Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom kappen en andere boom snoeien:

Boom kappen en andere boom snoeien

Graag ontvangen wij een offerte voor het kappen van een walnotenboom en het snoeien van een andere walnotenboom in onze achtertuin. Met betrekking tot het kappen van de boom: • Er is geen vergunning nodig • De stamomtrek op zijn dikste punt is maximaal 190 cm • Wij willen het bruikbare deel bewerkt hebben tot open haard hout • Al het overige mag worden afgevoerd • De stronk moet worden weggefreesd • Er is een achterom met een doorgang breder dan 90 cm Daarnaast staat er een 2e notenboom in de tuin die wat mag worden teruggesnoeid. Op de foto met twee bomen voor het achterhuis is dat de linker. Die zelfde boom staat op de foto met een blauw tuinhuisje. Ook hier mag het afval worden afgevoerd. Tot slot staat er in een halve cirkel een haag van 2,5 m om de te kappen boom heen. Die mag worden teruggesnoeid tot dezelfde hoogte als het lagere stukje haag wat daar aan vast zit. In de offerte graag apart zichtbaar maken de kosten rondom 1) het kappen van de boom, 2) het snoeien van de andere boom, 3) het snoeien van de haag. Ik wil dat de vakman het gesnoeide materiaal afvoert.
Onze klant uit Heythuysen (Limburg) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom kappen en andere boom snoeien uit heel Nederland:

Boom kappen en afvoeren

Ik wil de boom graag gekapt hebben en alles opgeruimd hebben. De boom is ongeveer 8-10 meter hoog.

Boom in eigen tuin kappen

Verwijderen van boom inclusief wortel in tuin. Vervolgens tegels van gangpad direct naast de boom recht leggen. Omtrek boom is ca. 30 cm betreft een lindeboom met breed blad. Staat in voortuin. Lengte boom is ca. 8 meter. Vergunning van gemeente voor 'Doen vellen van houtopstand' reeds ontvangen eind juni 2017.

Boom kappen

Vergunning nodig? Kost?

Kappen van een Japanse sierkers

Graag ontvang ik een offerte voor het kappen/uitkleden van een boom, Japanse sierkers. De boom is meldingsplichtig. De wortels hoeven niet gefreesd worden. De takken dienen wel afgevoerd te worden, maar de stam mag in stukken. De boom is ongeveer 15 meter hoog en staat in de zijtuin met struiken ervoor. Hij is dus niet heel goed te bereiken.

Dode boom kappen

Deze boom is dood en moet weg. De omtrek is gemeten op 2 meter hoogte 4 meter. Wat kost het om deze boom weg te halen? Het hout willen we in verband met een houtkachel zelf houden.

Boom kappen

Er is een eik van 40 jaar oud van 30 meter lang die we verwijderd willen hebben tot op de stronk. Deze staat op gemeentegrond en we willen deze laten weghalen omdat we zon energie gebruiken. De eik staat tussen de buren, het bejaardentehuis en mijn woning. De vakman dient het puin vervolgens af te voeren.

Boom kappen

Ik wil een boom laten kappen. De boom is even hoog als het huis en het huis is circa 10 meter hoog. Ik weet niet welk soort boom het is, de boom groeit vrij breed. De boom verliest in de winter zijn blad. De bladeren verkleuren van geel naar groen en uiteindelijk naar rood.

Naaldboom toppen

Een naadlboom in de tuin die ik absoluut niet wil kappen, maar mogelijk wel getopt moet worden. De boom is circa 6 meter hoog. Alleen toppen.

Boom kappen in een stadstuin

Wij hebben in onze besloten stadstuin een berk staan die we willen laten kappen. We vragen momenteel een kapvergunning aan. De hoogte is 10 meter, de diameter 35 cm en omtrek van de stam 110 cm. We willen dit in het voorjaar laten verzorgen voordat er blad verschijnt. We willen alleen het afval van de kroon laten afvoeren. Het overige hout willen we op maat laten zagen en kloven voor eigen gebruik. Er is toegang tot de tuin via een smalle brandgang met poort. We laten de boom graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Grote treurwilg kappen

Graag willen wij een prijsopgave voor het kappen van een grote treurwilg, omvang 3,50 meter onderkant stam. De Noodkapvergunning is aangevraagd met betrekking tot het slecht worden van de boom, stam is op meerdere plekken hol. We willen een deel van de boom laten staan, ongeveer 1,5 meter van de grond af, dus de wortels hoeven niet verwijderd. De boom staat lang de sloot en is via de tuin van de buurman te bereiken. Het afvoeren van het groen dient separaat vermeld te worden op de offerte.