Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom kappen en andere boom snoeien:

Boom kappen en andere boom snoeien

Graag ontvangen wij een offerte voor het kappen van een walnotenboom en het snoeien van een andere walnotenboom in onze achtertuin. Met betrekking tot het kappen van de boom: • Er is geen vergunning nodig • De stamomtrek op zijn dikste punt is maximaal 190 cm • Wij willen het bruikbare deel bewerkt hebben tot open haard hout • Al het overige mag worden afgevoerd • De stronk moet worden weggefreesd • Er is een achterom met een doorgang breder dan 90 cm Daarnaast staat er een 2e notenboom in de tuin die wat mag worden teruggesnoeid. Op de foto met twee bomen voor het achterhuis is dat de linker. Die zelfde boom staat op de foto met een blauw tuinhuisje. Ook hier mag het afval worden afgevoerd. Tot slot staat er in een halve cirkel een haag van 2,5 m om de te kappen boom heen. Die mag worden teruggesnoeid tot dezelfde hoogte als het lagere stukje haag wat daar aan vast zit. In de offerte graag apart zichtbaar maken de kosten rondom 1) het kappen van de boom, 2) het snoeien van de andere boom, 3) het snoeien van de haag. Ik wil dat de vakman het gesnoeide materiaal afvoert.
Onze klant uit Heythuysen (Limburg) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom kappen en andere boom snoeien uit heel Nederland:

Overlastgevende boom kappen

Boom wordt lelijk en groot , valt erg uit en bestrating gaat kapot

Dode boom kappen en verwijderen

In de tuin staat een boom die helaas niet meer leeft. Ik wil deze graag laten kappen. Ik heb tot nu nog geen vergunning aangevraagd

Boom kappen

Graag ontvang ik een offerte voor het kappen of rooien van een naaldboom, geschatte hoogte ongeveer 10 meter. De omtrek van de stam is 86 cm. De boom staat in de achtertuin en is via een brandgang te bereiken. Hij staat wel tegen een ijzer hek aan.

Grote ceder in voortuin kappen

De grote ceder in de voortuin kappen, stronk kan blijven zitten. In achtertuin medium esdoorn kappen inclusief boomstronk frezen. Graag ook de prijs voor alleen frezen stronk van esdoorn, want mogelijk kappen we die boom zelf. Het afvoeren mag de vakman doen.

Hoge conifeer kappen in kleine achtertuin

De boom staat in de achtertuin van mijn moeder. De boom staat er al meer dan 20 jr, tegen schutting aangegroeid. Schutting moet ook vervangen worden maar kan pas als de boom weg is. Conifer is ong 15 mtr hoog en is moeilijk bereikbaar vanuit de kleine achtertuin ( huis is tussenwoning in wijk met veel huizen. Telekraan wrschlk nodig om over het huis te gaan. Eventueel stronk dan ook verwijderen ivm wortels die bestrating omhoog hebben geduwd. Daarna wellicht opnieuw bestraten.

Boom kappen of snoeien

Bij ons in de achtertuin staat een boom die we willen laten kappen/Snoeien. Deze is behoorlijk scheef gaan groeien. En hangt over de schutting in het gezamenlijke pad . Daarbij drukt de boom ook tegen de schutting aan. Wortels of stronken mogen blijven zitten.

Plataan kappen

Een boom moet worden gekapt, inclusief de stronk weghalen, omdat het betegeld moet worden in plaats van de plaatsing van een serre. Eventueel kunnen wij van tevoren de takken verwijderen. De vakman mag het puin afvoeren onder een goede prijs tenzij de gemeente dit doet.

Tuin afgraven, grond afvoeren en/of zand aanbrengen

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het afgraven en afvoeren van grond, 20 cm diep en een oppervlakte van 60 m2. Daarnaast zou ik ook graag een meer prijs ontvangen wat het extra zou kosten als ook het zand word aan gevoerd. De boom zal ik zelf kappen en de bestrating haal ik er ook zelf uit. De voortuin is goed bereikbaar.

Boom kappen

Wij hebben een boom in de tuin die ik graag weg wil hebben, het is volgens mij een sparboom

Valse christusdoorn kappen

Een grote boom in onze achtertuin kappen. Dit is een doornloze valse christusdoorn. Het hout hoeft niet te worden afgevoerd. Alleen dus de boom kappen en de stronk verwijderen. Redelijk bereikbaar.