Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor dennenbomen rooien:

Dennenbomen rooien

Ik wil ongeveer 12 dennenbomen van 15 meter hoog rooien. Daarna wil ik de takken verhakselen en de wortels afvoeren.
Onze klant uit Hulsberg (Limburg) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dennenbomen rooien uit heel Nederland:

Bomen rooien

In de achtertuin staan 2 grote Dennenbomen van ruim 8 meter hoog. Daar ik gras wil plaatsen, zullen de bomen gerooid moeten worden. De bomen staan volledig vrij en goed bereikbaar.

Dennenbomen rooien

In onze tuin staan 3 smalle dennen op een perkje bij elkaar. Deze zijn te hoog en te breed geworden, bovendien duwen zij de bestrating omhoog. Wij willen derhalve deze dennen laten rooien. Wat zijn hiervoor de kosten. Kunt u mij een offerte zenden? Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Dennenbomen laten rooien

Ik heb 2 dennenbomen van ongeveer 9 meter hoog waarvan ik tot ongeveer 6 meter al zelf de takken heb verwijderd. Ik zoek nu iemand die de rest van de takken kan verwijderen en de bomen volledig kan rooien. De bomen zijn goed bereikbaar en staan vlak langs de weg.

Dennenbomen rooien in de tuin

Graag ontvang ik een offerte voor het rooien van 4 grote dennenbomen.

Dennenbomen rooien

2 dennen boomen 40 cm doorsnede 15 meter hoog van bovenaf rooien

Dennenbomen rooien

Aan de rechterkant van onze tuin staan een paar oude dennenbomen, die ik (en de buren) weg willen hebben. Twee ervan zijn ongeveer 10 meter hoog. Ook de kleine boompjes die er tussen staan, moeten worden gerooid en worden afgevoerd. Graag ontvang ik offertes.

Bomen rooien en afvoeren

In mijn voortuin wil ik 6 a 7 dunne, lange dennenbomen laten weghalen. Stammen zijn slechts een handdikte. Lengte is meer dan 6 meter. De voortuin heeft geen hekwerk, ligt aan een pad en is dus goed bereikbaar. De tuin is 3 x 6 meter.

Bomen rooien en grondwerk

Drie dennenbomen rooien en afvoeren, ze steken stuk boven huis uit, 15-20m hoog. 1x 155 omtrek, 1x 95 omtrek, 1x gesplitst in 2 stammen, elk 90 omtrek. Vallen kan alleen een kant op, de scheve staat richting carport... Stronken eruit. Voortuin 55 m2 grond eruit en nieuwe grond. Bomen gezond; 1 staat er scheef. Van de zomer starten.

Bomen rooien en terras aanleggen

Drie dennenbomen rooien en terras aanleggen. Terras hier en daar ophogen met zand en nieuwe grijze betontegels leggen 60 x 40 (ongeveer). Aantal m2 ongeveer 85 m2. Stenen voor het terras moeten ook geleverd worden.

Bomen rooien

Dennenbomen rooien en verwijderen circa 25 bomen. Indien mogelijk eind mei. Bomen zijn ongeveer 5 meter hoog. De wortels hoeven er niet uit.