Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Heerlen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Heerlen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Heerlen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Heerlen of directe omgeving.

865 klanten uit Heerlen bevelen een bij Casius in Heerlen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Heerlen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleggen tuin, 150 meter Douglas Houten Schuttingen nieuwbouwblok 11 woningen, damwand in staal of beton, tuin bestraten, complete tuin opnieuw aanleggen, onderhoudsarme voor en achtertuin, tuin betegelen en damwand, steiger en vlonder aan waterkant maken, renoveren achtertuin rijtjeshuis, oude schuur afbreken & nieuwe bouwen, tuin renovatie, verwijderen vijver uit de tuin en egaliseren grond, tuin renoveren, renovatie tuin, fundatie aanpassen en nieuwe houten schuur bouwen, waterbron slaan voor tuinberegening en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Heerlen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Heerlen:

Grondwering geluidswal

Onlangs heeft de gemeente Heerlen de geluidswal achter onze woning/tuin gemodelleerd. Dit betekent o.a. dat ze de bestaande begroeiing met wortel en al hebben verwijderd en de wal opnieuw hebben beplant. Resultaat is nu, dat bij regenval het water snel in de wal wegzakt en er aan de onderkant een modderstroom ontstaat die onze tuin inkomt. Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor een grondwering aan de achterkant van onze tuin. De tuin is aan de achterkant ongeveer 18 meter lang.

boom kappen

Ik heb een conifeer in de tuin staan die immens groot is geworden. Ik wil deze nu voor een groot deel gekapt hebben omdat het anders bij eventueel omvallen veel schade kan veroorzaken. Het kappen hoeft pas in de herfst, medio oktober.

Coniferen verwijderen en afvoeren

Ivm een nieuwe schutting zoek ik iemand die 18 meter coniferen kan uitgraven en verwijderen.

Flagstones in tuin leggen

Wij willen graag onze tuin +/- 25 m2 en tuinpad van 3 m x 1,2 m flagstones laten leggen. Tevens een trap met 5 brede treden van +/- 80 x 110 ook met flagstones laten leggen. Wij zoeken iemand of bedrijf met ervaring. Wij hebben de flagstones nog niet aangeschaft. Wij willen de klus graag in het voorjaar of in overleg uitbesteden.

Conifeer verwijderen en afvoeren

Ik wil een Coniferenhaag van zo'n 6 meter lang, 3 meter hoog en een meter breed verwijderen en af laten voeren. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ontvang graag een offerte.

Grondwaterput boren

Ik wil graag een grondwaterput voor de beregening van de tuin. De tuin is van leemgrond, is makkelijk te bereiken, en het gaat om 2000 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Beukenheg verwijderen en 6 meter schutting plaatsen

Bestaande beuken heg verwijderen en daarna een houten heg plaatsen ( 6 meter ) van plankdelen horizontaal geplaatst. Zie bijgaand foto. Bestaande heg afvoeren.

Drainagesysteem aanleggen en tuinhuis bouwen

Wij hebben een bungalow gekocht waar kleigrond is. We willen graag een goed afwaterings- systeem plaatsen en hebben daarbij advies nodig. Ook wil ik een compleet afgewerkt, stenen tuinhuisje van 2 bij 2 meter bouwen. Er moet een fundering in komen, een spouwmuur en een plat dak. Is het mogelijk om telefonisch contact te hebben. Korte uitleg over een aantal zaken is gewenst om vervolgens de aankoop te doen. Dank u wel.

Waterput boren in de achtertuin

Gezien de steeds droger wordende zomers overweeg ik een waterput te laten slaan om mijn tuin van water te voorzien. Mijn tuin is totaal circa 499 meter groot. Vorig jaar heb ik extra circa 40 m3 gebruikt maar dat was duidelijk te weinig. Afhankelijk van de plaats van de boring zal de toegang met groot materieel moeilijk zijn.

Tuin ophogen met zand

Ik wil mijn tuin graag met 30 cm ophogen, en daarna ophogen met zwart zand (ook 30 cm). De tuin is 60 m2.

Tuin volledig leeghalen

Graag willen wij onze tuin gaan vervangen en hiervoor moet de hele tuin leeggemaakt worden. De tekeningen zijn nog niet helemaal klaar, maar er zal ook deels gras terug komen maar er zal ook een deel terras komen op de plaats waar nu gras ligt. Wij willen ons gazon laten verwijderen (de oppervlakte is ongeveer 45-50 m2). Ik heb een foto ter illustratie toegevoegd. Zou u mij een offerte kunnen sturen wat het zou kosten indien ik dit door jullie laat verwijderen? Op wat voor termijn zou er ongeveer gestart kunnen worden? Laat het gerust weten indien u meer informatie nodig heeft.

Omgevallen boom verwijderen en schutting herstellen

Ik wil een boom laten verwijderen. Boom is al in stukken gezaagd maar moet nog verwijderd worden uit de tuin. Tevens moet de schutting opnieuw gemaakt worden. Fundering staat er nog, alleen de latten zijn kapot van de schutting. Zie bijgevoegde foto.

Boom en stronk verwijderen

De boom uit de voortuin dient verwijderd te worden, inclusief de stronk. De boom is ruim 8 meter hoog en staat 2.20 meter afstand van de woning. Er is al toestemming van de gemeente.

Tuin met terras aanleggen

Ik wil een tuin en terras laten aanleggen. De tuin is 20 bij 15 meter. Het terras wordt 3,60 bij 15 meter worden. Er moet betegeld worden. Ik heb een achteringang.

Waterput laten slaan of boren

Ik wil graag een waterput laten boren of slaan om de tuin te besproeien. De tuin is 2400 m2. Ik weet niet hoe diep het grondwater is. De tuin is goed te bereiken.

Tuinschermen met deur vervangen

Ik wil mijn tuinschermen met deur vervangen en alle toebehoren wat erbij zit aub

Schutting met deur vervangen

Wil de schutting laten vervangen samen met de deur erbij maar zou graag willen weten wat de kosten zouden zijn bij jullie hopende snel reactie te ontvangen van jullie

Composiet terras laten leggen

Ik zoek een partij die in mijn serre een composiet terras kan plaatsen. Het gaat om een stuk van 5,25 bij 3,3 meter. De huidige ondergrond bestaat uit tegels, welk naar mijn weet kunnen blijven liggen. De serre is goed bereikbaar.

Kunstgras aanleggen

Gras graag vervangen door kunstgras 40-45 m2.

Tuin afgraven

Ik wil de tuin laten afgraven voor nieuw gras. Het gaat om ongeveer 15 m2. Er moet weer echt gras in komen. Het gaat alleen om het afgraven.

Tuin egaliseren en inrichten

Ik wil graag een terras met tegels en een schutting laten aanleggen. De tuin is ongeveer 7 bij 7 meter groot. De oude tegels moeten verwijderd worden. Ook moet de tuin schuin aflopen voor de regen, dus eventueel egaliseren.

Boom verwijderen

We zoeken een partij die een 2 stammige beuk kan verwijderen en afvoeren. Afzagen op ongeveer 2 meter hoogte. Boom hoogte is ongeveer 15 meter. De achtertuin is bereikbaar via de schuur.

Boomstronken verwijderen en afvoeren

Boomstronken verwijderen: - 5 x Ppopulier stronken - 2 x Berken stronken - 2 x oude onbekende stronken Graag afvoeren. Het is allemaal goed toegankelijk.

Taxus haag leveren en plaatsen

Taxus haag plaatsen van 5,5 meter lang, 2 meter hoog en 40 cm breed. Aanschaf taxusplanten plus plaatsing. Er is een achterom, is redelijk goed te doen. Geen grote vrachtwagen maar de rest wel.

Tuin bestraten

Onze tuin dient recht gemaakt te worden deze loopt nu namelijk iets bergafwaarts. Wij willen daarom graag waar de overkapping eindigd dat er 1a2 trap tredes geplaatst worden om de tuin toch recht te krijgen. Het gaat ongeveer om 70m2. Graag de prijs incl. Leggen en alle materialen. Soort steen dat we willen zijn vierkante betontegels middel/donker grijs. Graag prijsopgave via mial. Hoor het graag van u.