Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Horst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Horst heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Horst u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Horst of directe omgeving.

41 klanten uit Horst bevelen een bij Casius in Horst aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Horst bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleg terras, borders, walbeschoeiing, steiger en snoeiwerk, tuin aanleggen (grond, tegelwerk en gazon), complete tuinaanleg, aanleg nieuwe tuin, nieuwe tuinaanleg, voor- en achtertuin renovatie, nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen, tuin opnieuw aanleggen en schutting plaatsen, tuinaanleg aan ecologische zone, tuin en bestrating aanleggen, grote tuin aanleggen, tuin opnieuw bestraten, nieuwe tuin maken en ontwerpen, tuin egaliseren en renoveren, tuin bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Horst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Horst:

Schutting herstellen

Ik heb stormschade gehad en wil nu graag mijn tuinschermen (ongeveer 6 meter) laten herstellen. Bij elkaar gaat het om 4 schuttingdelen van 1.80 x 1.80 meter. Hiervan zijn een aantal planken krom die vervangen moeten worden, daarnaast moet de schutting opnieuw bevestigd worden aan de muur. Ook moet de aluminium palen in cement gezet worden.

Kunstgras laten leggen

55m2 kunstgras laten leggen

Beregeningsput slaan met grind om de mantel

Ik wil graag een beregeningsput laten slaan. Er dient grind om de mantel heen te komen en de put moet gespoeld zijn.

Schuttingdelen plaatsen

Plaatsen van 6 schuttingdelen

Kastanjestronk verwijderen

Dit betreft een kastanjestronk van ongeveer 50 cm.

Schutting op korte termijn laten plaatsen

Er dient ongeveer 43 meter schutting geleverd en geplaatst te worden. De palen en de onderplaten dienen van beton te worden, daarboven dienen er houten schuttingsdelen geplaatst te worden. De werkzaamheden dienen op korte termijn plaatst te vinden.

Schutting leveren en laten plaatsen

Het plaatsen van een houten schutting over een lengte van 25 meter. Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van de schutting.

Berken- en eikenboom rooien

Ik heb een grote eik en een berk staan van ruim 10 meter hoog die verwijderd moeten worden. De bomen kunnen niet zomaar omgezaagd worden vanwege de plek dicht bij de woning en de schuur. Het hout is eventueel voor u beschikbaar.

Amberboom snoeien

Amberboom, circa 10-15 jaar oud, moet gesnoeid worden. Hij is te breed en te hoog geworden. Hij is ondertussen een meter of 10 hoog en 3 a 4 meter breed. Graag een indicatie per mail.

Zwarte kunststof schutting plaatsen

Wij zouden graag een prijsindicatie hebben voor een zwarte kunststof schutting voor een lengte van 12.10 meter. Het eerste schot wordt 2.40 meter hoog, daarna 2 meter hoog. Offerte inclusief leveren en plaatsen.

12 m3 zwarte grond afgraven en afvoeren

Achtertuin, bereikbaar via loopdeur garage. Hier dient 12 m3 zwarte grond afgegraven te worden en afgevoerd te worden. Geen vrije achterom.

Aanleggen en bestraten van 2 tuinen

We hebben een voortuin van 5.20 bij 3.10 en een achtertuin van 9.65-6.70. In de voortuin moeten twee rijen tegels komen en verder grind en in de achtertuin moeten twee terrassen komen met daar tussen een pad van tegels. 1 terras van 3 x 2 m. en 1 van 5.10 x 3 m. Tegels en grind heeft user zelf.

Boom rooien

Boom is al gedeeltelijk gerooid, de top moet nog gedaan worden. Daarnaast dient de boom neergehaald te worden. Hij komt stukken boven het huis van twee verdiepingen hoog uit. Gemiddeld dikke boom. Stronk mag blijven. Kapvergunning niet nodig.

Tuinpoort leveren en plaatsen

Een hardhouten tuinpoort tussen de gemetselde penanten breed 3.80 meter en hoog 2.00 meter plaatsen. Twee gelijke delen. Inclusief hang- en sluitwerk en plaatsen. De bovenste 40 cm open d.m.v. spijlen. Verder moet de poort helemaal dicht zijn. Inclusief levering/maken.

Plaatsen van 6x Alu (180x180) ...

Plaatsen van 6x Alu (180x180) tuinschermen en één alu poort zoals aangeboden in praxis folder KW 12.

2 grote lindebomen kandelaberen. 1 hoge ...

2 grote lindebomen kandelaberen. 1 hoge beukenheg van 5 meter naar 3 meter brengen. Hout hoeft alleen gezaagd te worden. Voor het opruimen zorg ik zelf.

Om het zwembad en vijver moet de ruimte ...

Om het zwembad en vijver moet de ruimte aangekleed worden, de wal om de gehele tuin moet nagelopen worden; Bijgesnoeit en vernieuwen. Bij de ruimte om het zwembad en vijfer gaat het vooral om het zwembad. Hier liggen bergen zand omheen en moet gras komen. Om de vijfer(die door vijferspecialist is aangelegd) moet ook het een ander gebeuren, maar is niet groots.