Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Heerlen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Heerlen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Heerlen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Heerlen of directe omgeving.

858 klanten uit Heerlen bevelen een bij Casius in Heerlen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Heerlen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleg terras, borders, walbeschoeiing, steiger en snoeiwerk, tuin aanleggen (grond, tegelwerk en gazon), complete tuinaanleg, aanleg nieuwe tuin, nieuwe tuinaanleg, voor- en achtertuin renovatie, nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen, tuin opnieuw aanleggen en schutting plaatsen, tuinaanleg aan ecologische zone, tuin en bestrating aanleggen, grote tuin aanleggen, tuin opnieuw bestraten, nieuwe tuin maken en ontwerpen, tuin egaliseren en renoveren, tuin bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Heerlen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Heerlen:

Tuin met terras aanleggen

Ik wil een tuin en terras laten aanleggen. De tuin is 20 bij 15 meter. Het terras wordt 3,60 bij 15 meter worden. Er moet betegeld worden. Ik heb een achteringang.

Waterput laten slaan of boren

Ik wil graag een waterput laten boren of slaan om de tuin te besproeien. De tuin is 2400 m2. Ik weet niet hoe diep het grondwater is. De tuin is goed te bereiken.

Tuinschermen met deur vervangen

Ik wil mijn tuinschermen met deur vervangen en alle toebehoren wat erbij zit aub

Schutting met deur vervangen

Wil de schutting laten vervangen samen met de deur erbij maar zou graag willen weten wat de kosten zouden zijn bij jullie hopende snel reactie te ontvangen van jullie

Composiet terras laten leggen

Ik zoek een partij die in mijn serre een composiet terras kan plaatsen. Het gaat om een stuk van 5,25 bij 3,3 meter. De huidige ondergrond bestaat uit tegels, welk naar mijn weet kunnen blijven liggen. De serre is goed bereikbaar.

Kunstgras aanleggen

Gras graag vervangen door kunstgras 40-45 m2.

Tuin afgraven

Ik wil de tuin laten afgraven voor nieuw gras. Het gaat om ongeveer 15 m2. Er moet weer echt gras in komen. Het gaat alleen om het afgraven.

Tuin egaliseren en inrichten

Ik wil graag een terras met tegels en een schutting laten aanleggen. De tuin is ongeveer 7 bij 7 meter groot. De oude tegels moeten verwijderd worden. Ook moet de tuin schuin aflopen voor de regen, dus eventueel egaliseren.

Boom verwijderen

We zoeken een partij die een 2 stammige beuk kan verwijderen en afvoeren. Afzagen op ongeveer 2 meter hoogte. Boom hoogte is ongeveer 15 meter. De achtertuin is bereikbaar via de schuur.

Boomstronken verwijderen en afvoeren

Boomstronken verwijderen: - 5 x Ppopulier stronken - 2 x Berken stronken - 2 x oude onbekende stronken Graag afvoeren. Het is allemaal goed toegankelijk.

Taxus haag leveren en plaatsen

Taxus haag plaatsen van 5,5 meter lang, 2 meter hoog en 40 cm breed. Aanschaf taxusplanten plus plaatsing. Er is een achterom, is redelijk goed te doen. Geen grote vrachtwagen maar de rest wel.

Tuin bestraten

Onze tuin dient recht gemaakt te worden deze loopt nu namelijk iets bergafwaarts. Wij willen daarom graag waar de overkapping eindigd dat er 1a2 trap tredes geplaatst worden om de tuin toch recht te krijgen. Het gaat ongeveer om 70m2. Graag de prijs incl. Leggen en alle materialen. Soort steen dat we willen zijn vierkante betontegels middel/donker grijs. Graag prijsopgave via mial. Hoor het graag van u.

Tuin herinrichten

Graag willen wij enkele wijzigingen in de tuin doorvoeren. We hebben zelf al een goed beeld van wat we willen, maar staan uiteraard open voor tips en suggesties. De werkzaamheden die wij nu voor ogen hebben zijn: 1. Sloop bijgarage (bij nader inzien is dit al gedaan) 2. Deels ophogen van de tuin 3. Schuifdeur installeren naar de garage 4. Drie treden voor een trap creëren 5. Speelbalken monteren 6. Aanleggen kunstgras 7. Verwijderen bloembak en tweetal kleine bomen 8. Planten boom 9. Afwatering en afvoerputjes aanbrengen 10. Bestrating eventueel herstellen / optimaliseren 11. Sloop schoorsteen De afmetingen staan in de bijlage.

Boom omzagen

In de achtertuin staat een boom van ongeveer 15 meter hoog. De boom dient te worden gekapt en er mag een stronk van ongeveer 1 meter hoogte blijven staan. Het afval dient te worden afgevoerd en er is een achterom aanwezig.

Gras verwijderen en zand aanbrengen

In mijn tuin moet ongeveer 30 m2 aan gras uitgegraven worden ongeveer een cm of 10 diep en zand erop.

Tuin van nieuwe schuttingen voorzien

Er zijn 4 houten schuttingsdelen die verwijderd en afgevoerd moeten worden. Hierna moeten er 4 nieuwe delen van 1.80 bij 1.80 meter geplaatst worden. Ook de tuinpoort zal vervangen moeten worden. De tuin is goed bereikbaar.

Boom kappen en stronk verwijderen

Naaldboom van 15 tot 20 meter omhakken plus stronk eruit Er kan een hoogwerker bij

Boom weghalen inclusief kluit

In de achtertuin staat een conifeer van ongeveer 10 meter hoog. Deze zou ik graag laten verwijderen inclusief kluit. Het groen zal ook afgevoerd moeten worden. De achtertuin is goed bereikbaar.

Keermuur/damwand metselen of aanbrengen

Onze tuin ligt hoger dan de weide achter ons en we willen een keermuur gemetseld hebben of een andere goede oplossing. Graag een offerte.

Schutting plaatsen met betonpalen

23.5 m1 Schuttingen zijn 180x180

Tuinhek plaatsen

Ik heb ongeveer 9 meter hekwerk nodig en poort en dan had ik dat graag geplaatst ! Heb fotos toegevoegd ongeveer zo'n hek maar liever hoger rond 1 meter

Kunststof schutting leveren en plaatsen

Het leveren en plaatsen van 7 meter kunststof schutting van 1.80 meter hoog in een antraciet kleur. Separaat zouden wij graag willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen en afvoeren van de beplanting en coniferen. De achtertuin is goed bereikbaar.

Labyrint aanleggen in de tuin van woon- en leefvorm

Sinds 2000 is er een woon- en leefgemeenschap gevestigd in de gebouwen en op de locatie van de oude Vroedvrouwenschool te Heerlen. Hier liggen zo’n 250 ruime en smaakvolle (senioren)appartementen. Comfortabel wonen en leven in een oase van rust met sfeer, stijl en behoud van eigen regie en voorkeur. Een slechte balans, een verkeerd looppatroon en verminderde spierkracht verhogen het risico op vallen. Als ouderen meer bewegen kunnen ze de kans op vallen verkleinen. Valangst kan ervoor zorgen dat ouderen beweging en bepaalde activiteiten vermijden. Niet alleen uit gezondheidsoogpunt, maar ook vanuit het sociale-, kostentechnische, veiligheids- en preventieve aspect zou bewegen voor ouderen goed, gezond en op meerdere fronten verbindend werken. De natuur en de omgeving bij het complex worden ingezet als middel om te bewegen, herinneringen op te halen, “uit te dagen” om te denken, gesprekken te stimuleren en het sociaal isolement te doorbreken. Groen zet aan tot beweging in de frisse buitenlucht en bevordert het sociale contact, en draagt bij aan gezondheid en welzijn. Om in deze prikkels en triggers te kunnen voorzien denken wij erover na om een labyrint aan te leggen. Alvorens het traject richting te geven, in te zetten en beslissingen te nemen is het vanzelfsprekend van belang om de kosten van aanleg van een dergelijk labyrint te weten. Beschikbare ruimte voor aanleg van een dergelijk labyrint is ongeveer 15 meter bij ongeveer 15 meter

Houten schutting kopen en plaatsen

Wij willen een simpele houten schutting kopen en laten plaatsen. Ons budget is niet heel groot dus het liefst een simpele schutting. Het gaat om 17 meter schutting.

Schutting leveren en plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van een composiet schutting. De lengte zal 13 meter zijn en de hoogte 1.80 meter. De oude schutting zullen wij zelf verwijderen. De achtertuin heeft een achterom.