Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting herstellen :

Schutting herstellen

Ik heb stormschade gehad en wil nu graag mijn tuinschermen (ongeveer 6 meter) laten herstellen. Bij elkaar gaat het om 4 schuttingdelen van 1.80 x 1.80 meter. Hiervan zijn een aantal planken krom die vervangen moeten worden, daarnaast moet de schutting opnieuw bevestigd worden aan de muur. Ook moet de aluminium palen in cement gezet worden.
Onze klant uit Horst (Limburg) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting herstellen uit heel Nederland:

Omgevallen boom verwijderen en schutting herstellen

Ik wil een boom laten verwijderen. Boom is al in stukken gezaagd maar moet nog verwijderd worden uit de tuin. Tevens moet de schutting opnieuw gemaakt worden. Fundering staat er nog, alleen de latten zijn kapot van de schutting. Zie bijgevoegde foto.

Schutting vervangen

Mijn schutting is omgekiept en ik ben op zoek naar iemand die dit voor mij en de buren kan herstellen/vervangen. We hebben een offerte nodig voor de verzekering. Kan iemand ons hierbij helpen? Ik hoor het graag!

Schutting met stormschade herstellen

Door de storm zit er veel speling op de schutting. Hij hangt op het moment scheef. Graag horen wij wat het kost om deze schutting terug recht te laten zetten zodat hij weer stevig is.

Houten schutting herstellen

Ik wil mijn houten schutting laten herstellen want deze is door de storm kapot gewaaid. Er moet een nieuwe paal vastgezet worden (oude paal uit beton halen) en de boel weer vast zetten.

Schutting met schade herstellen

Een aantal schuttingpalen zijn wat verzakt, waardoor de schutting scheef is komen te staan. Graag zou ik dit laten herstellen. Het gaat om twee palen, twee schuttingdelen en de deur. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Bouwschade herstellen

Ik zoek een nette en vakkundige vakman voor diverse klussen om een flinke bouwschade te herstellen in mijn woning. Helaas past een uitgebreide omschrijving niet volledig in deze comment, maar ik heb een zeer uitgebreide omschrijving en foto's bij de hand van de situatie. Het gaat onder andere om een: - buitengevel renovatie, - buitengevelstucwerk en schilderwerk, - uithakken en herstellen van meerdere scheuren. (sauswerk) - kozijnreparatie, - keukendeur en raam klemt, - Schoonmaken van gevel, kast en schutting, zijn vies van roestwater.

Schutting op het dakterras herstellen

Wij hebben een composiet dakterras van ongeveer 6 x 7 meter. Rondom staat een schutting van vierkante schermen. Deze zijn bevestigd aan palen, die op hun beurt bevestigd zijn aan het terras en de onderliggende balken. Door harde wind zijn de schermen in de loop van de tijd wat los gaan zitten en hangen nu wat naar voren. Op de foto's is dit goed te zien. We willen het graag weer laten vastzetten, zodat alles weer recht overeind staat. Misschien is een andere manier van bevestigen mogelijk? We horen het graag.

Deel tuin verwijderen en herstellen

Wij gaan een uitbouw van 4 meter plaatsen. De schutting tussen ons en de woning naast ons wordt verwijderd. Er zal bij de buren 3 planten verwijderd moeten worden en de border van 4 meter hersteld. Dit zal voor 20 augustus afgebroken moeten worden.

Omgewaaide schutting laten herstellen

Ik wil mijn schutting laten herstellen na stormschade. De schutting bestaat uit 9 panelen, waarvan er 2 panelen zijn losgewaaid. De schutting dient niet vervangen te worden.

Schutting met betonpalen herstellen

Ik moet mijn schutting herstellen met betonpalen. Dit betreft ongeveer 7 palen die in de achtertuin geplaatst moeten worden. Daarnaast wil ik dat de huidige palen afgevoerd worden. De palen moeten ongeveer 1,8 boven de grond komen. Dit dus exclusief het verankeringsgedeelte.

Partners

Partners van Casius