Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Geulle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Geulle heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Geulle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Geulle of directe omgeving.

40 klanten uit Geulle bevelen een bij Casius in Geulle aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Geulle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: beplanting tuin, tien tuinen afgraven in nieuwbouwproject (2000 m2), nieuwe tuin aanleggen, tuinaanleg basis nieuwbouw, tuinaanleg nieuwbouw, complete voor- en achtertuin renovatie, tuin aanleggen van 70 m2, dertig hoge dennen verwijderen op een terrein, tuin aanleggen, tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen, complete tuin aanleggen, tuin ontwerpen en aanleggen, tuin renoveren van 210 m2, ontwerpen en aanleggen tuin, tuin aanleggen nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Geulle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Geulle:

Waterput slaan voor particulier gebruik

Waterput boren in weiland. Ik heb een weiland in Geulle en wil graag een bron laten boren voor water. Ik had graag info over de prijs.

Schuttingdelen plaatsen in een hoek

Het plaatsen van 6 schutting delen in een hoek, gedeeltelijk van beton en vervolgens hout (bijvoorbeeld 40 cm beton en dan 180 cm hout). Ik wil graag betonnen palen en onderkant. Schuttingdelen van hout. De oude schutting wordt door mijzelf verwijdert. De achtertuin is goed te bereiken (door de garagepoort) maar niet met een graafmachine. Er is nog niets aangeschaft. De totale lengte is ongeveer 5.50 meter en 6 meter, lopend in een hoek. Er hoeft geen poort geplaatst te worden.

Waterput slaan / boren in de tuin

Wij willen een waterput laten slaan voor het beregenen van onze tuin. Graag wil ik hiervan een offerte ontvangen. Is de achtertuin van een rijtjeshuis.

Kappen en snoeien van bomen

Een aantal bomen in de tuin moeten gekapt worden, dit zijn schijnacacia's en sparrebomen, en een grote boom moet gesnoeid worden. Type van deze boom is onbekend; evt meerder bomen snoeien. Gaat om ongeveer 5 bomen die gekapt moeten worden. Graag ook advies van de vakman, wellicht dat terugsnoeien in plaats van kappen ook een optie is.

Boom erg ver "snoeien"

Achter in de tuin staat een loofboom van ongeveer 6-7 meter, schat ik. Ik wil deze boom graag drastisch verkleinen tot ongeveer 2 meter of helemaal weg. Het houtafval kan in de tuin blijven.

Nieuwe tuinschutting plaatsen; We denken ...

Nieuwe tuinschutting plaatsen; We denken 20 meter lang, maar kan wat meer zijn. Huidige tuinschutting is niet meer in orde.