Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Kerkrade te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Kerkrade heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Kerkrade u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Kerkrade of directe omgeving.

369 klanten uit Kerkrade bevelen een bij Casius in Kerkrade aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Kerkrade bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, volledige aanleg tuin, complete tuinrenovatie, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, zandbed aanleggen en terras ophogen en vergroten inclusief herbestraten, tuinen afgraven en grond storten nieuwbouw 6 woningen, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren, nieuwbouwtuin aanleggen, volledige tuinaanleg, tuin leeghalen en bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Kerkrade staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Kerkrade:

Tuin afgraven en puin afvoeren

Graag willen wij onze tuin geheel op 1 niveau laten maken, afmetingen hoogste deel: breedte 6m, diepte 3,5 meter, hoogte 1 meter. Afmetingen lager deel: breedte 3 meter, diepte 3,5 meter, hoogte 65 cm. Steen en grond dient door uitvoerder te worden afgevoerd, tuin is enkel via het huis te bereiken.

Coniferen laten rooien en afvoeren en dubbel hekwerk plaatsen

Ik wil een nieuw hekwerk laten plaatsen en hiervoor moet mijn coniferenhaag verwijdert en afgevoerd worden. Een offerte voor en het verwijderen en plaatsen van een dubbele staalmat hekwerk zou ideaal zijn. Lengte haag 25 mtr breed 1.50 mtr. Via het trottoir is het makkelijk toegangelijk.

Dakterras en schutting vervangen

Ik ben op zoek naar een hovenier die de vloer van mijn dakterras van circa 60 m2 en een deel van mijn schutting kan vervangen. Momenteel bestaat de vloer van het dakterras uit houten vlonders, deze dienen verwijdert, vervangen en afgevoerd te worden. Een deel van de schutting, circa 7m lang, moet ook verwijdert, vervangen en afgevoerd worden.

Drie bomen kappen

Drie grote dennenbomen kappen. Er kan per direct gekapt worden ( zie foto).

Gazon aanpassen

Ik wil mijn oude gazon verwijderen, de grond egaliseren en echt of kunstgras laten leggen. Het oppervlak is 35 m2.

Tuinpoort inmeten en monteren

Ik heb tussen de garagemuur en een tussenmuur een ruimte van 101 cm en zou hier graag een nieuwe tuinpoort geplaatst hebben. Hiervoor zou ik graag eerst de poort willen laten inmeten alvorens ik deze ga bestellen.

Kunstgrasveld aanleggen

Graag vervang ik mijn grasveld in de tuin door kwalitatief en stevig kunstgras. De oppervlakte is ongeveer 30-35 m2.

Schutting met betonpalen herstellen

Ik moet mijn schutting herstellen met betonpalen. Dit betreft ongeveer 7 palen die in de achtertuin geplaatst moeten worden. Daarnaast wil ik dat de huidige palen afgevoerd worden. De palen moeten ongeveer 1,8 boven de grond komen. Dit dus exclusief het verankeringsgedeelte.

Schutting herstellen

Ik moet mijn schutting herstellen. De palen zijn een beetje stukgegaan en afgezakt en ik wil dat de schuttingpalen in beton gegoten worden. Ik heb een achterom. Ik weet niet of dit vergoed wordt door de verzekering.

Gras maaien

Ik moet mijn tuin maaien.

Plaatsen van een betonnen schutting

Totale aantal meters: 24 meter, hierin zit een poort van rond de 3 meter, de schutting bestaat uit: 3,40 meter, haaks hierop zit er 16,50 meter schutting (hierin bevind zich ook het poort), haaks hierop bevindt zich 3,20 meter schutting. Een extra meter schutting wordt geplaatst in de tuin voor het afschermen van afvalbakken.

Schutting rechtzetten

Drie jaar geleden hebben we composietschuttingen laten plaatsen, die inmiddels niet helemaal waterpas meer staan en waarschijnlijk opnieuw vastgezet moeten worden. Het gaat om 7 schermen en een poort van hetzelfde materiaal.

Plaatsen van een hardhouten schuttingsdeur

Ik wil graag een hardhouten schuttingdeur met een driepunts sluiting laten plaatsen. De afmeting van de deur is 211,5 centimeter bij 87,7 centimeter inclusief het hang- en sluitwerk.

Tuin opnieuw inrichten

Ik wil mijn 400 m2 tuin opnieuw inrichten. Ik wil een terras, graszoden, zwembadje, broeikas aanleggen. Er moet ook een garage geplaatst worden.

Coniferen halveren of verwijderen

Het gaat om 2 (dubbelstammige) coniferen van elk 15-18 meter hoogte. Deze staan aan de straatkant. Graag offerte van halveren van deze coniferen en offerte van volledig verwijderen van de coniferen.

Steigerhout schutting plaatsen

Steigerhout schutting 12 meter lang 180 hoog inclusief palen enz

Achtertuin renoveren

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren. Mijn tuin is 5 x 12 ongeveer. Er zal nieuwe bestrating moeten worden aangelegd. Plantenbakken worden gecreëerd. En eventueel snoeiwerk of weghalen van struiken, waar dan een nieuwe haag of bomen worden geplaatst. Dit laatste zou ik eventueel willen laten doen. De bestrating moet door de hele tuin, medium model stenen, deels afgraven en geel zand storten. Heb zelf een ontwerp gemaakt en beplanting doe ik zelf. Betreft aanschaffen van materiaal kan ik zelf doen of gedeeltelijk via hovenier. Heb een klein budget ter beschikking.

Tuin egaliseren en inzaaien

Onze tuin is een beetje hobbelig en wil deze vlak hebben voor de kinderen. En deze in laten zaaien met speelgras. De tuin is ongeveer 20 x 15 meter.

Tuin afgraven voor een terras

We gaan een terras aanleggen aan de aanbouw. Hiervoor moet er een stuk worden afgegraven van ongeveer 40 m2, ongeveer 20 cm diep. De grond moet worden afgevoerd. Een deel van de tuin (ongeveer 10 m2) is al vrij. De tuin is oplopend (licht, met een verschil van ongeveer 5 cm). Heel graag op korte termijn.

Boom kappen

Wij willen een dode boom van een meter of 15 hoog laten kappen. Boom is ongeveer 30 cm in diameter en splits in 2 stammen vanaf een meter of 3 boven de grond. De twee stammen, met ongeveer een diameter van 20 cm elk, vertakken vervolgens verder nog in kleinere taken. Boom staat op een onverharde helling naast de stoep. Staat tussen grote huls in. Wij kunnen hout klein maken en wegwerken. Dus alleen kappen, rest doen we zelf.

Hout-met-beton schuttingen leveren en plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het maken van hout-met-beton schuttingen voor 2 tuinen. We willen betonnen palen en onderplaten met grenen schuttingdelen met 19 planken, volgens bijgevoegd schema. Er moeten 2 poortjes in komen. We willen de hoogte van de schutting laten variëren van 1 meter naar 2 meter hoog. We bespreken graag even de mogelijkheden en ontvangen daarna uw offerte.

Gras vervangen in de achtertuin

Graag zouden we het gras in onze achtertuin willen laten vervangen. Ik heb nog niet het aantal m2 opgemeten. Dit zal ongeveer uitkomen op 40 a 50 m2.

Tuinschermen met tuinpalen plaatsen

Ik wil graag 5 tuinschermen en 6 palen laten plaatsen. Ik heb de materialen niet gekocht. Ik wil ook graag een oude schutting laten verwijderen en afvoeren (4 schermen).

Waterput of -bron slaan voor een sproeisysteem

Graag wil ik een grondboring laten verrichten in mijn tuin, om de tuin te kunnen besproeien. De tuin is via een hek van 3 meter breed te bereiken. Er dienen leidingen de grond in geplaatst te worden zodat het water naar boven gepompt kan worden.

Hardhouten schutting plaatsen

In de achtertuin wil ik graag een hardhouten schutting laten plaatsen. Er dienen 18 delen van 1.80 bij 1.80 geleverd en geplaatst te worden. Daarnaast moet er een poortdeur van 1 meter breed komen. Eventueel wil ik de oude schutting laten verwijderen. Kunt u dit separaat vermelden.