Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor taxus haag leveren en plaatsen:

Taxus haag leveren en plaatsen

Taxus haag plaatsen van 5,5 meter lang, 2 meter hoog en 40 cm breed. Aanschaf taxusplanten plus plaatsing. Er is een achterom, is redelijk goed te doen. Geen grote vrachtwagen maar de rest wel.
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor taxus haag leveren en plaatsen uit heel Nederland:

Bomen kappen

Kappen van een forse plataan boom (50 cm diameter) en een Taxus, zo mogelijk ook nog verder advies over de tuin (haag) gewenst. De bomen zijn goed bereikbaar.

Coniferenhaag, bomen en struiken verwijderen

Ik wil een taxus haag van ongeveer 4m, enkele struiken, rhododendrons en een grote Portugese populier laten verwijderen. Diep genoeg zodat er opnieuw een haag geplant kan worden. In de bijlage zijn foto's gevoegd, al het groen moet verwijderd worden.

Thuia-struiken laten snoeien

Snoeien en in model brengen van een Thuia van 2,5 hoog en 1,5 meter breed, een Sering met kruin tot 3 meter en 1,5 meter breed en een Taxus van 2,5 hoog en minder dan 1 meter breed. Alles gemakkelijk met met huishoudtrap bereikbaar. Prijsopgave graag inclusief afvoer materiaal.

Stenen tuinmuur plaatsen

Graag willen wij een stenen tuinmuur laten metselen. Hiervoor dient er een taxus haag verwijderd te worden. Daarna moet er een fundering worden geplaatst en een muur geplaatst. De lengte zal ongeveer 7.50 meter worden en de hoogte 2 meter.

Taxushaag verwijderen

We hebben een stuk grond bij onze tuin gekocht alleen daar staat een haag, ik geloof taxus. Maar daar moet de nieuwe brandgang komen dus ze moeten weg.

Taxushaag snoeien en groen afvoeren

Taxus Baccata haag 52 meter lengte. Hoogte 2.30 meter. Snoeien en afvoeren. Tuin is vrij toegankelijk.

Taxus haag laten snoeien en groen afvoeren

Voortuin heg snoeien +/- 15 meter

Taxus haag verwijderen

Ik wil graag de taxus haag laten verwijderen, zo spoedig mogelijk. Is circa meter hoog

Opritten bij woning aanleggen

Het leggen van totaal 105 m2 oprit. Eerst moeten de huidige stenen weggehaald en afgevoerd worden. We vinden wildverband mooi. Tussen beide opritten willen we twee leibomen en 3 meter Taxus haag. We wonen in Den Bosch.

Beukenhaag met liguster/taxus terugsnoeien

Ik wil graag onze haag van 25 meter lang laten terug snoeien van 1.5 meter hoog en 75 centimeter dik naar 75 centimeter hoog en 40 centimeter dik. Het betreft een beukenhaag met liguster/taxus. De haag is gelegen aan de straatkant en daardoor goed bereikbaar.