Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Heerlen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Heerlen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Heerlen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Heerlen of directe omgeving.

857 klanten uit Heerlen bevelen een bij Casius in Heerlen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Heerlen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: renovate old garden, twee nieuwbouw tuinen aanleggen, complete tuinrenovatie, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Heerlen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Heerlen:

Boom verwijderen

2 stammige beuk verwijderen en afvoeren. Afzagen op ongeveer 2 meter hoogte Boom hoogte ongeveer 15 meter. Kapvergunning niet nodig.

Boomstronken verwijderen en afvoeren

Boomstronken verwijderen: - 5 x Ppopulier stronken - 2 x Berken stronken - 2 x oude onbekende stronken Graag afvoeren. Het is allemaal goed toegankelijk.

Taxus haag leveren en plaatsen

Taxus haag plaatsen van 5,5 meter lang, 2 meter hoog en 40 cm breed. Aanschaf taxusplanten plus plaatsing. Er is een achterom, is redelijk goed te doen. Geen grote vrachtwagen maar de rest wel.

Tuin bestraten

Onze tuin dient recht gemaakt te worden deze loopt nu namelijk iets bergafwaarts. Wij willen daarom graag waar de overkapping eindigd dat er 1a2 trap tredes geplaatst worden om de tuin toch recht te krijgen. Het gaat ongeveer om 70m2. Graag de prijs incl. Leggen en alle materialen. Soort steen dat we willen zijn vierkante betontegels middel/donker grijs. Graag prijsopgave via mial. Hoor het graag van u.

Tuin herinrichten

Graag willen wij enkele wijzigingen in de tuin doorvoeren. We hebben zelf al een goed beeld van wat we willen, maar staan uiteraard open voor tips en suggesties. De werkzaamheden die wij nu voor ogen hebben zijn: 1. Sloop bijgarage (bij nader inzien is dit al gedaan) 2. Deels ophogen van de tuin 3. Schuifdeur installeren naar de garage 4. Drie treden voor een trap creëren 5. Speelbalken monteren 6. Aanleggen kunstgras 7. Verwijderen bloembak en tweetal kleine bomen 8. Planten boom 9. Afwatering en afvoerputjes aanbrengen 10. Bestrating eventueel herstellen / optimaliseren 11. Sloop schoorsteen De afmetingen staan in de bijlage.

Boom omzagen

In de achtertuin staat een boom van ongeveer 15 meter hoog. De boom dient te worden gekapt en er mag een stronk van ongeveer 1 meter hoogte blijven staan. Het afval dient te worden afgevoerd en er is een achterom aanwezig.

Gras verwijderen en zand aanbrengen

In mijn tuin moet ongeveer 30 m2 aan gras uitgegraven worden ongeveer een cm of 10 diep en zand erop.

Tuin van nieuwe schuttingen voorzien

Er zijn 4 houten schuttingsdelen die verwijderd en afgevoerd moeten worden. Hierna moeten er 4 nieuwe delen van 1.80 bij 1.80 meter geplaatst worden. Ook de tuinpoort zal vervangen moeten worden. De tuin is goed bereikbaar.

Boom kappen en stronk verwijderen

Naaldboom van 15 tot 20 meter omhakken plus stronk eruit Er kan een hoogwerker bij

Boom weghalen inclusief kluit

In de achtertuin staat een conifeer van ongeveer 10 meter hoog. Deze zou ik graag laten verwijderen inclusief kluit. Het groen zal ook afgevoerd moeten worden. De achtertuin is goed bereikbaar.

Keermuur/damwand metselen of aanbrengen

Onze tuin ligt hoger dan de weide achter ons en we willen een keermuur gemetseld hebben of een andere goede oplossing. Graag een offerte.

Schutting plaatsen met betonpalen

23.5 m1 Schuttingen zijn 180x180

Tuinhek plaatsen

Ik heb ongeveer 9 meter hekwerk nodig en poort en dan had ik dat graag geplaatst ! Heb fotos toegevoegd ongeveer zo'n hek maar liever hoger rond 1 meter

Kunststof schutting leveren en plaatsen

Het leveren en plaatsen van 7 meter kunststof schutting van 1.80 meter hoog in een antraciet kleur. Separaat zouden wij graag willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen en afvoeren van de beplanting en coniferen. De achtertuin is goed bereikbaar.

Labyrint aanleggen in de tuin van woon- en leefvorm

Sinds 2000 is er een woon- en leefgemeenschap gevestigd in de gebouwen en op de locatie van de oude Vroedvrouwenschool te Heerlen. Hier liggen zo’n 250 ruime en smaakvolle (senioren)appartementen. Comfortabel wonen en leven in een oase van rust met sfeer, stijl en behoud van eigen regie en voorkeur. Een slechte balans, een verkeerd looppatroon en verminderde spierkracht verhogen het risico op vallen. Als ouderen meer bewegen kunnen ze de kans op vallen verkleinen. Valangst kan ervoor zorgen dat ouderen beweging en bepaalde activiteiten vermijden. Niet alleen uit gezondheidsoogpunt, maar ook vanuit het sociale-, kostentechnische, veiligheids- en preventieve aspect zou bewegen voor ouderen goed, gezond en op meerdere fronten verbindend werken. De natuur en de omgeving bij het complex worden ingezet als middel om te bewegen, herinneringen op te halen, “uit te dagen” om te denken, gesprekken te stimuleren en het sociaal isolement te doorbreken. Groen zet aan tot beweging in de frisse buitenlucht en bevordert het sociale contact, en draagt bij aan gezondheid en welzijn. Om in deze prikkels en triggers te kunnen voorzien denken wij erover na om een labyrint aan te leggen. Alvorens het traject richting te geven, in te zetten en beslissingen te nemen is het vanzelfsprekend van belang om de kosten van aanleg van een dergelijk labyrint te weten. Beschikbare ruimte voor aanleg van een dergelijk labyrint is ongeveer 15 meter bij ongeveer 15 meter

Houten schutting kopen en plaatsen

Wij willen een simpele houten schutting kopen en laten plaatsen. Ons budget is niet heel groot dus het liefst een simpele schutting. Het gaat om 17 meter schutting.

Schutting leveren en plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van een composiet schutting. De lengte zal 13 meter zijn en de hoogte 1.80 meter. De oude schutting zullen wij zelf verwijderen. De achtertuin heeft een achterom.

Enkele dennenbomen verwijderen

Wij willen graag 3 dennen laten verwijderen achter in de tuin, Ze zijn ongeveer 15 meter hoog, De dennen staan op een schuin oplopend stuk grond. Onze tuin grenst aan een weiland dat toegankelijk is.

Bestaande tuin laten opknappen

We willen graag weten wat het kost om van onze achtertuin een patiotuin te maken, wegens lich. Ziekte. In de tuin zit een vijver met rondom planten en een opgehoogd tuingedeelte met planten en bomen. De rest is bestraat met kleine stenen. Alles zou eruit moeten en dan onderhoudsvrij gemaakt worden met een grote tuintegel, zodat er weinig onkruid kan komen. Het gaat alleen om een idee van de kosten, want op het moment zijn we niet in staat om zo´n tuin te laten aanleggen. Dus s.v.p. een schriftelijke offerte voor in de toekomst.

Boom kappen en stronk met wortels uitfrezen

Verwijderen Japanse kers met stam diameter van ongeveer 40 cm, hoogte ongeveer 12 meter. Boom is tot op 2 meter te bereiken met auto (voor slopen garage). Wanneer de garage is gesloopt is boom met auto / materieel te bereiken. Kunt u mij een offerte toesturen voor het rooien van de boom en het frezen van de boomwortels uit de bodem? Kunt u onderscheid maken in prijs wanneer u de boom ook afvoert en wanneer u de boom in tuin laat liggen?

Grenen tuinschermen laten plaatsen

Ik wil een grenen schutting laten plaatsen van 10,50 meter van 3mm. dik, met houten palen, wat kost het en wanneer kan het?

Boomstronk afvoeren

Ik heb een forse boomstronk in mijn achtertuin liggen en wil deze laten verwijderen. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor dit klusje.

Bloembak van betonnen bielzen plaatsen

Wil graag langs de schutting een bloembak van betonnen bielzen. Ongeveer 6 meter lang en 0,50 meter hoog. Hierbij moet de afvoer verplaatst worden. Materiaal moet nog aangeschaft. Misschien in overleg.

Nieuwe schutting laten plaatsen

Ik wil graag een offerte voor beton kunststof of beton Schulting plaatsen? Ik woon in Heerlen! Grt, manocher

Schutting achter de woning vervangen

Ik wil de houten schutting aan de achterzijde van onze tussenwoning laten verwijderen en daar een nieuwe schutting laten plaatsen. Het gaat om 16 palen, 14 schuttingdelen en een poortdeur, alles van hout. Ik ontvang graag een gedetailleerde offerte met daarin afzonderlijke posten voor het verwijderen van de bestaande schutting, de levering van de materialen en de montage. Ik overleg graag even over de materiaalkeuze.