Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterput boren in de achtertuin:

Waterput boren in de achtertuin

Ik wil een waterput laten boren aan de zijkant van het woonhuis, makkelijk bereikbaar, voor pomp aansluiting tbv sproeien tuin. De oppervlakte van de tuin is 535 m2.
Onze klant uit Grathem (Limburg) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterput boren in de achtertuin uit heel Nederland:

Waterput slaan of boren voor grond 3000 m2

ik heb een beregeningsinstallatie met aanzuigpomp. 8 meter diep. Ik heb een vijver van 13 x 14 meter, de tuin heeft een oppervlakte van 3000 m 2. De laatste weken geen water meer (of heel kort). 30 jaar geen probleem gehad. alles 1 jaar geleden vernieuwd. denk dat ik nu ruim dieper moet en een bronpomp moet aanschaffen NB: heb er haast mee. a) voor grote vijver bijpompen, b) grote tuin sproeien. Put is in achtertuin , grenzend aan wei.

Waterput op zonne-energie boren in de achtertuin

Ik zou graag een waterput laten boren in mijn achtertuin. Ik heb een beetje onderzoek gedaan en ik wil graag iets waarmee op Zonne-energie water omhoog kan worden gepompt. De oppervlakte van de achtertuin is 600 m2. De plek waar ik de pomp wil hebben is achterin mijn tuin, op het hoogste punt van een kleine helling, het is niet stijl, maar duidelijk een helling. Het grondwater bevindt zich mogelijk op een diepte van 7 meter. De plek is niet heel makkelijk te bereiken met grote machines. Er is een brede trap dat naar het gazon leidt. Daar heb ik een plank over liggen waar met een gevulde kruiwagen opgereden kan worden, als het zwaarder wordt dan dat, moeten er stalen planken komen. het hoeft van mij niet heel grootschalig, het is alleen voor eigen gebruik.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Ik wil graag een waterbron in mijn achtertuin voor het sproeien van mijn gras en planten. Totaal 80 m2. De tuin is makkelijk bereikbaar.

Waterput boren in de achtertuin

Gezien de steeds droger wordende zomers overweeg ik een waterput te laten slaan om mijn tuin van water te voorzien. Mijn tuin is totaal circa 499 meter groot. Vorig jaar heb ik extra circa 40 m3 gebruikt maar dat was duidelijk te weinig. Afhankelijk van de plaats van de boring zal de toegang met groot materieel moeilijk zijn.

Waterput boren in de achtertuin

Ik zou graag onze tuin willen beregenen via een bronpomp. De tuin (circa 400 m2) is bereikbaar via een schuttingdeur (90 cm). Graag een offerte voor het boren/slaan van een bron. Graag pomp apart aanbieden.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Voor het beregenen van onze tuin en eventueel grasland dieren. Het gaat om een oppervlakte van 1000 m2. Het erf is goed bereikbaar.

Waterput laten slaan voor particulier gebruik

Voor het besproeien van mijn tuin in Exloo wil ik een grondwaterbron laten slaan/boren. Capaciteit goed voor 2 a 3 sproeiers. De tuin heeft een oppervlakte van 3000 m2 en is goed bereikbaar.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Ik wil graag een waterput of waterbron in mijn tuin laten slaan. De tuin is bereikbaar door een tegelpad wat 1,20 meter breed is. Het gaat om 200 m2.

Waterput slaan in de tuin

Ik zou graag voor onze tuin (300 m2) een put laten slaan/boren. zou u mij een prijsopgave kunnen maken voor zowel het boren, als de pomp en toebehoren? De tuin is bereikbaar via een brandgang en via de garage.

Waterput slaan, boren of pulsen in achtertuin

Wij wonen in een nieuwbouwwijk en zijn op het moment bezig met de tuin. Hierbij willen wij een waterput laten slaan van circa 8 meter. De tuin is circa 150 m2. De tuin is bereikbaar vanaf de weg (zit een haag tussen van circa 2,5 meter breed en 60 centimeter hoog, mocht er iets overheen getild worden). Anders is er ook een doorgang van circa 2,5 meter voor een mogelijk voertuig. Graag ontvangen wij een offerte wat een en ander ongeveer gaat kosten, inclusief aansluiten van mogelijke slangen? Als er extra informatie nodig is dan horen wij dat graag.