Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Haelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Haelen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Haelen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Haelen of directe omgeving.

35 klanten uit Haelen bevelen een bij Casius in Haelen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Haelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, tuin van 5000 m2 egaliseren, parkeerzone voorzien van grind en hekwerk plaatsen, schuttingen plaatsen, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, bestaande tuin herinrichten, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin afgraven en zand en grond storten, renoveren tuin, schutting plaatsen in meerdere tuinen, keerwand plaatsen en een terras, nieuwbouw tuin inrichten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Haelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Haelen:

Tuin aanleggen

Oppervlakte is 46 m². We willen keramische tegels van 60×60×2cm en enkele bloembakken van betonelementen. 12 m houten schotten in beton.

Boomstronk verwijderen

Ik wil een boomstronk laten verwijderen. De stronk is ongeveer 60 cm in diameter. De vakman hoeft de stronk niet af te voeren.

Tuin renoveren volgens aanwezig ontwerp

Wij willen de tuin bij onze twee-onder-een-kapwoning graag laten renoveren. Er is hier al een ontwerptekening op schaal voor gemaakt met daarin de exacte maten. Er moet een terras van 25 m² worden bestraat, een pad van 1 x 15 meter en een terras van 20 m². Verder willen we een vijver laten aanleggen van 5 x 3 x 1,5 meter, gemetseld met binnenzak en lavafilter. Ook moet er gras en beplanting worden geplaatst, volgens het ontwerp. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw aanbieding. We willen hiermee op korte termijn laten starten.

Vijver verwijderen en dichtmaken

De voorgevormde vijver van 1 bij 1.75 meter met ongelijke dieptes dient te worden verwijderd en dicht gemaakt met zand. Het diepste punt is 60 cm.

Kunstgras leggen in de tuin

Het leggen van +_25m kunstgras

Kunstgras leggen in de tuin

Kunstgras laten leggen van plm. 25 m2. Kunstgras leveren en plaatsen.

Eiken bomen kappen

Ik wil 2 hoge eiken bomen laten kappen in de achtertuin.

Snoeiwerk

Het snoeien van een ligusterhaag van ongeveer 10 meter lengte. En een coniferenhaag van 5 meter lengte. Verder het eventueel bijsnoeien van 2 fuitbomen, dit zijn een pruim en kers.

De bestaande tuin van ca. 52 m2 bestaat ...

De bestaande tuin van ca. 52 m2 bestaat nu uit gras, terras en grind. De tuin moet in z'n geheel een nieuwe bestrating krijgen. De keuze steen is een natuursteen uit china. Deze moet gelegd en gevoegd worden. Het grind en het terras wil ik zelf wel weghalen.