Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor natuurlijke vijver aanleggen:

Natuurlijke vijver aanleggen

Komend jaar zou ik graag in de achtertuin een natuurlijk vijver willen laten aanleggen. De grote van de vijver zal ongeveer 20 bij 6 meter moeten worden inclusief een lavafilter. De aankleding van de vijver door middel van beplanting doe ik graag in overleg. De tuin is voor de vakman goed te bereiken.
Onze klant uit Heythuysen (Limburg) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor natuurlijke vijver aanleggen uit heel Nederland:

Natuurlijke vijver schoonmaken

Ik ben op zoek naar iemand die mijn vijver kan schoonmaken. De vijver heeft een doorsnee van 15 meter. Eventueel moet het riet etc. worden afgevoerd. De tuin is goed bereikbaar.

Dijktuin inclusief veranda renoveren

Sinds augustus 2017 wonen wij aan een dijkwoning met een achtertuin van ongeveer 250 m2. (Ongeveer vrij uitzicht op weiland met vergezicht). De tuin willen wij graag aanpassen aan onze wensen onder meer door aanleg van licht doorlaatbare afsluitbare (in verband met wind) houten veranda, (ongeveer 7 x 4), een tuinkas, aanpassing grondkring en meer (tuin)grond in plaats van steen. Schuur oppervlakte is ongeveer 16 m2 reeds aanwezig, dichtgooien vijver ongeveer 5 m3. Ontwerp moet landelijk, niet strak met natuurlijke elementen zijn. Graag willen wij weten wat uw mogelijkheden zijn en wat de kosten zijn van ontwerp/aanleg.

Vijver renoveren

Wij willen onze vijver laten renoveren, bij ons bedrijf in Klaaswaal. Het is een grote vijver met natuurlijke uitstraling. Er staan 2 fonteinen in de vijver maar door een geklapte leiding in de vijver werken deze niet meer. Het water is (denk ik) hierdoor van slechte kwaliteit. Hij moet denk ik echt uitgebaggerd worden. Er zitten nog vissen in de vijver. Vanaf de wegkant hebben we nog een stuk tuin met gras waarbij je wellicht makkelijker bij de vijver kan komen. Ik heb wat foto's toegevoegd. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het renoveren van de vijver en eventueel onderhoud.

Vijver renoveren

Bestaande betonnen vijver, 50 jaar oud, lekkage door omringende bomen, wil deze met folie laten afdekken plus natuurlijke rand. Ovaal vorming circa 3,5 x 10 m, diepte variërend van 20 cm, 80 cm 120 cm. Vijver is goed bereikbaar.

Betonnen vijvertje aanleggen

Ik zou graag een kleine vijver van beton met grind willen, diepte minimaal 70 cm met, althans gedeeltelijk, geleidelijk oplopende kanten. Het gaat om een natuurlijke vijver van 1.50 bij 1.10 meter. Een klein pompje voor de waterzuivering lijkt me goed, m'n vorige vijver was altijd dichtgegroeid met kroos.

Vijver renoveren

Wij laten graag de vijverfolie vervangen van een bestaande vijver van 8 X 4 X 0,8 meter. De vijverrand bestaat uit betonstenen van 30 x 15 cm. Er is begroeiing met waterlelies en natuurlijke waterplanten. Momenteel zitten er geen vissen in, maar wel salamanders. We laten de klus hier graag even bekijken en ontvangen daarna uw offerte.

Folievijver aanleggen

Ik wil in mijn achtertuin graag een folie vijver laten aanleggen van ongeveer 3 x 2 meter en 1 meter diep. Ik wil een vijver met een natuurlijke uitstraling, ik wil geen stenen als randafwerking. Ik laat mij daarover graag adviseren. De aarde die is uitgegraven moet ook worden afgevoerd. Er is een kleine toegangspoort naar mijn tuin. Er moet even bekeken worden of daar een kleine graafmachine door kan. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Vijveronderhoud plegen

Ik heb een (natuurlijke) vijver van 40 meter bij 12 tot 15 meter. Deze staat de laatste jaren meermaals leeg op het einde van de zomer. Dit jaar echter reeds in juni. Daardoor staat er nu veel gras in. Er is ook een modderlaag van 0,5 meter (misschien aangenaam voor waterdiertjes en eenden).

Tuinonderhoud

Algeheel periodiek tuinonderhoud, oppervlak tuin met natuurlijke vijver van 25 x 15 meter en woning, 2700 m2 totaal. Deels terras 18 x 26 meter, tegels van 30 x 30 cm groot en deels beplanting. Aan een kant een sloot, die moet geschoond worden. Buitenrand tuin met struiken en bomen. Op grasmaaien na de gehele tuin onderhouden.

fIk wil voor het huis een grote ...

fIk wil voor het huis een grote natuurlijke vijver aan laten leggen /125 m/2, met een natuurlijke waterval en benodigde beplanting etc. Gaarne in overleg een totaalplan/vijver /omgeviing /aanplant.en prijsopgaaf