog. De schutting gaan een hoek om en moet wind bestendig zijn.

Dakterras realiseren

Wij hebben vanuit de bouw een uitbouw. Wij willen op de uitbouw nu een dakterras maken. Het dak is beloopbaar, waardoor er alleen vlonders en een omheining zou moeten komen. Aan de kant van de buren, wij hebben een hoekhuis, zal een verhoogd scherm/schutting moeten komen. Het oppervlakte is 2 bij 5 meter. De toegang zal nu dan wel gemaakt worden door het kunststofkozijn inclusief raam te verwijderen er een deur inzetten. Het raam is van grond tot plafond. Graag zou ik willen weten wat ongeveer de kosten zullen zijn. Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben.

Schutting op het dakterras herstellen

Wij hebben een composiet dakterras van ongeveer 6 x 7 meter. Rondom staat een schutting van vierkante schermen. Deze zijn bevestigd aan palen, die op hun beurt bevestigd zijn aan het terras en de onderliggende balken. Door harde wind zijn de schermen in de loop van de tijd wat los gaan zitten en hangen nu wat naar voren. Op de foto's is dit goed te zien. We willen het graag weer laten vastzetten, zodat alles weer recht overeind staat. Misschien is een andere manier van bevestigen mogelijk? We horen het graag.

Schutting plaatsen op dakterras

Graag wil ik een schutting laten plaatsen op een plat dak achter mijn huis. Ik gok dat het om 7 a 8 tuinschermen gaat. De bevestiging zal aan de muur van huis zijn en de rand van het dak. Is dit mogelijk voor 15 juni? Graag al het plaatsingsmateriaal meenemen, ik kan het zelf namelijk niet vervoeren en het dak op krijgen. Het betreft een eerste verdieping! HEt dakterras is binnendoor via een gewone trap te bereiken en ook via één zijkant huis is met ladder vanaf de grond ook te bereiken. Het gaat om een vrijstaande bovenwoning.

Hekwerk om een dakterras laten maken

Graag zou ik een schutting om mijn dakterras laten bevestigen. De afmetingen zijn 8 meter diep 10 meter breed en we willen hem 1 meter hoog. Dit betreft dus een 26 meter lange schutting. De bevestiging zal door u bepaald moeten worden. De schutting moet op de eerste verdieping komen. De woning en tuin zijn goed bereikbaar.

Schutting plaatsen

Wij willen een schutting plaatsen. Betreft 18 schermen van 180 x 180 cm. Type scherm of schutting is nog in overleg met buren. Waarschijnlijk de Douglas. Eventueel nog 6 extra schermen plaatsen op dakterras.

Dakterras aanleggen van Douglas hout

Wij willen een dakterras aanleggen van Douglas hout. De dak bestaat uit twee gedeelte de punt een de platte gedeelte. De afmetingen van de dakterras 7,5 x 6,6 meter. 1.80 x 1.80 meter. Daarnaast moeten er schutting delen geplaatst worden. 2 stuks (2 x 1.80 cm) aan de ene zijde en en 3 stuks (3 x 1.80 cm) aan de andere zijde. Het dak is nu vrij van kiezels. Materialen kunnen van binnenuit het dakterras op gebracht worden.

Dakterras aanleggen

Betreft een dakterras bovenop de 4e verdieping van mijn appartement. Het trapgat met koepel vanuit de woonkamer is al gemaakt en de trap richting dak met een 45 graden draai naar links bovenin wordt gemaakt. Het dakterras zal een afmeting krijgen van 7 bij 2,8 meter met de lange kant richting zuiden en het trapgat in de noord westelijke hoek (gezicht richting zuiden). Gewenste werk bestaat in ieder geval uit het maken van de houten constructie (zwevende vloer op draagmuren), de houten vloer, het hekwerk en vaste houten bank in noord oostelijke hoek. Aan de westelijke en oostelijke grens liggen gedeeltelijk ijzeren balkondragers. Buurman aan westelijke kant legt ook een dakterras aan, dus daar zal een goede afscheiding (schutting of iets dergelijks) moeten komen.

Schutting op het dakterras plaatsen

Tijdens de storm zijn de schuttingen op mijn dakterras kapot gewaaid. Ik wil daarom graag 2 nieuwe schuttingen laten plaatsen op mijn dakterras. Ik denk dat ik het beste geimpregneerd hout kan plaatsen met wellicht wat ruimte tussen de planken zodat de wind er wat beter doorheen kan. Het gaat bij deze klus om het slopen en plaatsen van twee schuttingen. Volgens mij zijn de schuttingen ongeveer 5 m x 1. 70m (of wellicht is wat lager beter voor de wind) en dan aan beide kanten. Graag ontvang ik een offerte hiervoor. Houd er graag rekening mee dat de schuttingen stevig geplaatst dienen te worden omdat het flink kan waaien op mijn dakterras.

Schutting op het dakterras herstellen

Vanwege de storm van vorige week zijn er 2 stukken van de schutting op het dakterras in duigen gevallen. Graag zou ik een offerte willen van 2 stukken schutting (hoeft niet hetzelfde te zijn als op de foto, als het maar dicht komt te zitten) en het plaatsen van de schutting. Het gaat om een terras aan een binnenplaats en deze moet via de trap bereikt worden, even ter plekke bekijken of er eventueel nog extra versteviging nodig is. Het gaat om ongeveer 4 meter.